Praznični december z NUXE: Magic of Paris!

Nuxe je ena izmed mojih najljubših znamk tega leta! Testirala sem kar nekaj njihovih izdelkov in priznati moram, da je resnično ena izmed znamk, ki bo navdušila še tako zahtevnega ljubitelja kozmetike!

Ko se spomnim na Nuxe, je moja prva misel vedno njihovo kultno olje Huile Prodigieuse, ki je srce njihove znamke. Med ustvarjanjem prazničnih setov so zagotovo mislili na razvajanje njihovih strank, saj je že prvi pogled na praznični set nekaj posebnega in če si ljubiteljica lepote in vrhunske kozmetike, potem ne boš ostala ravnodušna.

MAGIC OF PARIS set vključuje nego za obraz in telo – vlažilno kremo Crème Prodigieuse z dragocenimi antioksidanti 40ml,  Prodigieux oljni gel za prhanje (100 ml), ki je res nekaj neverjetno dobrega, kultno Huile Prodigieuse suho olje (100 ml). Za piko na i pa je setu dodana še posebna Nuxe svečka, ki ima isto čudoviti vonj kot njihova kultna kolekcija. Cena seta- 49,85eur.

Če iščete popolno darilo ali bi radi razveselili sebe, potem je ta lepotni set zagotovo več kot odličen način razvajanja!



3 comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!