My quide for shopping online:E-bay!


Pozdravljene damice! Kot obljubljeno sem za vas pripravila svoj seznam izdelkov, ki sem jih v zadnjih mesecih  kupila in naročila preko spleta oziroma na strani E-bay. Izbrala sem le izdelke, ki so me navdušili s svojo kvaliteto. Ker me veliko sprašujete kje kupim kakšna sončna očala ali nakit, ki jih nosim v svojih outfit objavah sem izbrala tudi svoja dva najljubša izdelka, ki sem jih kupila preko e-baya: Rose gold "Dior" očala in Statement ogrlico. Ko nakupujem na E-bayu, navdih črpam iz revij, reklamnih časopisov ali interneta. Kupujem vse, od izdelkov za dekor doma, izdelke za potrebe blog fotografij in seveda brez nakupov modnih dodatkov ne gre. Še posebej rada nakupujem sončna očala, ker do sedaj še nikoli nisem bila razočarana.
-Na kaj pazim ko kupujem preko e-baya?-
Ker vemo, da kitajski izdelki ne slovijo ravno po svoji izjemni kvaliteti in prijetnih materialih, se izogibam nakupu oblačil, saj slike večinoma niso realne, materiali so večinoma zelo "cheap" in nenosljivi, pa vendar sem v poplavi ponudb našla kar nekaj super stvari. Pred nakupom se tudi pozanimam o pozitivnih odzivih prodajalcev in vedno kupujem svari le pri prodajalcih, ki imajo oceno nad 98,3%. Tako se izognem skrbem, ali bom izdelek sploh prejela. Pred nakupom tudi pregledam vse dane fotografije, isti "link" izdelka nalepim v E-bay iskalnik in poiščem najbolj ugodno ceno in ponudbo za isti izdelek pri različnih ponudnikih.
Nikoli ne kupim izdelkov nad ceno 21,90e saj tako izdelek (ker je prodajalec zunaj EU) lahko pride pod drobnogled carine in tako plačate še stroške postopka carinjenja, kar zna biti res zelo sitna zadeva.
Tukaj je moj seznam TOP e-bay izdelkov iz slike:
xoxo
K.


8 comments

  1. Replies
    1. Poštnina je na ebayu skoraj povsod že vključena v ceno izdelka =) dodatnih stroškov s poštnino nikoli nisem imela =)
      xo
      K.

      Delete
  2. Aaaa. tale objava je super koristna! In vsi zgornji izdelki so top, sploh hlačne nogavice s pentljicami. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, žabice so super, zelo kvalitetne =)
      Hvala!
      xo
      K.

      Delete
  3. I need that selfie flash in my life :D A je za kej?
    xx
    SASHA

    ReplyDelete
  4. koliko časa se je pošiljala tale statement ogrlica? :)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!