KIKO BEAUTY HAUL

Živjo damice! Tokrat imam za vas zagotovo pravo lepotno poslastico, saj vem kako ste vse navdušene nad KIKO izdelki. S fantom sva se med dopustom odpravila v Trst v Torio D" Europa kjer sem takoj stekla v Sephoro in KIKO trgovinco. To je bil moj prvi obisk in lahko vam povem, da sem bila resnično navdušena, kot majhen otrok! 
SEPHORA
V SEPHORI sem si kupila kozmetični set znamke PUPA, kateri je vseboval odlično dnevno kremo in Vamp maskaro, nad katero so navdušene vse italijanske blogerke. Za set sem s popustom odštela samo 7,5e kar je na prvotno ceno (17e) res odlično! Imela sem srečo saj sem trgovski center obiskala ravno med velikimi popusti in sem vse dobila zelo zelo poceni. SEPHORA ima tudi svojo odlično linijo kozmetike med katero boste našle kreme, ličila, mila in vse kar spada v lepotno kategorijo. Cene pa so dokaj normalne! Nato sem se odpravila v KIKO trgovinco, ki je od Sephore oddaljena le par trgovinc.
KIKO
KIKO je znan po svojih lakih zato brez tega nisem mogla zapustiti trgovine. Tudi tukaj so bili ogromni popusti zato sem za svoj celotni nakup odštela polovico manj kot bi s prvotno ceno izdelkov. Izdelek, ki me je najbolj presenetil je VELVET TOUCH kremni blush, ki ga uporabljam za senčenje obraza. Nič manj pa nisem navdušena niti nad šminkami in parfumom, ki je trenutno moj najljubši. Parfum stane le 4,90! Izdelek, ki ga priporočam vsem pa je KIKO krema za sončenje s faktorjem 30, za katero sem odštela le 3e! Krema se lahko primerja  najboljšimi kremami na tem področju, zdi pa se mi, da jih celo prekaša s svojo kvaliteto. Izdelek, ki mi je takoj padel v oči pa je 3D Lifting maska za obraz s kolagenom in komaj čakam, da jo preizkusim.

 Punce, KIKO je zakon, zato vam resnično priporočam obisk!

XOXO
K.

4 comments

  1. Wau tole je pa bil nakup:) Veselo testiranje vsega ;))
    xx

    SASHA

    ReplyDelete
  2. Same lušne ''dobrote'' :) To boš šele veselo testirala.
    Se bom mogla 1x spravit pa it v Kiko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiko je vedno zelo zanimivo testirati res :)
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!