Wardrobe essentials


Trying to add a little bit of color to my wardrobe this spring season but I cant live without black essential pieces like sweaters. I think that a black sweater is an important essential thing in your wardrobe, not just because it can be worn with almost everything but also because it happens to be very trendy! My favorite kind of cold temperature dressing probably includes a pair of comfy sneakers and some cool pants combined with some dope sweater. I love this sweater from SHEIN.COM.

You can get this sweater here click BLACK DIP SWEATER

XOXO
K.

Sweater obsession!


The lace-up look is still going strong and, thankfully, will transition perfectly into spring and summer. My favourite way to wear this trend? Denim, denim, denim! You cant go wrong with some dope denim jeans and high heels. Subtle yet sexy, lace up detailing is a trend that’s definitely here to stay and I absolutely LOVE IT.

You can get this sweater here SHEIN LACE UP SWEATER

XOXO
K.


Valentines day wish list: Shein!

Živjo dekleta! Nekaj dni nazaj sem brskala po spletu in opazila, da imajo na moji najljubši spletni trgovini Shein super valentinovo akcijo na kar nekaj kosov oblačil! Ker je bil ta vikend res zelooo turoben in depresiven, sem se malo "pocrkljala" z nekaj novimi čudovitimi izdelki. 
To pomlad se bom osredotočila na bolj nežne barvne kombinacije in zanimive materiale kot je recimo semiš, hkrati pa ne bom pozabila tudi  na kak zanimiv "statement" kos v črni barvi, kot recimo črna jakna na sliki. ps: V kolikor imaš kakšno vprašanje o Shein trgovini, pa ga lahko kar zapišeš v komentar spodaj =)

Za ogled njihove valentinove ponudbe in izdelkov iz slik pa klikni tukaj klik SHEIN EXCLUSIVE

xoxo
K.

RIMMEL KATE SCULPTING PALETTE

Učinki tehnik osvetljevanja in senčenja, ki so primerni tudi za enostavnejši dnevni videz so čedalje bolj priljubljeni in zaželeni. V zadnjem času, sem opazila kar nekaj drogerijskih paletk za senčenje obraza, a žal me nobena izmed njih ni pretirano navdušila. Slaba pigmentiranost, neprimerni odtenki in nepraktična embalaža...to je le nekaj razlogov zakaj se skoraj vedno odrečem nakupu drogerijskim izdelkom za senčenje obraza.
Ko sem prvič slišala za novo Rimmel paletko, sem bila skoraj prepričana, da bo tudi ta romala na moj seznam "preskoči" izdelkov! Priznati moram, da sem se motila, tukaj pa so razlogi zakaj!

Kate Sculpting  paletka je na voljo v dveh super kombinacijah, za tiste z bolj svetlo poltjo in za tiste, ki ste bolj temne! Uporabljam 001 Golden Sands in koooončno sem našla izdelek, ki ustreza mojemu tenu kože in po katerem moja lička niso videti ORANŽNA!

· #001 Golden Sands je popoln trio za svetlo polt; osvetljevalec in puder za senčenje imata bledo zlate tone, rdečilo za ličnice pa je v tonu hladne baby roza barve. 
· #002 Coral Glow je ustvarjen za svetel do srednje temen ten polti, vključno z olivnato poltjo. Zlat osvetljevalec in puder za senčenje v bronze spremlja rdečilo za ličnice v svetlo breskovi barvi, ki deluje sveže in spogledljivo.

Vsaka paletka vsebuje tri pomembne izdelke: 1- osvetljevalec/higlighter, 2-puder za senčenje in 3-rdečilo/blush za ličnice. Paletka je zelo praktična in jo lahko nosim s seboj v svoji kozmetični torbici. Všeč mi je, ker je izjemno pigmentirana, barve se lepo "zabrišejo" in čisto enostavno, tudi če si v naglici, ustvariš čudovit makeup look! Cena za izdelek se giblje okoli 9eur, kar se mi zdi super, saj izdelek vsebuje vse, kar potrebuješ za senčenje obraza.



xoxo
K.