Spa time! Kam na romantičen pobeg od mestnega vrveža?


Ker se je bližal rojstni dan mojega dragega, sem ga želela presenetiti z nečim posebnim, nekaj samo za naju. Ker se mi zdijo običajna materialna darila popolnoma brez čustvene vrednosti, sem organizirala kratek romantični in protistresni pobeg v Metropolis spa, center udobja in sprostitve, ki se nahaja v Kamniku. Ker oba obožujeva takšne mini pobege, sem vedela, da ga bo moje presenečenje izredno razveselilo! Ker že od nekdaj obožujem vse povezano z orientom, sem nama uredila 2 urni zakup privat wellness sobe s kopeljo Čar orienta, infrardečo savno, finsko savno, penino, sadjem, prigrizki in čajem. Prav tako sva imela še nekaj dodatnega popusta na masaže.

Kot sem videla že preko spleta, so prostori zelo luksuzni, omogočajo veliko zasebnosti in kar je najbolj pomembno, mir in umirjen prostor za sproščanje. Osebje je zelo prijazno, kar me je še dodatno prepričalo v nakup njihove profesionalno ponudbe. Na voljo imajo kar 2 privat wellness sobi, Čar orienta in Tropski raj. Obe sta nekaj posebnega, mene pa je s svojim čudovitim ambientom bolj prepričala prva. 

Vsekakor je moje presenečenje uspelo, s storitvijo Metropolis Spa sem zelo zadovoljna in zagotovo se spet vrnem na razvajanje.

Ps: Običajna cena privat zakupa s penino pride približno 110e, trenutno pa lahko na Kuponko.si najdeš njihovo super in ugodno ponudbo za razvajanje! Klik ROMANTIČEN ZAKUP WELLNESSA.


xoxo
K.

Na testu: Oriflame Ecobeauty


Ko sem izvedela, da je ORIFLAME na trg lansiral Eco Beauty linijo, ki temelji na naravnih in organskih certficiranih sestavinah sem bila zeeelo zeeelo vesela, saj mi je omenjena znamka zelo pri srcu. Presenetil me je tudi obseg same linije, saj zajema kar 6 pomembnih izdelkov za nego kože, tonik, čistilno mleko, kremo, serum, olje za obraz in kremo za predel okoli oči-skratka vse kar potrebujete za popolno nego kože!

Ker sem nujno potrebovala spremembo v rutini nege kože, sem se izredno veselila testiranja izdelkov. Izdelki se med seboj odlično dopolnjujejo, praktična in privlačna embalaža pa je le še pika na i! Izdelke pa lahko seveda uporabite tudi posamezno.

1. Tonik in čistilno mleko!
Tonik in čistilno mleko sta pomemben člen negovalne rutine obraza. Čistilno mleko je v prvi vrsti namenjeno odstranjevanju ličil, priporočljivo pa je tudi za vsakodnevno čiščenje izredno suhe kože, Pa vendar je treba tudi čistilno mleko znati pravilno uporabiti. Pomembno je, da izdelek nanesemo na suho kožo, in ga ne drgnemo grobo ampak z vatko nežno razmažemo po obrazu. Izdelek nato speremo z vodo in nadaljujemo z uporabo tonika, ki pomaga pomiriti in omehčati kožo, ki je po uporabi polnejša, poživljena in bolj zadovoljna. 
2. Krema in serum za obraz!
Še ena zmagovalna kombinacija za katero vam bo koža hvaležna! Če ste v iskanju nove vlažilne kreme vam vsekakor priporočam, da ne spregledate Oriflame Ecobeauty kreme za obraz, ki je intenzivno vlažilna in bo v prihajajočih hladnih dneh negovala vašo kožo kožo. Prepojena je z brusnicami in oljem semen rakitovca ter bogata z vitaminom E, maščobnimi kislinami in antioksidanti, s katerimi pomaga še dodatno zaščititi kožo in vzdrževati njeno naravno navlaženost. Če želite dodatni še serum za obraz, ste zmagovalke! Serumi za obraz so odlični preventivni izdelki za boj proti gubicam. Serum NI nadomestilo  dnevno ali nočno kremo, temveč potencira koristi proti staranju kože in zdravja kože nasploh, če ga uporabljate zjutraj in zvečer. Izjema: Če imate mastno kožo, ki se sveti, je dober serum vse kar potrebujete v vaši večerni rutini nege kože. Edino kar sem opazila pri kremi/serumu je to, da v kolikor se po nekaj minutah dotaknem obraza občutim majhne grudice. Se mi pa to dogaja tudi pri NUXE izdelkih zato tega nikakor ne opredeljujem kot problem in slabost te linije!!
3. Olje za obraz!
Vsaka koža potrebuje vlago! To ne velja le za suho kožo temveč tudi za mastno kožo, še posebaj pa za problematično kožo z aknami. Olje za obraz je odlična dopolnitvena nega, ki bo vaši koži dodala zdrav sijaj in elastičnost, prav tako pa se bodo brazgotinice in druge nepravilnosti hitreje zacelile. Ecobeauty olje za obraz je globinsko negovalno olje, ki kožo omehča z izvlečkom bombaža in biološko pridelanim arganovim oljem. Bogato je z vitaminom E in osnovnimi hranili, ki globinsko obnovijo kožo. Ker je izdelek izredno negovalen, se ga uporablja kot del večerne rutine, saj se koža med spanjem regenerira. Zjutraj pa so rezultati vrhunski! 

 xoxo
K.

Obožuješ črno barvo? Pomembna dejstva o črni barvi, ki jih moraš nujno poznati!


Stereotip, da je črna barva strogo barva žalovanja, je že zdavnaj pozabljen! 
Črna barva je barva skrivnosti in neznanega, znana tudi kot barva zaščite. V psihologiji črna barva pomeni zaščito pred zunanjim čustvenim stresom. Omogoča udobje, hkrati pa ščiti lastne občutke in čustva, saj skriva šibke točke, negotovost in pomanjkanje samozavesti. Pomeni moč in nadzor, disciplino, neodvisnost in močno voljo. Torej, če se rada oblačiš v črno barvo, pomeni da si močna oseba, z močno voljo in trdo disciplino. 

Čeprav nekateri menijo, da črna barva izraža hladnost, temu ni tako. Črna barva predstavlja močno energijo in črna barva ne gre nikoli iz mode. Torej če obožuješ črno barvo tako kot jaz, smo že takoj najboljše prijateljice! 

K črni barvi najraje dodam temno rdečo šminko, ki popestri celoten videz in nude senčke za oči (trenutno sem zaljubljena v klik Maybelline The nudes paletko, ki jo najdeš tudi na Salma.si) in par mojih najljubših petk (seveda v črni barvi), to jesen pa ne bom pozabila niti na novo dišavo YSL Black Opium-Nuit Blanche, ki še dodatno izrazi eleganco in zapeljivost!

ps: Jaknica pa je iz spletne trgovine SHEIN.COM, najdeš jo tukaj klik BLACK ZIPPER JACKET.


xoxo
K.

Bodi sama svoja šefica! Navade in cilji, ki jih nujno potrebuješ za uspeh!


Ker vsi vemo, da je dandanes težko uspeti in si sam kreirati uspešno poslovno pot, je tukaj nekaj odličnih nasvetov in ciljev, ki jih nujno potrebuješ za uspeh! Ob vsem tem pa ne pozabi na motivacijo, svojo osebnost in sanje!

1. Zapiši si svoje življenjske cilje! S tem ko si boš zapisala svoje cilje, si jih boš tudi vizualizirala. Vizualizaciji sledi realizacija! Nikoli ne obupaj nad svojimi cilji!

2. Investiraj vase! Te zanima še kak tečaj? Tečaj masaže, tečaj marketinga, tečaj ličenja? Znanja ni nikoli premalo, vedno ga lahko izkoristiš v svoj prid.

3. Osvežuj svoj življenjepis vsake pol leta! Tudi če si ali nisi v iskanju nove zaposlitve, je dobro, da na vsake toliko časa osvežiš svoj življenjepis z novimi podatki, sposobnostmi in izkušnjami.

4. Sprejmi izzive! Noben uspeh ne pride brez ovir, največ izkušenj boš pridobila prav iz neuspehov in izzivov. Zapomni si- Ostani pozitivna tudi v negativnih situacijah. Ko bo izziv in neuspeh za teboj, boš sama sebi še toliko bolj zaupala!

5. Bodi organizirana! Organizacija olajša naš hiter tempo življenja. Zapisuj si stvari! Organiziraj si svoj koledar, vodi svoj dnevnik ali rokovnik. Z rokovnikom boš vedno organizirana in pripravljena na vse! Sama uporabljam Magic Planner s pomočjo katerega sem vedno organizirana. Najdeš ga tukaj klik MAGIC PLANNER.

6. Sprejmi kritiko! Vsak dan je nova priložnost za izboljšanje. Sprejmi kritiko z nasmeškom in ne dovoli, da te prizadane.

7. Vodi svoje prihodke in odhodke! Če želiš uspešno voditi svoje finančno življenje je pametno, da vodiš in opazuješ svoje finančno stanje. Koliko si zaslužila prejšnji mesec? koliko si zapravila? Koliko si privarčevala? Zapiši si!

8. Izogni se nepotrebnim stroškom! Četudi si lahko privoščiš, še ne pomeni, da si moraš NUJNO kupiti. Biti zmeren in pameten pri nakupih je ključ do uspeha in odličnih varčevalnih navad. Seveda to ne pomeni, da si na vsake toliko časa ne smeš privoščiti nekaj za svojo dušo!

9. Ne dovoli, da denar nadzoruje tvoj nivo sreče!

10. Ne zamenjaj uspeha za KONČNI CILJ ali destinacijo! Uspeh je stanje zavesti, prilagaja se situacijam in željam, uspeh je fluiden in se vedno spreminja. Moj cilj je, da bi bila srečna v tem kar delam.



xoxo
K.