Favourite summer essentials

Imam nekaj težav s kamero, zato bom za nekaj dni svojega Nikona zamenjala za kamero na telefonu. Kljub temu sem uspela narediti dokaj všečne fotografije mojih trenutno najljubših poletnih stvari!

Ni skrivnost, da vska mesec nakupujem na strani SHEIN.com in tudi tokrat sem si izbrala nekaj kopalk, nad katerimi sem resnično pozitivno presenečena. Kopalke so odlične kvalitete, modeli so nekaj posebnega in všeč mi je njihova raznovrstna izbira in seveda ugodna cena. Izbrala sem si kopalke v kraljevo modri barvi za ceno 18$ in še ene, zelo podobne v črni barvi. Kopalk ni nikoli preveč, kajne?!


Kopalke najdeš tukaj (klik)- http://bit.ly/2azyOFV

In seveda NUXE! Trenutno je to znamka, katero z zadovoljstvom uporabljam vsakodnevno. Brez te znamke bi bilo moje poletje "lepotno" dolgočasno. Najbolj se veselim uporabe NUXE Huile prodigieuse suhega olja za telo, ki mojo kožo naredi nebeško mehko.

ps: Spremljaš me lahko tudi na instagramu @wild_cherie
xoxo
K.

Moja poletna nega kože!



Med poletjem je naša koža bolj izpostavljena soncu kot ponavadi. Zato je potrebno tudi obnoviti našo lepotno rutino in skrbno preveriti, ali naši koži običajna nega kože še ustreza.

Lepa koža je negovana koža...kljub nepravilnostim!

Poletna nega kože ni samo nega kože pred soncem, je tudi vlaženje kože in pravilno čiščenje. Nihče ne želi prezgodnjega staranja kože, pa veliko punc, ki jih poznam popolnoma napačno uporablja izdelke za nego kože, ali pa kupljeni izdelki sploh niso primerni za njihovo kožo. Največja usluga, ki si jo lahko naredimo je, da si zjutraj na obraz nanesemo vlažilno kremo, ki bo hranila kožo skozi ves dan, še prej pa kožo očistimo z tonikom, ki naše kože ne bo izsušil. Postopek ponovimo tudi zvečer!

Ker sem tudi sama kar nekaj časa imela probleme z izbiro prave kozmetike za nego kože in obraza, vem kako pomembna je pravilna rutina. Ko sem začela z uporabo znamke Dermika, moja dnevna rutina ni bila še nikoli lažja in bolj uspešna. Dermika je lepotna znamka, ki se lahko pohvali/in jo lahko tudi sama pohvalim z praktičnostjo, super sestavinami in seveda embalažo-ki je prav luksuzna! 

Znamko sem pred uporabo tudi podrobno preverila tudi na internetu in zasledila, da so njihovi izdelki namenjeni ozkemu trgu ponudnikov, izdelki pa vsebujejo le prvovrstne sestavine z minimalnim alergijskim učinkom in morajo prestati strogo dermatološko testiranje.

Čiščenje in vlaženje obraza....
...mi je vedno predstavljalo en velik problem, še posebaj zaradi moje problematične kože. Sedaj pa imam končno mir z izbiro, ki je  po vseh letih napačne uporabe izdelkov pravilna, in tudi moja koža je temu zelo hvaležna.

Za čiščenje kože in makeupa sem uporabljala Dermika Dvofazno tekočino za odstranjevanje ličil, ki je zelo nežna, svojo nalogo opravi odlično, tekočina vsebuje tudi pomembni vitamin B5, ki kožo pomirja, zato po čiščenju ne boste imele neprijetnega občutka. Z izdelki za čiščenje kože sem imela vedno problem, saj so bili za mojo kožo preveč intenzivni in so mi povzročali rdečico in neprijeten občutek.

Naslednji korak po čiščenju kože je bila uporaba Hydro Clean Gel za čiščenje obraza z izvlečki lotosa, ki je s svojimi nežnimi sestavinami poskrbel za vse makeup ostanke na koži. Vsebuje tehnologijo AguaPeel, ki poskrbi za osvežilen občutek kože, in res je, koža po uporabi resnično zadiha.

Pravijo da na koncu pride tisto najboljše, tudi v tem primeru je res! Izdelek, ki me je najbolj navdušil pa je Hydro Clean tonik/esenca za vlaženje z izvlečki lotusa
Vsi vemo, da je vlaženje kože izredno pomembno, to pa je še toliko bolj pomembno med poletjem, ko je naša koža izpostavljena hitrejšemu staranju zaradi sonca.
Tonik je izredno koncentriran, odlične lahkotne teksture, ki moji koži izredno prija, jo globinsko navlaži in je odlična začetka točka za uporabo kreme pred uporabo tekočega pudra.  
Tonik vrača kožo v naravno pH ravnovesje in tako pomaga pri čiščenju in pomirjanju kože, prav tako pa vsebuje pomembno sestavino-lotos, ki pomaga pri globinskem vlaženju kože. Resnično vam priporočam njegovo uporabo, moja koža je v resnično veliko boljšem stanju kot je bila prej.

Izdelke najdeš tukaj klik DRAGOCENA.SI
xoxo
K.

Summer has my soul!

Poletje je zame nekaj posebnega. Vsako leto komaj čakam konec zime, ki mi res ne ustreza, potem je tu že april, maj in... poletje. Končno! Občutek imam, da vsako leto vedno znova in znova prehitro mine. Če bi me kdo vprašal, kaj je zame poletje, bi mu odgovorila: Veter v jadrih, zvok valov, sol na koži in tisti prevzemajoč občutek svobode. 
Ker je jadranje že nekako zapisano v moj DNK, brez njega ne morem. Vsako leto se odpravim na jadrnico, mojo Trmoglavko, ki si vsekakor ponosno zasluži svoje ime saj nas je rešila iz marsikatere morske zagate, in je že 13 let moj poletni dom. Moja duša pripada poletju. Ker sem obiskala že skoraj vse hrvaške otoke, lahko rečem, da je otok Vis zame popolna poletna destinacija, in seveda Kornati, majhen otoček Levrnaka, ki se lahko pohvali z edino peščeno obalo na celotnem arhipelagu. Dostop do tja je omogočen le z turistično ladjo ali pa lastnim čolnom. Vsekakor sta ta dva otoka neraziskana dragulja, ki me vedno znova prevzameta s svojo lepoto. Kako pa ti uživaš v poletju?

xoxo
K.

Sailing away!


Živjo lepotičke! Komaj sem čakala vikend, da se končno odpravim na morje. Čeprav bo moje morje malce bolj delavno kot ponavadi-kot veste sem oblikovala svojo linijo umetnih trepalnic Cherie Lashes, se vseeno veselim sprostitve, sončenja, dobre hrane in seveda kopanja. Občutek imam, da mojemu telesu poletni čas zelo ustreza kljub vročini. Znan pregovor pravi "V življenju imej nasmehe, ko se ti vsiljuje žalost... mavrico, da ti bo pregnala črne oblake in sončne zahode na morju, da ti ogrejejo srce", z njim se popolnoma strinjam. Sončni zahodu na morju so res nekaj posebnega in zdravilnega za dušo.
Zdi se mi tudi, da sem na morju veliko bolj sproščena kar se tiče oblačil, bolj živih barv in obutve, vsekakor ima poletni čas name zelo pozitiven vpliv.

-To poletje sem se zaljubila v SHEIN hlače z visokim pasom, ki so vrhunske, zelo udobne in noro ugodne =)  Najdeš jih tukaj http://bit.ly/29rneN9


ps: Za vas pripravljam kar nekaj poletnih objav, zato mi le pridno sledite še naprej!

xoxo
K.

Poletni favorit- Nuxe huile prodigieuse



Resnično ni dovolj lepih besed s katerimi bi lahko prehvalila Nuxe Huile Prodigieuse suho olje za telo in lase. Ker imam med poletjem bolj suho kožo, ga zelo rada uporabljam po tuširanju, ali pa kar čez dan, kadarkoli se spomnim. Mojo občutljivo kožo naredi mehko, bolj voljno in tudi na pogled bolj zdravo. Vonj tega olja je nebeški, zelo ženstven in je več kot odličen seveda tudi za poletje. Nuxe olje je moj najljubši izdelek poletja. 
Koktejl dragocenih olj....
Olje vsebuje edinstven koktejl 6–ih dragocenih rastlinskih olj: makadamija, lešnik, boreč, sladki mandelj, kamelija in šentjanževka in prav zaradi teh sestavin je koža po uporabi bolj nahranjena in nežna. Olje se vpije zelo hitro in ne pusti tistega nadležnega mastnega občutka in bo super popotnik tudi na poletnih počitnicah =) 

Za kaj vse ga lahko uporabljaš?
Trikov za uporabo tega olja je kar nekaj! Olje lahko uporabljate za nego telesa, nego suhe kože, ali pa za dodajanje sijaja koži. Olje je odlična nega za obraz-nočna nega, pred spanjem si na obraz dajte eno ali dve kapljici olja in zbudili se boste z najlepšo in spočito kožo. Sama dodam tudi kapljico olja v svoj "beauty blender", ki se nato z tekočo podlago čudovito vpije v mojo kožo, jo naredi sijočo in mehko. Nuxe suho olje je definitivno najbolj vsestranski produkt, ki sem ga kdaj imela. Svojo nalogo opravi več kot odlično, in najpomembneje je to, kožo globinsko nahrani, kar je tudi njegova prvotna naloga.
Nega za strije?
Ker vsebuje edinstveno koncentracijo 30% dragocenih rastlinskih olj in vitamina E, ki hkrati obnavlja in neguje kožo, sem olje uporabljala tudi kot dopolnilno nego za odpravo strij, kar se je izkazalo za super priročno in uspešno zdravljenje.

Najdeš ga tukaj HUILE PRODIGIEUSE
xoxo
K.

Boho Chic: Trend poletja


Priznam, tudi mene je obsedel lahkotni poletni BOHO chic stil, ki prinaša svežino na modno sceno. Espadrile, srajčne bluzice brez ramen, volančki in lahkotni materiali, vse to prinaša letošnje modno poletje. Ker se tudi sama nisem mogla upreti letošnjemu boho stilu sem preko SHEIN.com naročila to čudovito "off shoulder" bluzico s prečudovito čipko.

Kakovost in cena? Vrhunska, cena 15$, ujela sem še dneve zastonj poštnine! Seveda je treba biti pri vsakem nakupu previden, jaz vedno pregledam vse objavljene slike, opisane materiale in tudi velikosti-Kitajske konfekcijske številke so zelo majhne.
Poletje...
Zame poletje pomeni sproščenost, igrivost in lahkotnost. "Off shoulder" bluze obožujem  ravno zato ker, jih lahko nosiš na tisoč in en način, so zelo vsestranske in zelo prijetne za nošenje v poletni vročini. Prav tako poudarijo igrivo stran mode in stila, ob nošenju se res počutim kot boho princeska.

Bluzico najdeš tukaj klik http://bit.ly/29jVdIF


xoxo
K.