Lancome Miracle Cushion&Juicy shaker-Vredna nakupa?


Sama sem na seznamu želja že dolgo časa imela Cushion podlago, čisto slučajno pa je priložnost za test dobila nova čudovita Lancome Miracle Cushion podlaga! 

Kaj je Cushion podlaga? Cushion podlaga je nekakšna BB ali CC krema v obliki gobice, ki pa je veliko bolj prekrivna. Podlago uporabiš tako, da zraven priloženo gobico namočiš v drugo mehko gobico v embalaži in zadevo nežno naneseš na kožo (nežno tapkaš po površini kože in NE vlečeš po obrazu). 
Cushion podlage so zelo priljubljene v tujini, pri nas pa se trend takih inovativnih podlag še privaja okusom lepotnih navdušenk. Mene je podlaga dobesedno "vrgla na rit"!
Zakaj mi je tako všeč? Prvi odgovor- Praktičnost! Celotna zadeva in embalaža sta zelo uporabni, enostavni za uporabo in popravke čez dan. Velikokrat podlago nosim kar s seboj v torbici, ko sem cel dan zdoma in želim imeti popoln videz kože skozi celoten dan. Drugi odgovor-Luksuzen občutek, lahkotnost in prekrivnost! Pred testiranjem sem bila v dvomih ali tak izdelek sploh ustreza moji mastni koži z nepravilnostmi! Izkazalo se je, da boljše podlage kot je ta še nisem imela! Podlaga me je navdušila s svojo lahkotnostjo, izjemo lahko teksturo, prijetnim občutkom na koži in zelo zadovoljivo prekrivnostjo, kljub temu, da imam kar nekaj nepravilnosti, ki jih želim skriti. Občutek med nanašanjem podlage (ki jo nežno tapkamo po obrazu) je zelo prijeten, videz in podlago lahko stopnjujemo, zato lahko z izdelkom dosežemo super prekrivnost in še vedno bomo izgledale zelo naravno. Tretji odgovor: Končni videz! Končni videz izdelka na obrazu je zelo naraven in prav zato je to najboljša podlaga, ki sem jo kdaj testirala! Izdelek se zares čudovito in zelo preprosto nanaša na kožo in postane ENO z njo. Ker sem zaradi nepravilnosti na koži in želji po 100% prekrivnosti napakic navajena težkih podlag je ta izdelek več kot vrhunska izbira saj z njim dosežem super prekrivnost in zelo lahkoten ter naraven občutek. Zaradi moje mešane/mastne kože po uporabi seveda za vsak slučaj nanesem še puder v kamnu. 
Izdelek bi definitivno priporočala vsem, ki si želite spremembe v rutini pudrov in hkrati želite super podlago. Cena izdelka se giblje okoli 35eur.


Juicy Shaker- Vreden nakupa?
Zame osebno, ja!
Zelo opevani in oglaševani  Lancome Juicy Shaker je v svetu lepote ustvaril mešane občutke. Zakaj? Moje mnenje- Nerealna pričakovanja ljudi! Izdelek ne smemo zamenjati z tekočo šminko ali bolj pigmentiranim glosom saj je njihovo totalno nasprotje. Izdelek je dvofazno olje, ki je namenjeno vlaženju in negi ustnic z rahlim obarvanjem. Na voljo je v 6 odtenkih, jaz ga imam v Meli Melon, kateri vonj je božanski! Za ceno 25eur boste kupili negovalni lipgloss, ki bo vaše ustnice nežno obarval vam pa dal prijeten in nelepljiv občutek po nanosu. Čeprav nikakor nisem ljubiteljica glossov me je izdelek presenetil in z velikim veseljem ga uporabljam cel dan. Moje ustnice lepo neguje, zaradi negovalnih olj izgledajo zdrave, polne in sočne. Od izdelka ne pričakujte izjemne obarvanosti ali pretirane obstojnosti. Namenjen je za dnevno nošenje in za večkratno uporabo skozi dan. Če boste od izdelka imele realna pričakovanja, boste nad njih zagotovo navdušene tako kot jaz. 

xoxo
K.

ZMAGA nad aknami! Vipera ACNE prone skin


Vsi vemo, da je v boju proti aknami včasih nemogoče zmagati. Pa vendar sem odkrila način kako jih lahko učinkovito premagamo! Že kar nekaj blogerk je pisalo o čudovitih VIPERA izdelkih, katerim najprej nisem namenila veliko pozornosti. Kasneje sem odkrila njihovo linijo za boj proti aknam ACNE PRONE SKIN in odločila sem se, da zadevo tudi sama preizkusim!

ODKRITJE LETA!
Vedno sem imela kar nekaj težav s svojo kožo, sploh odkar sem prenehala z jemanjem KT in skoraj sem že obupala nad iskanjem kake dobre kreme ali gela! Verjetno veste kako koža takrat podivja? Končno sem našla izdelke, ki se res odlično borijo proti aknam, brazgotinam in drugim nepravilnostim na obrazu. Primerni so za zdravljenje mladostnih aken/brazgotin pa tudi za zdravljenje aken odraslih! Punce, to je čudež! Preizkusila sem na stotine krem proti aknam, ki sicer na začetku pomagajo potem pa se njihov učinek zmanjša. 
Želela sem najti kremo/gel, ki učinkuje na dolgi rok! V samo prvih 10 dneh, je bila moja koža skoraj v stanju pred vsemi problemi z aknami, brazgotinice se celijo, rdečica okoli brazgotin se zmanjšuje iz dneva v dan, prav tako pa je moja koža po nanosu tekoče podlage vidno bolj gladka.

O čem govorim?
Govorim o Vipera Cos Medica Acne prone skin izdelkih, oziroma STARTER SETU, ki zajema dnevno kremo/primer, nočni gel/kremo, piling in tonik. Izdelke lahko seveda dobite tudi posamezno! Izdelka, ki bi ju rada najbolj izpostavila in sta moji koži resnično najbolj vidno pomagala pa sta nočni gel in dnevna krema/primer.

Cos Medica nočni bio serum je antibakterijski serum za nočno nego z azelaično kislino, ki zavira rast bakterij, ki so odgovorne za nastajanje mozoljev in aken, prav tako pa zmanjšuje izbruhe nečistoč, hkrati pa pomirja rdečico in draženje, ki je posledica nečistoč. Osvetli temne madeže, ki so posledica mozoljev, aken in vnetij, zmanjša vidnost brazgotin in pomirja razdraženo kožo.

Koža je po uporabi nočnega seruma neverjento mehka, nepravilnosti so vidno zmanjšane, globinsko nahranjene in kar je najbolj pomembno, koža ni izsušena, kot bi pričakovali od podobnih tretmajev-ravno nasprotno, koža je vidno nahranjena in mehka. Koži torej omogoča dovolj vlage, hkrati pa jo očisti nečistoč! Nočni serum je idealen tako za mastno/mešano kot suho kožo.

-Najboljše rezultate pa nočno serum doseže v kombinaciji z dnevno kremo!-

Dnevna krema za matiranje problematične kože deluje proti aknam in mozoljem skozi ves dan, poleg tega pa je idealna podlaga za ličila.
Ne vsebuje olj in komedogenih snovi, poleg azelaične kisline proti bakterijam in za pomirjanje vnetij pa vsebuje še hialuronsko kislino in izvlečke aloe vere - kar je odlično vlaženje brez mašenja por.
Krema zame predstavlja odlično dnevno nego, ki je zelo pomembna sploh pri negi problematične kože. Končni videz po nanosu makeu-pa je res nekaj posebnega, najbolj mi je všeč izenačen ten kože in mehkoba, prav tako pa sem izredno vesela, da so brazgotinice skorajda neopazne. Tekstura obeh izdelkov je nekaj posebnega, tekstura dnevne kreme je zelo lahkotna, čeprav ima matt efekt, ne povzroča neprijetnega občutka, tekstura nočnega gela pa je izredno nežna. Resnično ne morem prehvaliti teh izdelkov, zame je to odkritje leta, pravi mali čudež in vesela sem, da vam lahko predstavim tako odlične izdelke, ki upam, da bodo pomagali tudi vam!

IZDELKA NAJDEŠ TUKAJ KLIK http://bit.ly/1tlB1di, izkoristiš pa lahko mojo kodo za 8% popust pri nakupu COS MEDICA izdelkov, koda: CHERIE

ps: Med uporabo teh izdelkov, poskrbi da uporabljaš tekoči puder z SPF zaščito, prav tako pa teden dni pred dopustom prenehaj z uporabo, z uporabo pa nadaljuj ko se vrneš. Zaradi uporabe azelaične kisline, moramo kožo zaščititi z SPFfiltrom.



Trenutni favorit-Ysl Volume Effet Faux Cils maskara!


Če bi me kdo vprašal, katera je moja najljubša lepotna znamka bi z velikim ponosom odgovorila ime francoskega lepotnega in modnega velikana- Yves Saint Laurent! Njihovi lepotni koncepti, minimalistična eleganca in odlični proizvodi so prevzeli tudi mene. 

Vsi vemo, da brez maskare ne gre! Maskara je en izmed najbolj osnovnih in pomembnih elementov v vsakdanu mnogo žensk. Najti dobro maskaro, ki nas bo vedno znova navdušila z vsakim nanosom pa ni ravno mačji kašelj! Preizkusila sem skoraj vso večino znamk na našem trgu, vse od cenovno bolj ugodnih pa do malo dražjih maskar in moram priznati, da sem šele sedaj našla maskaro, ki bo še kar nekaj časa zagotovo kraljevala v moji lepotni torbici! 
Že kar nekaj tednov je moj največji favorit med maskarami Ysl Volume Effet Faux Cils je maskara, ki je namenjena ustvarjanju visokega volumna trepalnic, ki hkrati izgleda zelo naravno in ponuja dramatičen efekt videza trepalnic. Vsebuje tudi vitamin B5, ki ob uporabi vaše trepalnice neguje! Trepalnice že ob prvem nanosu resnično vidno podaljša in jih lepo enakomerno razdeli, pri tem pa ne ustvarja grudic.

....Luksuz v steklenički!
Maskara je nedvomno zelo luksuznega videza, odeta v zlato zunanjo embalažo, ki daje resnično zelo prijeten in bogat občutek. Mene je navdušila! Navdušil pa me je prav tako vonj maskare-čudno ampak ja, zelo diši! Sliši se neverjetno pa vendar vsi vemo, da imajo nekatere maskare res zelo neprijeten vonj. Če ste kdaj povonjale njihove čudovite šminke, vam je vonj zagotovo ostal nekje v spominu, zgleda, da pri YSL gledajo prav na vse in želijo svojemu kupcu ponuditi prav vse, tudi prijeten vonj maskare. Big like!
Cena maskare se giblje nekje okoli 30e, kar je za tako odlično maskaro res primerna cena, saj boste s tem kupile nadpovprečno kvalitetno maskaro! Maskaro lahko najbolj ugodno kupiš tudi tukaj klik YVES SAINT LAURENT Volume Effet Faux Cils maskara!

xoxo
K.

Nega telesa z Weledo

Že kar nekaj mesecev prisegam na naravno nego telesa, sama sebe sem čisto presenetila ko sem vso umetno kozmetiko za telo zamenjala s popolnoma naravnimi izdelki. In počutje? 100% izboljšan izgled kože in totalno mirna vest! Nekako se me je dotaknilo dejstvo, da kozmetika že dolgo dolgo ni to kar bi morala biti-varna in zdrava za naše telo! Raziskave so pokazale, da preko kože dnevno v telo vnesemo preko 130 različnih kemikalij, kar je ogromno! Zakaj ne bi vsaj polovico te številke zmanjšali z uporabo naravne kreme za telo ali gela za prhanje? 
Kaj pa sploh je naravno?
Naravne sestavine so pridelane na varen način brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ter umetnih pospeševalcev rasti. Zelo pomembno pa je tudi, na kakšen način so predelane (rastlinski izvlečki), pakirane in shranjene, da ohranijo svojo učinkovitost, hranilnost in zdravilnost.
Weleda!
Weleda je naravna kozmetika, ki me je totalno navdušila! Lahko bi rekla, da je moja najljubša narravna kozmetika!Weleda goji zdravilne rastline na lastnih vrtovih, vse pripravke prideluje z izkoriščanjem občutljivih proizvodnih postopkov in izključno le iz naravnih sestavin, prav tako pa njihovi izdelki ne vsebujejo konzervansov.

Zadnje čase uporabljam tudi (klik) Weledino citrusno kremo za prhanje
ki je daleč najboljši gel za prhanje kar sem jih kdaj imela! Vsi vemo, da je limona sinonim za svežino kajne? S to kremo za prhanje se totalno osvežiš, koža je zaradi negovalne in vlažilne teksture vidno nahranjena in pa koža po prhanju ni izsušena. 
Naj omenim tudi njihov (klik) Brezin piling za telo! Zakaj je piling telesa pomemben? Piling telesa je pomemben del rituala za nego telesa, saj s pilingom odstranimo vse odmrle kožne celice. Še posebej je ta nega priporočljiva med poletjem. Piling za prhanje iz brezovih listov izboljša videz kože in ne poškoduje živih celic-podpira obnavljanje kože in tako kot gel za prhanje, kože ne izsuši. Vonj je božanski!

Zadnje tedne testiram tudi (klik) gel za lokalno zdravljenje z Arniko, ki je primeren predvsem za zdravljenje tako imenovanih "topih" poškodbe kože, kot so odrgnine, modrice, zvini ali modrice v primeru daljšega procesa zdravljenja. Ker sem pred časom imela nezgodo s kolesom, sem imela kar nekaj neprijetnih kožnih odrgnin, ki pa jih zdravim s tem mazilom. Predvsem je negovalno mazilo pomembno za to, da se izognem brazgotinam in barvni neenakosti kože. Zdi se mi, da gel odlično pripomore k zdravljenju in hitrejši ozdravitvi odrgnin. Tudi tekstura samega gela je zelo mastna in nudi ugoden občutek po nanosu.

xoxo
K.

Kako do čudovitih las s Silk Hair&repair šamponom!


Vsi vemo, da je pravilna izbira šampona osnova za zdrave in sijoče lase. Kar nekaj časa sem prisegala le na Koprivin šampon znamke Ilirija, sedaj pa že nekaj časa uporabljam Silk hair&repair šampon, ki ga najdete na strani Vibrimed.eu.

Šampon za lase brez sijaja
Sijaj je eden najpomembnejših kriterijev za zdrave lase. Žal so lasje največkrat brez sijaja, še posebno če je plast las poškodovana zaradi našega prepogostega krtačenja, sušenja ali drugih pripomočkov za oblikovanje las, prav tako pa se bliža poletje, kjer lahko višje temperature in slana voda še dodatno poškodujejo naše lase in konice. Poškodovani lasje skorajda več ne odsevajo svetlobe, zato delujejo brez energije in življenja. In zato je toliko bolj pomembno uporabljati šampon, ki ustreza vašim lasem.

Kako do čudovitih las?
Silk hair&repaire šampon  je namenjen barvanim in suhim lasem in vsebuje formulo za intenzivno nego, ki zmehča strukturo las in ji doda mehkobo in sijaj. Lase vidno poživi in jih naredi močnejše, prav tako pa so veliko bolj voljni in mehki na otip, saj je formula šampona obogatena s svilenimi proteini. Lasje se ob krtačenju nato še dodatno omehčajo. Tudi samo krtačenje las je zelo olajšano, saj se mi lasje niso več vozlali in zatikali. Vsi vemo, da je krtačenje dolgih las včasih res zelo neprijetno, z uporabo tega šampona, pa teh težav nimam več. Priznam pa, da po uporabi šampona, uporabim tudi balzam za lase, brez tega seveda ne gre.

Vonj šampona je tudi nekaj kar me je zelo presenetilo, vonj je enostavno čudovit, rahlo sladek in nadvse prijeten. Tudi lasje imajo še nekaj dni po umivanju zelo prijeten vonj!

Šampon priporočam vsem, ki si želite intenzivne nege las, vsem, ki si želite učvrstiti lase in jih pripraviti na poletje! Šampon najdete tukaj klik http://bit.ly/1ThlAOW



xoxo
K.

Kam h najboljšemu frizerju v Ljubljani?

Punce, če se sprašujete kam k najboljšemu frizerju v Ljubljani je BKuster pravi naslov!!!

Želja po preobrazbi..... 
Včeraj je bil zame in moje lase Dan DŽe dolgo časa sem si želela mini preobrazbo, da malce osvežim svoj videz in dodam več življenja v svoje lase. Končno je prišel dan za moje razvajanje! Razvajal me je najboljši frizer v Ljubljani, zame osebno najboljši frizer na naši domači sceni, ki ustvarja v studiu BKuster Hairdressing v centru Ljubljane

Borut ni le frizer, je umetnik! Kar je ustvaril iz mojih las je neverjetno, prav tako je njegov odnos do strank popolnoma drugačen, kar sem do sedaj doživljala pri ostalih frizerjih. 
Njegov čudovito urejen studio je nabit s pozitivno energijo in super idej glede frizur nikoli ne zmanjka.
Vse kar sem mu rekla je, delaj kar hočeš: striži, barvaj, moji lasje so v tvojih rokah! 
In rezultat? Svileno mehki in prav umetniško pobarvani/skrajšani laski. V dober rezultat niti nisem dvomila, saj sem že nekaj let spremljala njegovo delo, prav tako vsaki stranki posveti vsako minuto svojega časa in tudi za striženje uporablja vrhunske škarje, ki so plod njegovega lastnega ustvarjanja.

Ker imam s prejšnjimi frizerji dokaj slabe izkušnje, sem bila tudi pred obiskom Boruta dokaj nestrpna. Saj vsi poznamo tisti klišejski "ostriži me za 1cm" sloves frizerjev kajne?! Pa vendar sem se po včerajšnjem obisku odločila, da bom sedaj postala njegova redna stranka. Mene je navdušil!
Resnično vam priporočam obisk njegovega salona, saj ne boste dobile le nove frizure, temveč tudi 100% pozornost, razvajanje in "napolnile" se boste z pozitivno energijo!

Njegova dela in facebook stran si lahko ogledate tukaj klik

xoxo
K.