Spring perfection!

Živjo dekleta! Imela sem super možnost sodelovati z priznano slovensko modno oblikovalko Tejo Jeglič, ki domačo sceno navdušuje s znamko TejaJeglicDesign, s svojimi čudovitimi torbicami in nahrbtniki. Lahko bi rekla, da je njena znamka en izmed redkih modnih fenomenov, ki so navdušili celotno Slovenijo! Prav tako Teja rada oblikuje tudi unikatna oblačila, ki so zame res nekaj posebnega in svežega na modni sceni. 
Njeni dizajni so res nekaj izstopajočega, tudi kot logo uporablja akrilne ploščice z njenim umetniškim imenom kar doda poseben čar njenim izdelkom. Njeni skrbno dodelani dizajni so stilsko dovršeni in gredo kot za med! Tudi jaz sem čisto zaljubljena v svojo unikatno torbico. Prav tako pa je bil včeraj prav posebni dan, saj je Teja uradno odprla svoj studio/showroom, kjer si lahko pobližje pogledate njene kreacije!

Ker se končno približuje poletje in so dnevi že veliko bolj topli, sem izkoristila priložnost in svojo torbico "skombinirala" z ujemajočo obleko, ki sem jo naročila na strani SHEIN.COM, na zame osebno, prečudoviti lokaciji Graščinskih Paviljonov. Tudi obleka je zame osebno ena izmed mojih najljubših modnih kosov tega poletja.
 Obleko dobiš tukaj klik http://bit.ly/249FX0f

XOXO
K.

Z naravo do lepega&zdravega telesa!

Že kar nekaj časa prisegam na naravno nego telesa, saj sem po kar nekaj dolgotrajnih zdravstvenih težavah prišla do zaključka, da želim za svoje telo in kožo le najboljše-brez izjem! Zato, kar se tiče nege telesa posegam po znamkah, ki so izključno naravnega izvora, prav tako pa so kvalitetne in dejansko uporabne v vsakdanjem življenju.

Prvi večji znak za spremembo je bil, ko sem začutila pri 21ih majhno bulico v prsih in prestala mukotrpne preglede (predvsem za živce), ki pa so potrdili, da sem zdrava. Pa vseeno-bil je odločilen trenutek, ko sem se "zbudila", vzela v roke in odločila, da iz svojega življenja odstranim vse, kar me zastruplja. Takrat sem se predvsem zatopila v različne raziskave, neodvisne zdravstvene knjige, predvsem pa so bili nasveti in izkušnje oseb, ki so prebolele raka na dojki, odločilni za moj korak k naravni negi telesa. Prvi izdelek, s katerim sem prenehala uporabo so bili razni deodoranti in umetne kreme za telo. Iskanje nadomestila za dober deodorant in dobro kremo/olje za telo pa ni mačji kašelj!

NARAVNI DEODORANT BREZ ALUMINIJEVIH SOLI!
Toliko bolj sem vesela, da ima znamka NUXE, v svoji čudoviti liniji BIO-Beauté na voljo super Nuxe body osvežilni deodorantki ne vsebuje aluminijeve soli in alkohola ter nudi dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. Je zelo osvežilen, prijetne teksture, ki se hitro vpije in ni neprijetno leplijva kot pri nekaterih drugih bolj naravnih deodorantih, prav tako pa bi ga tudi pohvalila, da ne pušča belih sledi na oblačilih po uporabi.

Vonj izdelka je prečudovito osvežilen, nič presenetljivega, saj vsebuje "koktajl" 10-ih eteričnih olj (limona, pomaranča, pačuli, kardamom, nageljnove žbice, gajakov les, cedra) in 5 cvetličnih vodic (sivka, rožmarin, žajbelj, poprova meta, melisa), ki imajo čistilne in pomirjevalne lastnosti. 
OLJE ZA TELO 
Ko pomislim na znamko NUXE, je moja prva misel njihovo suho olje za telo- Huile prodigeiuse! Že dolgo časa sem oboževalka njihovega suhega olja, zato sem z veseljem testirala dokaj nov izdelek na trgu, Huile Satinée Nourrissante & Tonifiantel- satenasto olje, ki kožo globinsko nahrani in jo napne. Super  izdelek za poletje, ko je naša kožna polna vitamina D! Satenasto olje me je popolnoma navdušilo s svojo hitro vpojnostjo, prijetnim občutkom po nanosu in izboljšanju izgleda kože, predvsem na rokah. Izdelek bom definitivno vzela s seboj tudi na dopust, saj bo odlično negoval mojo kožo.

Kako ga uporabim med ličenjem?
ps: Satenasto olje za telo, je tudi odlična nega za obraz ali odličen pripomoček za ličenje! Kapnite kapljico ali dve v vaš beauty blender ali čopič in tako bo vaš makeup zares čudovito sijoč, prav tako pa bo tekočo podlago tudi lažje nanesti.



Nuxe izdelke najdeš tudi tukaj klik SALMA.SI NUXE

xoxo
K.

Current faves! Loreal, SHEIN...


Že nekaj časa je moj favorit med tekočimi podlagami Loreal Infallible 24h matte, ki je dovolj intenziven, da prekrije vse nepravilnosti na koži, je čudovite teksture in ima matt finiš, ki pa ni pretiran-zato vaša koža ne bo videti "prenapudrana" in težkega videza. Primeren je bolj za mešano do mastno kožo. Kupila sem ga na Salma.si, za res zelo ugodno ceno! Še vedno je moj pomladni favorit med parfumi Marc Jacobs Daisy blush, ki je čudovit, mladosten in totalno cute parfumček in je odlična izbira za vse, ki ste tudi same po duši igrive! In kako cute dizajn kajne?! Popolnoma sem navdušena tudi nad BH Forever Nude paletko za senčenje obraza, vsebuje 3 matt bronzerja in vsebuje tudi čudovit highligher. Paletka je vrhunsko pigmentirana in je odlično nadomestilo, za bolj drage in high-end palete. Cena paletke na uradni BH strani je okoli 12eur.

Nedavno nazaj sem spet oddala naročilo na strani SHEIN in prišla je ta čudovita "Karl" majčka. Igriva, pomladna in čudovite kvalitete, popolna kombinacija z jeansom in supergicami! Majčko sem dobila za res noro ugodno ceno! Dobiš jo tukaj klik http://bit.ly/1NnrE68

xoxo
K.

Juicy shaker: Lancome event!


Danes smo se lepotne blogerke prepustile pomladnemu razvajanju prestižni znamki  Lancôme, ki nas je "pocrkljala" z brunchom v čudovitem lokalu v centru mesta, Lolita. Z podrobnostmi vas ne bom utrujala, naj pa povem, da se je vse vrtelo okoli čudovitih Juicy Shaker lipglosov, ki so čudovitega vonja in zelo prijetne teksture in moj nov najljubši lepotni izdelek. Govora je bilo tudi o novih Lancome produktih, ki kmalu prihajajo na naš lepotni trg. Naj omenim, da je bila hrana zelo okusna, sadni sokovi pa zares nebeški! Spoznala sem kar nekaj super deklet, odličnih blogerk in vesela sem, da smo postale tako super skupnost!

ps: Juicy Shaker je bolj natančno  "Pigment Infused Bi-Phased Lip Oil", ki je obarvano olje za ustnice, ustnice neguje, hkrati pa jim omogoča dovolj opazen pigment. Mene je res navdušil! Več o tem izdelku pa si lahko preberete tukaj Lancome Juicy Shaker

xoxo
K.

Do lepe kože z naravo! ULOLA kozmetika


Zadnje čase tudi jaz prisegam na naravno! Naravna kozmetika, mi je že od nekdaj bila pri srcu prav tako pa me je (ker sem strastna ljubiteljica ličil) kar malce zaskrbelo! Čas je bil, da sem se končno prepričala v dejstvo, da so v konvencionalni kozmetiki potencialno rakotvorne sestavine, ki jih najdemo v sicer dovoljenih količinah…pa vendar nas nihče ne opozori, da se v telesu nabirajo in nabirajo in raven, ki je dovoljena, je kaj kmalu presežena. Problem pa je, da proizvodi, ki vsebujejo le od 1-5% naravnih sestavin že označijo za naraven. Kar pa je daleč od naravnega! Zato bodite pri nakupu pozorne na pomembne oznake ECO CERT, BDIH, COSMEBIO, NATRUE in SOIL ASSOCIATION, ki kažejo na to, da je izdelek pristno naraven in vsebuje najmanj 50% naravnih sestavin in je iz ekološke pridelave. In seveda parabeni! Parabeni so v svoji naravni obliki popolnoma varen konzervans, žal pa v večini kozmetike prevladujejo industrijsko preoblikovani parabeni, ki so telesu škodljivi, zato se izogibajte tudi tem!

Že kar nekaj časa za nego obraza uporabljam le naravno kozmetiko, pa vendar je zares dobro naravno kozmetiko, ki ustreza koži težko najti. Predvsem sem iskala dobro čistilno nego in serum za obraz, saj je dobro vlaženje ključ do mladostne in čudovite kože, to je še posebej pomembno ne le za suho temveč tudi za mastno kožo! Ulola naravna kozmetika je lepotni hit (zdaj vem zakaj je tak hit)  po vsej Evropi in končno je na voljo tudi pri nas!!!

Končno sem našla res odličen naravni serum za obraz, to je Ulola FaceLift serum, ki  je 100% naravni koncentrat namenjen popolni revitalizaciji kože. Globinsko hrani in obnavlja kožo ter preprečuje nastanek novih gub, obstoječe gubice pa globinsko neguje. Vsebuje olje makedamije, avokadovo olje, vitamin E itd. Vonj seruma je božanski in občutek po nanosu je zares čudovit! Dobesedno sem čutila kako moja koža vpija izdelek in kako črpa vase vse zdrave sestavine! Za optimalni učinek sem serum uporabila zvečer (na predhodno očiščeno kožo z ULOLA čistilnim mlekom) na obrazu ter predelu vratu, zvečer in včasih tudi zjutraj, po uporabi vlažilne kremice. Rezultat je čudovito nahranjena koža, povrhnjica končno ni bila več suha ampak zares lepo negovana in prožna, brazgotinice od aken pa so se mi vidno izboljšale in pozdravile. Zares sem vesela, da sem našla ta serum, saj je daleč najboljša zadeva, ki sem jih kdaj testirala! Dobiš ga tukaj, cena 13eur klik na ULOLA SERUM

Za svojo čistilno rutino in odstranjevanje make-upa uporabljam ULOLA  mleko za čiščenje obraza 150ml, ki mi je všeč tudi zato, ker je namenjeno vsem tipom kože. Istočasno očisti in hkrati neguje ter preprečuje površinske nečistoče ter učinkovito odstranjuje ostanke ličil na koži. In vse to na naravni osnovi! Izdelek je res čudovite teksture, težav z odstranjevanjem ličil nimam več in tudi koža me več ne peče med odstranjevanjem ličil tako kot včasih. To je zame več kot zadovoljiv znak, da je izdelek res vrhunski! Dobiš ga tukaj, cena 9eur, klik ULOLA ČISTILNO MLEKO

Oba izdelka bosta zagotovo za kar nekaj časa ostala del moje negovalne rutine, saj se je videz moje kože vidno izboljšal, koža pa je vidno negovana in nahranjena!

Hvala vibrimed.eu!

xoxo
K.