Unstoppable!


Pomlad je tu in z njo je prišlo kar nekaj sprememb, tudi v moji garderobi! Začela sem urejati svojo spomladansko garderobo in dodajati malo barve. Ker sem zaljubljena v črno barvo, so svetlejše barve toliko večje presenečenje in razvedrilo. To pomlad sem se usmerila v jeans, predvsem strgane kavbojke, ki so mi v svetlejših odtenkih zelo pri srcu še posebej za to, ker se jih lahko kombinira na 1001 način, prav tako pa so odlična izbira za vsakdanje opravke. Ni skrivnost, da zelo rada nakupujem preko spleta, zato sem tudi te kavbojke in majico dobila preko spletne strani Sheinside (Shein). Za oboje skupaj sem odštela okoli 30$, kar je res zelo ugodno, tudi poštnina je zastonj pri nakupu nad 30$.

Kavbojke in majčko dobiš tukaj klik (roza obarvana beseda)


D I Š I   P O    P O M L A D I!

Če še niste prebrale moje objave o novem pomladnem parfumu Marc Jacobs- Daisy Blush, naj vam povem, da sem zaljubljena v lahkotne pomladne vonje. Dolgo pa že iščem način, kako bi moja oblačila dišala tudi brez uporabe parfumov in drugih dodatkov. 
Ste že slišale za Lenor Unstoppables? Lenor Unstoppables je parfum za perilo v obliki lahkih dišavnih perlic, ki jih ob začetku pranja dodamo perilu v boben pralnega stroja. Dišavne perle se med pranjem raztopijo, da se vlakna perila prepojijo z dišavami. In naj vam povem, oblačila zares dišijo čudovito, tako kot sem si vedno želela. Vonj ni preveč intenziven in se res enostavno uskladi z okolico. Zadeva je zelo enostavna za uporabo, kroglice se samo položi v boben, uporabi se skupaj z mehčalcem oziroma tako kot to počnete običajno. Na voljo je v treh izdajah, treh vonjih in je primeren za vse vrste tkanin. Torej če želite to pomlad začeti z malce drugačno rutino kot običajno in si tudi ve želite dišečo spremembo, vam predlagam nakup tega super dodatka. Cena se giba okoli približno 10e, zadostuje pa za kar nekaj pranj.
XOXO
K.

My beauty spring wishlist!



Prišla je pomlad in čas je, da  končno malce osvežim svojo lepotno rutino, pustim koži, da malce zadiha in jo kar se da najbolje pripravim na poletje. Zaželela sem si malce boljšo vlažilno kremo, primerno za svojo kožo, nov puder, makeup podlago, izdelke za nego moje zakomplicirane kože in še nekaj dekorative.

-Šminke, čevlji, parfumi, pudri in kreme- 5 dejavnikov, ki narekujejo tempo moji bančni kartici!- Ko se gre za mojo kožo, ji želim privoščiti le najboljšo in ustrezno nego, zato mi ni problem odšteti nekaj denarja več in si zagotoviti res odličen izdelek. Na mojem seznamu želja se je tako znašla Clinique Anti blemish vlažilna krema, ki ni v osnovi popolnoma matirajoča (kar tudi ne iščem, saj mi takšni izdelki še dodatno izsušijo kožo), hkrati pa ne ustvari mastnega sijaja in je namenjena izrecno problematični koži s suho povrhnjico. Ocene na spletu so presenetljivo odlične, zato komaj čakam, da jo preizkusim in objavim oceno. 
Naslednji izdelek, ki bi ga res rada preizkusila je Dermacol Satin makeup base, ki naj bi ponujal super gladilno in hkrati nežno vlažilno make-up osnovo/primer. Ker sem ravno v iskanju novega primerja, je tole super najdba! Glede na to, kako odlično se je obnesel njihov najbolj slavni puder Dermacol Cover, pričakujem le najboljše! 
High-end izdelek, ki si ga verjetno želim testirati že nekaj let je Estee Lauder Ideal matte puder, ki ponuja odlično prekriven matt finiš, a ima hkrati zelo vlažilno teksturo, točno to kar potrebujem-prekrivnost, odlično teksturo, ki ne izsuši moje kože in obstojnost! 
Vedno od kar sem prenehala z jemanjem kontracepcije (7 let), je moja koža totalno podivjana. Zato sem vedno v iskanju negovalnih izdelkov, ki jo spravijo v normalizirano stanje. Znamka Mary Kay, je že kar nekaj časa zelo priljubljena znamka v svetu lepote, je zelo kvalitetna, a tudi cenovno zelo dostopna, zadnje čase pa ji namenjam še nekaj več pozornosti kot običajno. Odkrila sem njihovo "acne prone system" linijo, ki je namenjena izrecno problematični koži z aknami. V njihovem Acne Prone setu so na voljo tri izdelki. To so čistilni tonik, "pore purifying" serum za obraz in "spot solution" gel za že obstoječe mozoljčke. Ocene na spletu so zelo zelo optimistične, tudi cenovno je komplet zelo ugoden. 
Iz področja dekorative so se na moj seznam želja uvrstile še Ardell trepalnice (203), nad katerimi so navdušene tudi druge slovenske blogerke. Ker tudi sama rada uporabljam umetne trepalnice jih želim tudi sama preizkusiti, da vidim ali so res tako dobre! Potem pa so tu še čopiči. Vsak lepotni navdušenec ve, kako pomembni so pravi in kvalitetni čopiči. Ker so moji Sigma čopiči po nekaj letni uporabi že v fazi upokoja, iščem dobre osnovne čopiče, torej čopiče za tekočo podlago, contour.... BH znamka, mi je že od nekdaj zelo pri srcu, zato me je njihov Face essentials 5-delni komplet (za res ugodno ceno) osnovnih čopičev še toliko bolj presenetil. Resnično me zanima, kako se obnesejo! 

Izdelke dobiš tukaj klik:
1. CLINIQUE anti blemish vlažilna krema





XOXO
K.

Obsessed: Marc Jacobs Daisy Blush Limited edition

Živjo dekleta! Obstajajo tri stvari, s katerimi sem obsedena. Šminke, čevlji in parfumi! Mislim, da nisem edina kajne?!

Parfume in dišave si najraje razdelim po letnih obdobjih, tako v zimskem času prisegam na moje top 3 favorite, to so Yves Saint Laurent- Manifesto, Dior-Hypnotic poison in Thiery Mugler- Alien. Za zimski čas imam rada imam bolj globoke, sladke in skrivnostne vonje medtem ko za pomladne/poletne vonje iščem nekaj bolj igrivega in lahkotnega. 
Tokrat sem bila v iskanju popolnega spomladanskega/poletnega vonja. V dišavah, ki so primerni za bolj topla obdobja iščem torej lahkotnost, igrivost in energičnost s kančkom sladkobe. Mislim, da sem vse to našla v novem Marc Jacobs Daisy blush parfumu, ki je prav posebna in edinstvena izdaja. Marc Jacobs je to pomlad na trg lansiral kar tri edinstvene dišave, Daisy Dream, Daisy blush in Daisy eau so Fresh, vendar pa bodo na voljo le nekaj mesecev saj so parfumi del omejene in posebne izdaje.

Dišavo bi opisala kot značilno za Marc Jacobs, izstopajoč, a hkrati nežen cvetlični vonj me je resnično navdušil in je popolna izbira za vse, ki obožujete nekonvencionalnost v kombinaciji z igrivostjo. Parfum vsebuje čudovite note kot so vodna lilija, mošus in dragocen les. Dišava spada pod sadno-cvetlične vonje pa vendar deluje zelo nežno in ne preveč kičasto. Morda se vam bo dišava prvih nekaj minut zdela malce intenzivna, vendar se po 20 minutah vonj lepo razvije in zagotavljam vam, da se boste zaljubili!
Daisy Dream se odpre s notami sadja in cvetja, vonj pa se zaključi s bolj globokim vonjem dragocenega lesa in mošusa. Parfum dobesedno diši po pomladi, s točno takšnimi vonji bi jaz opisala pomlad. Čutno, nežno in igrivo! Steklenička in njen dizajn sta res nekaj posebnega, čudovit dizajn cvetov resnično lepo doda piko na i samemu bistvu in esenci parfuma.
Mislim, da so Marc Jacobs parfumi postali resnično nepogrešljivi in so lahko čudovit prepoznavni vonj vsake lepotne navdušenke! Na voljo je v 50ml verziji, cena- 70,90eur!
Parfum lahko dobite v vseh Muller poslovalnicah in bolje založenih drogerijah po Sloveniji!
Mini nagradna igra: Za vas imam tudi nekaj testerjev pomladno/poletnih parfumov. Med vsemi komentarji na blogu, pod to objavo bom izbrala nekoga, ki mu jih bom podelila. Zmagovalko izberem čez teden dni. Good luck!

xoxo
K.

Foundation faves!

Med urejanjem sobe in makeup kotička sem urejala tudi svojo kolekcijo pudrov in spomnila sem se, da vam še nikoli nisem pokazala vseh svojih najljubših pudrov skupaj. To so moji favoriti! Nekatere uporabljam vsak dan, nekatere pa le ob posebnih priložnostih, ko rabim dobro obstojnost, kvaliteto in prekrivnost. Za vsakdanjo uporabo najraje uporabljam Loreal INFALLIBLE 24h matte tekočo podlago, res je super vsestranska in odlična za mešan ali masten tip kože. Celotno oceno pudra lahko prebereš tukaj KLIK LOREAL INFALLIBLE 24H MATTE

Ko si zaželim malce spremembe oziroma tisti neverjetni dewy finiš (s tem mislim na tisti zvezdniški sijaj obraza) uporabim Bourjois City Radiance podlago, ki mi je res zelo pri srcu. Puder je hkrati super prekriven, a tudi zelo vlažilen in mi ponuja vse kar iščem v dobri podlagi. Ubistvu je to ličilo in nega za obraz skupaj! Izdelek je primeren za vse tipe kože, za tiste z bolj mastno kožo pa priporočam uporabo kakšnega matirajočega primerja ali pudra v prahu za zaključek videza. Na moji koži se končni rezultat kaže zelo nahranjena in navlažena koža in lepo prekrite nepravilnosti. Celotno oceno si lahko prebereš tukaj KLIK BOURJOIS CITY RADIANCE
Če si kdaj zaželim vrhunsko prekrivnost in izrazit matt finiš uporabim Rimmel stay matte penasto podlago, ki je moj favorit med pudri z matt finišem. Puder priporočam vsem z mastno kožo. Oceno lahko preberite tukaj klik Rimmel Stay matte puder).
In potem imamo tukaj še Dior Forever (oceno preberite tukaj klik Dior forever tekoči puder), Givenchy Eclat Matissime (oceno preberite tukaj klik Givenchy tekoči puder), ki ju uporabljam le ob posebnih priložnostih, saj sta res z eno besedo vrhunska in ju malce "šparam".

Zadnji puder, ki sem ga dobila v svojo kolekcijo je (klik do izdelka) DERMACOL ACNE COVER, puder in korektor v enem z oljem čajevca. Puder je super izbira za vse s problematično kožo, ki se soočate z "breakouti" mozoljčkov in rabite pravilno nego in dekorativni izdelek v enem. V tubi se skriva tekoča podlaga, spredaj na pokrovčku pa še korektor. Medtem, ko me je korektor razočaral s svojo teksturo me je podlaga res pozitivno presenetila v vseh pogledih. Puder je zelo zadovoljivo prekriven, je totalno nekomedogen in ne bo mašil vaših por, prav tako pa vsebuje olje čajevca, ki pozitivno vpliva k zmanjšanju že obstoječih mozoljev. Olje čajevca deluje tudi antiseptično in antibakterijsko kar je  res odlično! Cena izdelka je 6,40eur, na voljo pa je v 4 odtenkih. Jaz imam najsvetlejšega!

xoxo
K.

Max Faxtor Miracle Match nova tekoča podlaga!


Max Factor je nedavno na naš lepotni trg lansiral novo tekočo podlago Miracle Match! Je nov revolucionarni tekoči puder, ki naj bi ponujal popolno hidracijo, ki varuje povrhnjico pred zunanjimi vplivi in zadovoljivo stopnjo prekrivanja, ki zadostuje vsem bolj opaznejšim kožnim nepravilnostim! Redko pohvalim drogerijske pudre, tudi redko jih uporabljam pa vendar me je Max Factor resnično pozitivno presenetil!

Miracle Match podlaga deluje kot nežno vlažilna podlaga, ki je super za vse, ki imate suho ali normalno, pa tudi za tiste z mešano kožo s suho povrhnjico. Mastni koži izdelek odsvetujem ker je zelo vlažilna, ima dewy finiš kateri za osebe z mastno kožo ni priporočljiv, ker je mastna koža že sama po sebi dovolj svetleča. Podlaga je res zelo zelo zadovoljivo prekrivna, a kljub temu zelo prijetne in tekoče teksture, zato je nanos same podlage zelo preprost. Puder je primeren tudi za malce bolj občutljivo kožo, je nekomedogen kar pomeni, da ne bo mašil por.

Pri nas je puder na voljo v 5 odtenkih, kar ni ravno veliko, pa vseeno boljše kot nič. Meni zelo ustreza odtenek 45-warm almond, ki je primeren za kožo s hladnim podtonom, vleče na malce bolj roza odtenek! Kljub temu, da je podlaga odlično prekrivna, še vedno ponuja prijetno naravni izgled kože.
Občutek pudra po nanosu pa je tisto kar me je res prepričalo v kakovost pudra. Občutek podlage je zelo prijeten, imela sem občutek popolne mehkobe, ten kože je bil zelo lepo izenačen in enakomeren, koža pa je bila po uporabi neverjetno prijetno sijoča. Vsekakor je puder izredno lepo presenečenje in vesela sem, da se tako kvaliteten izdelek dobi tudi v drogerijski ponudbi. 



 XOXO
K.

Carli Bybel paleta senčil!

Carli Bybel BH cosmetics paletka! Vse od trenutka, ko je slavna youtuberka objavila, da bo izdala svojo paletko v sodelovanju s BH znamko sem si jo želela. Ok, priznam da sem podlegla  "Carlimaniji", kar je zame res neobičajno, saj sem zelo anti-hype oseba, sploh kar se tiče kozmetike ponavadi ne kupujem tisto, kar si želijo vsi. Pa vseeno, kupila sem Carli paletko ker se mi zdi, da jo mora imeti vsak, ki obožuje youtube tutoriale. 

Zanimalo me je, če je res tako dobra kot jo opisujejo? 
Odgovor je JA! Navdušena sem nad njeno kvaliteto, (ki je priznam) definitivno nisem pričakovala. Prvo kar sem preizkusila so highlighterji, ki so na voljo v 4 različnih odtenkih. Pigmentiranost je nad pričakovanji in na koži se čudovito "blendajo". Senčke so na voljo v malce bolj matt pa tudi v "shimmer" verzijah. Všeč mi je barvna kombinacija samih senčk, ki so super izbira za vsak letni čas in tudi med sabo se čudovito dopolnjujejo. Prav tako je paletka super priročna, je ravno pravšnje velikosti tudi za potovanja. Izdelek ni testiran na živalih, ne vsebuje parabenov in paletka je veganska, kar je res super sploh za tiste, ki ste res bolj pazljive pri izbiri kozmetike.
Bolj podrobnih swatchev senčk pa nisem delala, ker je na internetu ogromno bolj dodelanih slik.
Z nakupom paletke definitivno ne boste razočarane!

 Paletko dobiš tudi pri nas klik CARLI BYBEL PALETKA

 (na sliki so swatchi highlighterjev)

xoxo
K.

My quide for shopping online:E-bay!


Pozdravljene damice! Kot obljubljeno sem za vas pripravila svoj seznam izdelkov, ki sem jih v zadnjih mesecih  kupila in naročila preko spleta oziroma na strani E-bay. Izbrala sem le izdelke, ki so me navdušili s svojo kvaliteto. Ker me veliko sprašujete kje kupim kakšna sončna očala ali nakit, ki jih nosim v svojih outfit objavah sem izbrala tudi svoja dva najljubša izdelka, ki sem jih kupila preko e-baya: Rose gold "Dior" očala in Statement ogrlico. Ko nakupujem na E-bayu, navdih črpam iz revij, reklamnih časopisov ali interneta. Kupujem vse, od izdelkov za dekor doma, izdelke za potrebe blog fotografij in seveda brez nakupov modnih dodatkov ne gre. Še posebej rada nakupujem sončna očala, ker do sedaj še nikoli nisem bila razočarana.
-Na kaj pazim ko kupujem preko e-baya?-
Ker vemo, da kitajski izdelki ne slovijo ravno po svoji izjemni kvaliteti in prijetnih materialih, se izogibam nakupu oblačil, saj slike večinoma niso realne, materiali so večinoma zelo "cheap" in nenosljivi, pa vendar sem v poplavi ponudb našla kar nekaj super stvari. Pred nakupom se tudi pozanimam o pozitivnih odzivih prodajalcev in vedno kupujem svari le pri prodajalcih, ki imajo oceno nad 98,3%. Tako se izognem skrbem, ali bom izdelek sploh prejela. Pred nakupom tudi pregledam vse dane fotografije, isti "link" izdelka nalepim v E-bay iskalnik in poiščem najbolj ugodno ceno in ponudbo za isti izdelek pri različnih ponudnikih.
Nikoli ne kupim izdelkov nad ceno 21,90e saj tako izdelek (ker je prodajalec zunaj EU) lahko pride pod drobnogled carine in tako plačate še stroške postopka carinjenja, kar zna biti res zelo sitna zadeva.
Tukaj je moj seznam TOP e-bay izdelkov iz slike:
xoxo
K.


Current favourites!

Živjo damice! Verjetno imate tudi ve ta trenutek kar nekaj lepotnih favoritov, ki jih rade uporabljate vsak dan. Na vsake toliko časa odkrijemo kak produkt, ki nas v celoti očara. Zadnje čase sem odkrila kar nekaj lepotnih sladkorčkov, ki jih res z veseljem uporabljam izpostavila pa bi resnično rada naslednje.


Tokrat me je najbolj navdušil (klik) Weleda mandljev losjon, ki temelji na naravnih sestavinah in je primeren tudi za posebaj občutljivo in k razdraženosti nagnjeno kožo. Zaradi svoje lahke sestave iz dragocenega bio mandljevega olja in čebeljega voska se zelo hitro vpije, kožo nežno neguje in spodbuja njeno naravno ravnovesje kože. Koži prijazen PH in brezmilna formulacija samega losjona koži vrača maščobo in ji tako pomaga uravnavati količino vlage. Občutek losjona na koži je zato zelo prijeten, njegov vonj pa je resnično nekaj posebnega. Glavni sestavini losjona sta mandljevo olje, ki kožo pomirja in neguje, ter karitejevo maslo, ki kožo globinsko vlaži in ohranja prožno. Uporabljam jo kot del večerne negovalne rutine telesa, po tuširanju in zjutraj. Najbolj mi prija njen lahkoten in svilnat občutek po nanosu, njena tekstura je res nemastna in je daleč najboljša krema za telo, ki sem jo kdajkoli preizkusila. Je totalno veganska in ne vsebuje glutena. Losjon je na voljo v 200ml embalaži zato bo količina zagotovo zadostovala za kar nekaj časa.

Ko smo že pri kremah, naj omenim tudi ORIFLAME Lace love kremo za telo, ki je zmeraj z menoj v torbici. Krema je res zelo vlažilna, zato je super izbira za vse, ki imate težave s suho kožo rok. Vonj kremice je zelo lahkotno odišavljen (ima vonj po medu in sandalovini) in je zelo prijetne teksture. Za ceno 1,49e je res super izbira!

Le kdo še ni slišal za Alessandro lakce? Že kar nekaj let prisegam na znamko Alessandro, njihovi lakci so resnično nekaj posebnega, barvna ponudba in kakovost je tista, ki me zmeraj znova pritegne. Ker sem že čisto v spomladanskem duhu in komaj že čakam tiste tople in nagajive sončne žarke, sem temne zimske odtenke lakov zamenjala s nežnimi, pastelnimi toni, ki kar kličejo po pomladi. Vsi jo že komaj čakamo kajne?! Alessandrova kolekcija Cosmic Chic, ki je svoj navdih črpala iz modnih pist je sestavljena iz čudovitih pastelnih pa tudi malce bolj "kozmičnih" odtenkih z metalik sijajem. Njihova pomladna kolekcija je prava paša za oči in raj za nohtke!


xoxo
K.

Moja negovalna/čistilna rutina obraza!



Svojim bralkam velikokrat povem kako pomembna je vlažilna in čistilna nega obraza. Še posebaj to poudarim pri osebah nad 24-letom, saj so ta leta najbolj kritična. Zakaj? Naša koža začne izgubljati kolagen in z vsakim dnem je manj in manj prožna. Zato je poudarek na pravilni negi obraza še toliko bolj pomemben. Priznam, da sem tudi sama nujno potrebovala bolj urejeno in prilagojeno čistilno in negovalno rutino kože, pa z iskanjem izdelkov nikakor nisem imela sreče. Zakaj Bocassy? Ker sta me vlažilni serum in krema tako pozitivno presenetila in so bili rezultati uporabe resnično vrhunski sem z veseljem testirala še tonik in micelarno vodico. 
Kar se tiče čistilne in negovalne nege, je rutina lahko dokaj preprosta in bolje je, da čim manj kompliciramo! Za našo nego zadostuje že uporaba micelarne vodice s katero boste nežno odstranile vsa ličila iz obraza, nato pa še uporaba tonika, ki bo našo kožo še dodatno očistil in globinsko navlažil. In to je pomembno tako za suho kot za mastno kožo!


-Zakaj uporabljati micelarno vodico?- 


Imenujejo jo tudi "lepotna skrivnost francoskih deklet", je čistilo, ki se ne izpira in ne vsebuje neprijetnih mil, ki kožo zategujejo in je alternativa za običajne izdelke za odstranjevanje čistil in nečistoč. To je bil moj prvi preizkus micelarne vodice in priznati moram, da sem se končno vprašala, zakaj sem toliko časa odlašala z uporabo micelarne vodice?
Ker imam mešano/masten tip kože mi ta izdelek super prija, prav tako pa je odlična izbira tudi za čistilno nego suho kožo, saj je izdelek ne bo še dodatno izsušil. Micelarna vodica je zelo prijetnega občutka in čudovitega osvežilnega vonja, je zelo lahka in kot sem že omenila, jo uporabljam za odstranjevanje ličil. Svojo nalogo opravi več kot odlično in koža je po uporabi resnično očiščena in prijetnega občutka. Prav tako je Bocassy micelarna vodica obogatena z rožno vodo in zeliščnimi izvlečki, zato še bolj blagodejno deluje na vse tipe kože.

Vendar misel, da je micelarna vodica odstranjevalec, ličil in hkrati tonik in vlažilni izdelek je napačna!

Zato so pri Bocassy na trg lansirali še vlažilni tonik. Po uporabi micelarne vodice, ki zelo nežno odstrani vsa ličila in nečistočo, na bombažno vatko stisnem še tonik, ki še dodatno očisti in hkrati globinsko navlaži mojo kožo. Občutek po uporabi je enostavno čudovit in resnično bi ta dva izdelka opisala za luksuzna! Vedno sem se želela znebiti suhe povrhnjice, in mislim, da mi s tema dvema izdelkoma to uspeva več kot odlično! Tonik ne vsebuje parfumov, ima pa zelo osvežilni vonj. Z razliko od micelarne vodice je tonik malce rumenkasto obarvan. Tonik, tako kot micelarna poskrbi, da so nečistoče iz površine kože, ki se nabirajo cel dan odstranjene in oblikuje popolno okolje za nanos kreme in ličil. Tonik je bistveni del vlažilne/negovalne rutine in v kolikor boste izbrale malce boljši tonik ali micelarno vodice bodo tudi rezultati veliko bolj opazni. 

Po uporabi teh dveh izdelkov, je moja koža že nekaj tednov vidno bolj očiščena kot prej, tudi občutek kože je veliko boljši in prijetnejši in tudi po nanosu ličil in pudra, moja koža ni videti suha. 

Bocassy kozmetiko najdete tudi v drogeriji DM
Več o samih Bocassy izdelkih pa si preberite tukaj klik BOCASSY SLOVENIJA

XOXO
K.

Givenchy Eclat Matissime tekoči puder!

Kot že verjetno veste, imam mešano/masten tip kože s suho povrhnjico zato je tudi malce težje kupiti puder, še posebaj tiste high-end, ki so veliko dražji od drogerijskih. S pomočjo Melvite sem svojo kožo zelo umirila in končno uredila tako kot sem si vedno želela. Pred kratkim sem se zato odločila, da bom svoji koži privoščila razvajanje in se odločila za nakup Givenchy Eclat Matissime tekočega pudra z lahkotnim matt finišom, ki je odlična izbira za mešan ali masten tip kože pa tudi za tiste s suho kožo bo super poletna kombinacija.
Malce težav sem imela z izbiro barve tekoče podlage, saj pri "Givenchiju" niso zasnovali veliko barvne izbire, vendar sem imela srečo pri izbiri in odtenek mi zelo ustreza, saj se odlično prilagodi moji polti. Odločila sem se za odtenek 03 sand, malce bolj temen kot ponavadi, saj pred poletjem rada skočim v solarij in je zato tudi moja koža malce bolj zagorela. Glede na to, da puder spada v kategorijo high-end pudrov sem od njega pričakovala veliko. 


K A K O     S E     J E    O D R E Z A L?
Puder je vrhunski in resnično bi ga lahko opisala kot luksuz v steklenički! Že sestavinsko moji koži zelo ustreza, je totalno nekomedogen, vsebuje ingver in cimet, ki delujeta antibakterijsko, prav tako pa vsebuje cink, ki nadzoruje izločanje sebuma kadar je to potrebno. Že sama tekstura pudra je zelo prijetna, lahkotna vendar zadovoljivo prekrivna (če želite še več prekrivnosti to z lahkoto dosežete z dodatnim nanosom). Občutek pudra na koži je zelo prijetno svilnat, luskuzen in udoben, prav tako pa me je že sam čudovit vonj po svežini prepričal v nadaljnjo uporabo. 
Finiš pudra je matirajoč ampak zelo hranljiv, koža je bila po uporabi sijoča, čudovita in izgled prijetno naraven, kar si seveda želimo vsi kar se tiče tekočih podlag. 

Puder bo odlična izbira za prihajajoče pomladne in poletne dni, ko bodo dnevi veliko bolj topli, naša koža pa bolj nagnjena k mastnemu sijaju. Trenutno je to moj najljubši puder in mislim, da bo še kar nekaj časa, saj ponuja vse, kar iščem v vrhunski podlagi. Je hranljiv, moje suhe povrhnjice ne izsuši, koža je po uporabi sijoča, a hkrati matt in obstojnost pudra je nad mojimi pričakovanji. Brez problema zdrži 6h+ pri tem pa kože ne obremenjuje in ne maši por. 

-Puder najdete tukaj klik GIVENCHY ECLAT MATISSIME-


ENG

As you probably know, I have mixed/oily skin type with a dry surface so i'ts very difficult to buy good foundation, especially high-end ones, which are much more expensive than the drugstore ones. With the help of Melvita I finally normalized my complicated skin type just like I always wanted. Therefore I have  decided that I want to pamper my skin and I decided to buy Givenchy Eclat Matissime liquid foundation with light radiant matt finish. I'ts an excellent choice for mixed or oily skin as well as for those with dry skin- It can be a great summer foundation choice.
I had a little trouble with the shade choice beacuse Givenchy didn't designed as many colors as i would wanted or prefered, but I was lucky and i choosed the right one for my skin tone. I decided to buy shade 03 sand, a little darker than usual, but no problem, summer is coming and my skin gets a little darker anyway. Given the fact that the foundation fits into the category of high-end produtcs I expected a lot from it.

This foundation is simply excellent and really could be described as a luxury in a bottle! Its perfect for my skin and is totally non-comedogenic,with purifying Ginger & Cinnamon actions keeps skin fresh all day long whilst Zinc targets excess sebum only when needed. Eclat Matissime keeps skins natural balance while delivering a radiant, glowing complexion.
The very texture of the foundation is very pleasant, very light but at the same time it provides nice coverage which can be buildable. The feeling of foundation on the skin is very pleasant, silky, luxuriously and comfortable.

Althought the foundation has matt finish is highly moisturising and the skin is really radiant, beautiful and the coverage gives a pleasant natural appearance, which of course we all want especially when it comes to high-end foundations


This foundation will be the perfect choice for the upcoming spring and summer days, when the days are warmer and our skin is more prone to oily shine. Currently, this is my favorite foundation. I love it!



xoxo
K.

Spring streetstyle!


Hello dolls! Now that spring is just around the corner I’ve started incorporating brighter colors and accessories back into my outfits but black color is still my main color. This springI I also updated my wardrobe with some stylish grey stuff, like this coat.

L I P S T I C K
 I can’t leave my apartment not wearing some color at least on my lips. I just can’t live without lipsticks, It’s like I am obsessed! Lately I am also obsessed with this cool spring coat from SHEIN, i’ts really comfy and chic and GREY, fierce!
You can get this coat here click/klik SHEIN GREY COAT
xoxo
K.

Welcome March! Spring wishlist

Preživeli smo zimo!!! Meteorološka pomlad se je že začela in končno lahko začnemo razmišljati o spomladanski garderobi. Super kajne?! Kakšni so modni trendi to pomlad?
- M O D N I      T R E N D I     P O M L A D I -
Vsekakor je na modnem področju nemogoče prezreti "vzpon" "bomber" jakne, ki je to pomlad zagotovo najbolj nepogrešljiv modni kos. "Bomber" jakna je odličen prehodni kos, odlično pristoji jeansu in športno/elegantnemu stilu.
Vrača se "color block"! Ob pregledu revij kot so Elle in Voque, slednji velja za modno Biblijo, ne moremo prezreti velikega povratka color blockinga ali direktni prevod "blokiranje barve". Pri tem trendu gre za premišljeno kombiniranje različnih barvnih kombinacij, vse od bolj živih pa do bolj umirjenih odtenkov, vse pa je odvisno od posameznikovega okusa.  Povratek color blockinga je tokrat zajel predvsem svet plaščev zato lahko to pomlad brez skrbi posegate tudi po malce bolj ekstravagantnih modnih kosih in idejah.
Brez oversized plaščov ne bo šlo! Tako kot v zimskem obdobju tudi spomladi ne bo šlo brez daljših oversized plaščov, ki odlično pašejo k vsakemu stilu. Razlika je v materialih! V spomladanskem obdobju posegajte po bolj lahkotnejših materialih in malce bolj živahnih odtenkih.
Usnjena jakna je že nekako ustaljen modni trend pomladi! Brez nje ne gre! Z njo lahko ustvarjamo vsakdanje kombinacije, izredno lepo pristojijo kombinaciji s jeansom, lahko pa smo malce bolj drzne in usnjeno jaknico uporabimo za bolj eleganten look.

Moja izbira plaščev in jaknic (klik na obarvano besedo):



xoxo
K.