On my wishlist:February! Givenchy


Živjo lepotičke! Tokrat sta se na moji februarski listi želja znašla dva izdelka, oba iste znamke. Givenchy že kar nekaj časa prevladuje na lepotnem področju s svojimi vrhunskimi high-end pudri in mislim, da je skrajni čas, da svojo kožo razvajam z tako kvalitetnim izdelkom. Odločam se med dvema tekočima podlagama!


1. GivenchyPhoto'Perfexion (klik) korektivni tekoči puder s SPF 20 naj bi ponujal izjemo lepo teksturo, srednje močno prekrivanje z korektivnim efektom in je primeren za vse tipe kože. Njegova tekstura ustreza tudi koži, ki se sooča s prvimi gubicami. Je vlažilen, zato bi morda nakup predlagala bolj dekletom, ki niste nagnjene k preveč mastnemu tipu kože. Cena pudra znaša 36,35eur.                    

2. Givenchy Matissime (klik) je matirajoči puder s SPF 20 ima matt finiš, njegova tekstura naj bi bila kljub svoji super prekrivnosti izjemno naravnega videza, izredno lepo mazljiva in obstojna. Kljub temu, da naj bi bil izdelek primeren za vse tipe kože, bi ga raje predlagala vsem tistim s mešanim ali pa bolj mastnim tipom kože. Od prejšnje tekoče podlage se razlikuje v tem, da je malce bolj prekriven in morda mi bolj ustreza glede na moj tip kože. Vsekakor pa imam v bolj hladnih mesecih rada bolj dewy finiš, kar bi z Photo Perfection zagotovo dosegla. Cena pudra znaša 36,40 eur.

No pa smo tukaj, moj večni problem! Katerega naj izberem???

xoxo
K.

Spring is coming!




After crazy rainy week, I wasn’t expecting such a beautiful sunny saturday. One of the things I miss the most during the colder and rainy months is wearing more bright and happier colors. This SheIn pink parka screams for a nice spring days, city walks and spring getaways…and the list goes on!
I couldn’t resist this SheIn parka when I saw it online last month. I don’t think I will ever feel too old to wear pink color, its so cute and girly. It’s sooooo perfect for spring dont you think?!
But let’s be real! I am obsessed with black color, and this is one of my rare looks in such bright colors, but change is good right? Sometimes i just like the "casual" comfy style. I love feeling comy.

You can get this parka here click/klik PINK FAUX FUR PARKA


xoxo
K.

My Beauty box: February!


Če sem imela občutek, da mi je v januarski beauty škatli manjkal tisti waw efekt, potem je februarska MyBeautyBox škatla definitivno razlog zakaj se na dobre stvari mora malce počakati.
Ko sem jo odprla sem po domače povedano, skoraj padla na rit! Prvič zato, ker sem bila totalno presenečena nad tako zgodnjim zvoncem poštarja in zato, ker mi je vsebina same škatle res zelo zelo všeč.
Februarska tema škatlice je "Ljubite lepoto" in vsekakor je sama vsebina totalno v stilu z izbrano temo. V škatli je noro hud Tanya Burr gloss, moj je v odtenku "Enchanted Forest" (za vse, ki jo še ne poznate, morate obvezno pogledati njene YouTube videe), Revlon lak v odtenku "Vixen", Batista-Cherry dry shampoo 50ml, CMD Rose nourishing mask 5ml in Weleda Wild Rose body wash 20ml.
Cena škatle za ta mesec znaša samo 12eur in glede na to, da so  že samo glossi Tanye Burr okoli 5 funtov je tole res lahko super nakup!
Testiranje...
Najbolj se veselim testiranja Revlonovega laka (na voljo v 4 odtenkih in sicer v: Pink nude, Bewitching, Vixen in Plum seduction) in seveda TB glossa (na voljo bo v odtenkih in sicer: Daydream, Enchanted forest, Berry picking, Exotic island ali Vampire kiss)  pa tudi suhega šampona in CMD Rose negovalne maske za obraz, ki je baje super za bolj zahtevno kožo in izboljšuje teksturo kože. In glede na to, da obožujem vrtnice je Weleda Rose body wash kot ustvarjena zame. Vsebuje olja negovalnih organskih cvetov damaščanske vrtnice, ki poskrbijo za hranljivo nego telesa in kože ne izsušijo. 
Vsekakor me je februarska škatla zelo zelo presenetila, vsebinsko je res zelo zanimiva in vsestranska!

Februarsko različico škatle lahko naročiš tukaj: klik MyBeautyBox 

Kako se vam zdi?
 Quite a shocker right?
xoxo
K.

Current beauty faves!

   

Tokrat se je na seznamu mojih trenutnih najljubših lepotnih izdelkov znašlo kar nekaj novih zadev.
Najprej bi pozornost rada usmerila na dva Bourjois izdelka in sicer tekočo podlago City Radiance in tekoči korektor Radiance Revel.

Bourjois...
Z drogerijskimi pudri imam bolj kot ne love/hate odnos, ta puder pa je odličen primer izdelka, ki se odlično obnese za mojo kožo. Ker imam mešan tip kože, me je malce skrbelo kako bo zadeva izgledala na mojo koži. Spraševala sem se ali se bo pojavil tisti grozen masten sijaj, saj namreč najraje uporabljam pudre z matt finišom (ti mi pa drugače zelo izsušijo kožo in moram zato intenzivno uporabljati vlažilne in negovalne izdelke), kakšna bo prekrivnost in ali mi bo tekstura podlage sploh ustrezala? Priznati moram, da me je puder res zelo presenetil in bo zagotovo kar nekaj časa moj novi najboljši prijatelj. Namreč že sama bolj lahkotna tekstura mi zelo ustreza, puder je zelo hranljiv in vlažilen hkrati pa to vlaženje ni pretirano in tudi zato mastnega sijaja niti nisem opazila, seveda pa je malce sijaja kože vedno dobrodošlega. Prekrivnost bi ocenila z 7,8/10, za kakšne  bolj opazne nepravilnosti pa bi priporočala še uporabo kakšnega korektorja. Sam puder vsebuje tudi formulo, ki ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kot so smog, umazan zrak... in vsebuje SPF 30.
Super je, ker izdelek kože ne izsuši! Ubistvu je to ličilo in nega za obraz skupaj! Izdelek je primeren za vse tipe kože, za tiste z bolj mastno kožo pa priporočam uporabo kakšnega matirajočega primerja ali pudra v prahu za zaključek videza. Na moji koži se končni rezultat kaže zelo nahranjena in navlažena koža, lepo prekrite nepravilnosti, tisti zvezdniški zdravi sijaj in pohvaliti moram super občutek ugodja izdelka na koži. Nekaj kar me je tudi zelo presenetilo je sam vonj izdelka, ki diši zelo sveže, čisto in nadvse prijetno!

Korektor
Korektor Radiance Reveal je korektor, ki je zelo zelo vlažilen, vsebuje formulo s hialuronsko kislino, ki je super za vse, ki se soočate s prvimi gubicami, ali pa uporabljate izdelke za preventivo-tako kot jaz! Uporabljam ga za svetljenje predela pod podočnjaki in contour obraza in res moram priznati, da me je zelo navdušil. Ker je koža pod očmi veliko bolj tanka zahteva tudi posebno nego. Vse to mi omogoča ta korektor, ki je res zelo zelo vlažilen!  To je moj najljubši in najboljši korektor, ki sem ga kdaj koli preizkusilaIzdelek je super izbira za prekrivanje temnih podočnjakov  AMPAK  za prekrivanje kakih bolj opaznejših napak kot so akne ne bo zadostoval le en nanos.

Zoeva...
Naslednji izdelek, ki me je očaral je Zoeva čopič 227v Soft Definer Vegan. Končno sem dojela zakaj vso to navdušenje nad ZOEVA izdelki! Čopič uporabljam za tehniko zabrisovanja senčila, ščetine so zelo mehke, nežne in odlično opravijo svoje delo! Cena čopiča na Zoeva strani znaša okoli 8eur.  Mislim, da si bom v kratkem privoščila še kak njihov izdelek =)

Jimmy Choo-Jimmy Choo parfum...
Parfum je čisto nekaj drugačnega kar običajno uporabljam sama, pa vendar je ta njegova drugačnost tako zelo zapeljiva in dišeča, da kljub testiranju testerčka, razmišljam o dejanskem nakupu tega parfuma. V  notah se skrivajo pačuli in les medtem ko v baznih notah prevladuje  vonj orhideje. Sam vonj bi opisala kot nežno ženstven, malce bolj kompleksen in izrazito očarljiv. Parfum se mi zdi kot super izbira za zgodnje pomladne dni. Res ugodne Jimmy Choo parfume najdeš tudi tukaj klik Jimmy Choo parfumi!

Tekstura pudra in tekstura korektorja!


xoxo
K.

UNBOXING My Beauty Box: January

Kot ste verjetno že opazile, je na našem lepotnem trgu na voljo nova škatlica z lepotnimi in lifestyle izdelki. My Beauty box je škatla s 5 izdelki, izmed katerih je vsaj 1 full size, ki se vsak mesec spreminjajo in tako zagotavljajo svežo in zanimivo vsebino same škatle.
Najbolj kar me je navdušilo je seveda noro privlačen, dodelan in cute izgled same škatle, saj že ob prvem stiku  z škatlico dobiš zares poseben luksuzen občutek, da se res maksimalno potrudijo za vsako novo naročnico. Škatlo bom v prihodnje uporabila za shranjevanja nakita, saj je zares čudovita!

Pravijo, da je zunanja lepota subjektivna, kar šteje je notranjost! Je tako tudi v tem primeru?...
Januarska različica škatle (oziroma moja različica) vsebuje čudovit Rimmel lak v nežno vijola odtenku, ki bo super izbira za prihajajočo pomlad, dve različici TeaPigs čajev, Lavera balzam za ustnice z jojobo in mandljevim oljem, Lavera 20ml intenzivni balzam za lase in Kneipp 20ml sivkino olje za kopel. Izdelek, kateremu bom namenila največ pozornosti je prav olje za kopel, saj si ob večerih po stresnem dnevu rada privoščim sprostitveno kopel, še posebej pa imam rada vonj sivke. Vsebina škatlice me je pozitivno presenetila, všeč mi je raznolikost izbranih izdelkov in seveda njihova dejanska uporabnost. Čeprav sem z vsebino škatle dokaj zadovoljna, mi morda manjka le še tista ena pika na i celotni vsebini, morda full size olje za kopel?...
Čeprav sama nikoli nisem bila pretirana ljubiteljica takih darilnih škatel in imam z drugimi podobnimi zadevami dokaj slabe izkušnje s samimi dobavitelji, lahko rečem, da je My Beauty Box izredno super zadeva na našem trgu, vse od načina komunikacije pa do dejanskega končnega izdelka. Balzam za lase je že vzela moja mami, sestrica se je navdušila nad Rimmel lakcem in tako lahko rečem, da se v škatli najde nekaj za vsakogar. Cena škatlice je 15,00e plus poštnina, kar se mi glede na vsebino zdi dokaj okej, moram pa priznati, da mi je bila decembrska različica škatle veliko boooooolj všeč, glede na moj okus.

Kaj pa ve mislite o sami škatli in njeni vsebini?

Naročite jo lahko tukaj, klik MY BEAUTY BOX

xoxo
K.