Poletni favorit- Nuxe huile prodigieuse



Resnično ni dovolj lepih besed s katerimi bi lahko prehvalila Nuxe Huile Prodigieuse suho olje za telo in lase. Ker imam med poletjem bolj suho kožo, ga zelo rada uporabljam po tuširanju, ali pa kar čez dan, kadarkoli se spomnim. Mojo občutljivo kožo naredi mehko, bolj voljno in tudi na pogled bolj zdravo. Vonj tega olja je nebeški, zelo ženstven in je več kot odličen seveda tudi za poletje. Nuxe olje je moj najljubši izdelek poletja. 
Koktejl dragocenih olj....
Olje vsebuje edinstven koktejl 6–ih dragocenih rastlinskih olj: makadamija, lešnik, boreč, sladki mandelj, kamelija in šentjanževka in prav zaradi teh sestavin je koža po uporabi bolj nahranjena in nežna. Olje se vpije zelo hitro in ne pusti tistega nadležnega mastnega občutka in bo super popotnik tudi na poletnih počitnicah =) 

Za kaj vse ga lahko uporabljaš?
Trikov za uporabo tega olja je kar nekaj! Olje lahko uporabljate za nego telesa, nego suhe kože, ali pa za dodajanje sijaja koži. Olje je odlična nega za obraz-nočna nega, pred spanjem si na obraz dajte eno ali dve kapljici olja in zbudili se boste z najlepšo in spočito kožo. Sama dodam tudi kapljico olja v svoj "beauty blender", ki se nato z tekočo podlago čudovito vpije v mojo kožo, jo naredi sijočo in mehko. Nuxe suho olje je definitivno najbolj vsestranski produkt, ki sem ga kdaj imela. Svojo nalogo opravi več kot odlično, in najpomembneje je to, kožo globinsko nahrani, kar je tudi njegova prvotna naloga.
Nega za strije?
Ker vsebuje edinstveno koncentracijo 30% dragocenih rastlinskih olj in vitamina E, ki hkrati obnavlja in neguje kožo, sem olje uporabljala tudi kot dopolnilno nego za odpravo strij, kar se je izkazalo za super priročno in uspešno zdravljenje.

Najdeš ga tukaj HUILE PRODIGIEUSE
xoxo
K.

6 comments

  1. Super je, embalaža je res top of the top luksuzna <3

    ReplyDelete
  2. Cel je tako lep in dišeč, da ga samo gledaš..šele potem pride na vrsto uporaba:):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je čudovit =) sem ga tudi kolegici kupila za rojstni dan, res popolno darilo!
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!