Z naravo do lepega&zdravega telesa!

Že kar nekaj časa prisegam na naravno nego telesa, saj sem po kar nekaj dolgotrajnih zdravstvenih težavah prišla do zaključka, da želim za svoje telo in kožo le najboljše-brez izjem! Zato, kar se tiče nege telesa posegam po znamkah, ki so izključno naravnega izvora, prav tako pa so kvalitetne in dejansko uporabne v vsakdanjem življenju.

Prvi večji znak za spremembo je bil, ko sem začutila pri 21ih majhno bulico v prsih in prestala mukotrpne preglede (predvsem za živce), ki pa so potrdili, da sem zdrava. Pa vseeno-bil je odločilen trenutek, ko sem se "zbudila", vzela v roke in odločila, da iz svojega življenja odstranim vse, kar me zastruplja. Takrat sem se predvsem zatopila v različne raziskave, neodvisne zdravstvene knjige, predvsem pa so bili nasveti in izkušnje oseb, ki so prebolele raka na dojki, odločilni za moj korak k naravni negi telesa. Prvi izdelek, s katerim sem prenehala uporabo so bili razni deodoranti in umetne kreme za telo. Iskanje nadomestila za dober deodorant in dobro kremo/olje za telo pa ni mačji kašelj!

NARAVNI DEODORANT BREZ ALUMINIJEVIH SOLI!
Toliko bolj sem vesela, da ima znamka NUXE, v svoji čudoviti liniji BIO-Beauté na voljo super Nuxe body osvežilni deodorantki ne vsebuje aluminijeve soli in alkohola ter nudi dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. Je zelo osvežilen, prijetne teksture, ki se hitro vpije in ni neprijetno leplijva kot pri nekaterih drugih bolj naravnih deodorantih, prav tako pa bi ga tudi pohvalila, da ne pušča belih sledi na oblačilih po uporabi.

Vonj izdelka je prečudovito osvežilen, nič presenetljivega, saj vsebuje "koktajl" 10-ih eteričnih olj (limona, pomaranča, pačuli, kardamom, nageljnove žbice, gajakov les, cedra) in 5 cvetličnih vodic (sivka, rožmarin, žajbelj, poprova meta, melisa), ki imajo čistilne in pomirjevalne lastnosti. 
OLJE ZA TELO 
Ko pomislim na znamko NUXE, je moja prva misel njihovo suho olje za telo- Huile prodigeiuse! Že dolgo časa sem oboževalka njihovega suhega olja, zato sem z veseljem testirala dokaj nov izdelek na trgu, Huile Satinée Nourrissante & Tonifiantel- satenasto olje, ki kožo globinsko nahrani in jo napne. Super  izdelek za poletje, ko je naša kožna polna vitamina D! Satenasto olje me je popolnoma navdušilo s svojo hitro vpojnostjo, prijetnim občutkom po nanosu in izboljšanju izgleda kože, predvsem na rokah. Izdelek bom definitivno vzela s seboj tudi na dopust, saj bo odlično negoval mojo kožo.

Kako ga uporabim med ličenjem?
ps: Satenasto olje za telo, je tudi odlična nega za obraz ali odličen pripomoček za ličenje! Kapnite kapljico ali dve v vaš beauty blender ali čopič in tako bo vaš makeup zares čudovito sijoč, prav tako pa bo tekočo podlago tudi lažje nanesti.



Nuxe izdelke najdeš tudi tukaj klik SALMA.SI NUXE

xoxo
K.

4 comments

  1. Ojej :O

    Grozno, tega pa res ne privoščim nikomur, čakanje na izvide itd je najbolj mučno na svetu. Sem bila tudi jaz obupno živčna 1 mesec nazaj, ko so mi slikali pljuča in srce - ker nisem mogla dihati, tako zelo sem se bala da bi kaj našli.

    Samo, da je vse ok <333

    Super, same pohvale slišim o tej kolekciji :)

    ReplyDelete
  2. Morala sem si narediti zaznamek. Evo me. Berem!
    In upam, da se ti zgodba ne ponovi.. :( Veliko premalo se zavedamo kako so "klasični" deodoranti škodljivi..

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!