YSL ROUGE VOLUPTE SHINE 11 new lipsticks: Spring edition!


Yves Saint Laurent šminke so že kar nekaj časa simbol  in ikona lepotnega luksuza, ki ga je nemogoče spregledati. Tudi meni so že od nekdaj YSL izdelki zelo pri srcu in že dolgo časa sem si želela preizkusiti ravno njihove šminke. Vedno kadar grem v drogerijo, se kot začarano ustavim pri YSL stojalu.

-ROUGE VOLUPTE SHINE in 12 novih odtenkov-
Verjetno ste že seznanjeni z njihovo ROUGE VOLUPTE SHINE oil-in kolekcijo s 18 šminkami. V to kolekcijo so letos dodali kar 11 novih odtenkov, ravno prav za pomlad in poletje. Odtenki so zares čudoviti, zelo nosljivi in mazljivi, kar je pri takih znamkah in cenah zelo pomembno. Ne samo, da so zelo vlažilne temveč so tudi zelo udobne za nošenje in barvni izbor je res zelo zanimiv. 
Pri takšem high-end izdelku zagotovo izberete barvo po kateri kliče vaša duša. Jaz sem izbrala odtenek 48, ki spada med temnejše, malo bolj resne in bolj drznejše odtenke ter 51, ki je zelo pomladni in energično nagajiv.
Tekstura šminke je res nekaj posebnega in prijetnega, ob stiku s kožo se čudovito stopi, ustnice nežno obarva že z enim nanosom, z večkratnimi nanosi pa dosežete zelo intenziven in pigmentiran videz, kar je značilno za vse YSL šminke. 
Je revolucionarna šminka, saj hkrati ponuja izjemen sijaj, vsebuje pomemben negovalni faktor in barvo, ki vidno izstopa. Ne samo, da šminke vsebujejo 65% različno pomembnih negovalnih olj, kar je 2x več kot večina podobnih izdelkov na trgu, so torej tudi izjemo vlažilne in negovalne. Vonj šmink je zelo prijetno sladek, ubistvu dišijo kot svež mango! Cena šminke je 33eur.

-Dizajn-
Dovolj o teksturi! Kako lep in luksuzen dizajn kajne?! Vse od zlate zunanjosti in čudovitega YSL logo znaka te šminke zbujajo prav posebno pozornost vsakega, ki stopi v mojo sobo. Ni jih možno spregledati in so zagotovo vredne občudovanja! Ker so YSL šminke že prava ikona med vsemi šminkami so zaradi svojega luksuznega dizajna lahko že pravzaprav zbirateljski primerek. 
vir: YSL
Vseh 12 novih odtenkov!

xoxo
K.

6 comments

  1. Joj, vedno tako občudujem njihov dizajn. <3
    Mam že kakšni dve leti željo kupit kakšno, ampak me cena vedno odbije. :(
    Drugače pa so mi najbolj všeč ta rozasti odtenki, ta 51 je hudo lep! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja cena je tudi mene vedno odbila, nikoli nisem vedela kateri odtenek bi sploh imela ampak so res vredne nakupa, ker so 1000x boljše kot običajne šminke. =)
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!