Current favourites!

Živjo damice! Verjetno imate tudi ve ta trenutek kar nekaj lepotnih favoritov, ki jih rade uporabljate vsak dan. Na vsake toliko časa odkrijemo kak produkt, ki nas v celoti očara. Zadnje čase sem odkrila kar nekaj lepotnih sladkorčkov, ki jih res z veseljem uporabljam izpostavila pa bi resnično rada naslednje.


Tokrat me je najbolj navdušil (klik) Weleda mandljev losjon, ki temelji na naravnih sestavinah in je primeren tudi za posebaj občutljivo in k razdraženosti nagnjeno kožo. Zaradi svoje lahke sestave iz dragocenega bio mandljevega olja in čebeljega voska se zelo hitro vpije, kožo nežno neguje in spodbuja njeno naravno ravnovesje kože. Koži prijazen PH in brezmilna formulacija samega losjona koži vrača maščobo in ji tako pomaga uravnavati količino vlage. Občutek losjona na koži je zato zelo prijeten, njegov vonj pa je resnično nekaj posebnega. Glavni sestavini losjona sta mandljevo olje, ki kožo pomirja in neguje, ter karitejevo maslo, ki kožo globinsko vlaži in ohranja prožno. Uporabljam jo kot del večerne negovalne rutine telesa, po tuširanju in zjutraj. Najbolj mi prija njen lahkoten in svilnat občutek po nanosu, njena tekstura je res nemastna in je daleč najboljša krema za telo, ki sem jo kdajkoli preizkusila. Je totalno veganska in ne vsebuje glutena. Losjon je na voljo v 200ml embalaži zato bo količina zagotovo zadostovala za kar nekaj časa.

Ko smo že pri kremah, naj omenim tudi ORIFLAME Lace love kremo za telo, ki je zmeraj z menoj v torbici. Krema je res zelo vlažilna, zato je super izbira za vse, ki imate težave s suho kožo rok. Vonj kremice je zelo lahkotno odišavljen (ima vonj po medu in sandalovini) in je zelo prijetne teksture. Za ceno 1,49e je res super izbira!

Le kdo še ni slišal za Alessandro lakce? Že kar nekaj let prisegam na znamko Alessandro, njihovi lakci so resnično nekaj posebnega, barvna ponudba in kakovost je tista, ki me zmeraj znova pritegne. Ker sem že čisto v spomladanskem duhu in komaj že čakam tiste tople in nagajive sončne žarke, sem temne zimske odtenke lakov zamenjala s nežnimi, pastelnimi toni, ki kar kličejo po pomladi. Vsi jo že komaj čakamo kajne?! Alessandrova kolekcija Cosmic Chic, ki je svoj navdih črpala iz modnih pist je sestavljena iz čudovitih pastelnih pa tudi malce bolj "kozmičnih" odtenkih z metalik sijajem. Njihova pomladna kolekcija je prava paša za oči in raj za nohtke!


xoxo
K.

8 comments

  1. Replies
    1. Hvalaaa! Dobila na ebayu za 3 dolarje. Imam v mislih tudi eno objavico z vsemi ebay zadevcami, ki jih kupujem =)
      xo
      K.

      Delete
  2. Weleda ima res zakon stvari ! :) Meni je njihova krema za roke TOP! Vpije se pa tako hitro, da pozabiš da si si roke namazal z njo :)

    In morem omenit še, da so fotke amaaazing! Too cute! Orgasm for my eyes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Weleda me je res ful presenetila =) Ooo hvala <3
      xo
      K.

      Delete
  3. Oh, tale pupa paleta (predvidevam, da je paleta) ima isti dizajn kot paleta Gwen Stefani za Urban Decay :)

    Donut-a sta zelo fotogenična :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa Pupa Art paletka, mi jo je moj kupil za božič. Ful je lepa, taki nepričakovani odtenki so, morda malce nekonvencionalni ampak res meni je zelo všeč. Moram jih poslikat =)
      ps: Donut-a pa nista le fotogenična ampak tudi zelo zelo okusna =P

      xo
      K.

      Delete
  4. Weledin losjon <3
    In OMG kok kjut ocala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, losjon je res super <3 Očala pa so res ena izmed mojih najljubših!
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!