Carli Bybel paleta senčil!

Carli Bybel BH cosmetics paletka! Vse od trenutka, ko je slavna youtuberka objavila, da bo izdala svojo paletko v sodelovanju s BH znamko sem si jo želela. Ok, priznam da sem podlegla  "Carlimaniji", kar je zame res neobičajno, saj sem zelo anti-hype oseba, sploh kar se tiče kozmetike ponavadi ne kupujem tisto, kar si želijo vsi. Pa vseeno, kupila sem Carli paletko ker se mi zdi, da jo mora imeti vsak, ki obožuje youtube tutoriale. 

Zanimalo me je, če je res tako dobra kot jo opisujejo? 
Odgovor je JA! Navdušena sem nad njeno kvaliteto, (ki je priznam) definitivno nisem pričakovala. Prvo kar sem preizkusila so highlighterji, ki so na voljo v 4 različnih odtenkih. Pigmentiranost je nad pričakovanji in na koži se čudovito "blendajo". Senčke so na voljo v malce bolj matt pa tudi v "shimmer" verzijah. Všeč mi je barvna kombinacija samih senčk, ki so super izbira za vsak letni čas in tudi med sabo se čudovito dopolnjujejo. Prav tako je paletka super priročna, je ravno pravšnje velikosti tudi za potovanja. Izdelek ni testiran na živalih, ne vsebuje parabenov in paletka je veganska, kar je res super sploh za tiste, ki ste res bolj pazljive pri izbiri kozmetike.
Bolj podrobnih swatchev senčk pa nisem delala, ker je na internetu ogromno bolj dodelanih slik.
Z nakupom paletke definitivno ne boste razočarane!

 Paletko dobiš tudi pri nas klik CARLI BYBEL PALETKA

 (na sliki so swatchi highlighterjev)

xoxo
K.

5 comments

  1. Tudi jaz sem jo že gledala :) Ravno za mene - velika izbira rjavih odtenkov, čeprav pogrešam še kakšnega bolj temnega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz sem mislila, da mi morda manjka kak bolj temen odtenek, pa sem ugotovila da mi tista temno rjava senčka super zadostuje =) malce pomešam odtenke med sabo in je top!
      xo
      K.

      Delete
    2. Kok pa pride da vem pac okvirno ceno. Ker se tud jst zlo doug casa okol nje vrtim

      Delete
    3. Kok pa pride da vem pac okvirno ceno. Ker se tud jst zlo doug casa okol nje vrtim

      Delete
    4. Zivjo :) v linku pod besedilom so vse potrebne informacije :) Lpk

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!