Popolno darilo za "lepotno odvisnico"!

Ker vem kako težko je izbrati rojstnodnevno ali božično darilo za prijateljico, punco ali sestro, ki je lepotna navdušenka in je obsedena z "beauty izdelki" sem za vas pripravila seznam daril, s katerimi bi razveselili in presenetili še tako zahtevne lepotne muhe in s katerimi bi se tudi izkazali kot odličen poznavalec lepotnega trga. Pa začnimo!!!

Ps: (Z klikom na roza obarvano besedo boste direktno preusmerjeni na stran izdelka, kjer lahko opravite nakup ali poiščete še več informacij).
 
1. BH Rose Gold Set čopičev - 15 delni set čopičev profesionalne znamke BH cosmetics v Rose gold omejeni izdaji bi navdušil vsakogar, ki se vsakodnevno posveča lepotnemu ličenju! Cena kompleta 37,49eur.
 
2.  MAYBELLINE-The Nudes paleta senčil - Je končno dosegljiva tudi za slovenske kupke in to za dokaj normalno ceno! Paleta sestavlja čudovitih 12 zemeljskih odtenkov za vsakodnevno uporabo. Izdelek je že na moji wishlisti. Cena palete 11.14eur.
 
3. NARS-Audacious satenasta šminka - Blagovna znamka Nars je povzročila popolno revolucijo v svetu lepote in njene inovativne kozmetične proizvode radi uporabljajo vsi profesionalni vizažisti po vsem svetu in z nakupom izdelka te znamke nikoli ne boste zgrešili! Šminka je ekskluzivno na voljo tudi na našem lepotnem trgu, na voljo pa je kar 11 odtenkov. Cena šminke 29,90eur.
 
4. NARS-Nars Pro-Prime podlaga za make-up za korekcijo por - Je super izbira za vse, ki iščejo vrhunsko podlago za uporabo pod tekočo podlago. Mislim, da je to sodobni izdelek, o katerem sanja vsaka ljubiteljica make-upa. Na voljo je ekskluzivno tudi na našem lepotnem trgu. Cena izdelka 27,90eur.
 
 
 
5. Detangler Hair Brush krtača za lase - Krtača, ki razčeše še tako zapletene lase in vozličke. Krtača je narejena tako, da s svojjo posebno zasnovo ščetin razčeše tako suhe kot tudi mokre lase, ne da bi povzročala njihovo lomljenje ali mehansko poškodovanje. Cena izdelka 5,09eur.
 
6. NUXE- Huile Prodigieuse - Večnamensko suho olje Nuxe Huile Prodigieuse vsebuje veliko količino dragocenih rastlinskih olj, ki koži dodajo mehkost in prožnost. Suho olje zagotavlja bogato prehrano ne le vaši koži, temveč tudi  lasem, ki bodo po uporabi odlično sijoči, nežni in zdravi. Olje smo testirale mnoge blogerke in ocena tega olja je zagotovo 10/10. Če ga še nimaš, je obvezni nakup! Cena izdelka 15,90eur.
 
7. BOMB COSMETICS dišeča sveča - Dišeče svečke so v zimskem obdobju nepogrešljiv dodatek doma. Dišeče sveče znamke Bomb cosmetics pa so res nekaj posebnega in kar izžarevajo tako potrebne anti-stresne zimske terapijske značilnosti. Mene je navdušila sveča z vonjem Grapefruit & Nectarine. Cena izdelka 8,90eur.
 
8. BENEFIT- Groovy kind of Love - To je izdelek, v katerega se bo v trenutku zaljubila vsaka make-up ljubiteljica, brez izjem! Na voljo tudi na našem trgu! Večdelni darilni komplet vsebuje maskaro They're Real, Pro Balm To Minimize The Appearance Of Pores , Eyeshadow Kiss Me I´m Tipsy + Eyeshadow Tickle me Ivory + Eyeshadow Shimmer Down Eyeshadow Gilt-y Pleasure, Cheek Powder Gimme Fever + Cheek Powder Dandelion Brush, Rose-Tinted Lip And Cheek Stain. Cena kompleta 40,45eur.
 
  

Pure skin! Nega kože z Oriflame

Pozdravljene damice! Ker od vas dobim ogromno sporočil glede nege obraza, predvsem za mešan-masten tip, sem se odločila za objavo, ki (upam) da vam bo pomagala pri vsakodnevni negi takšne kože. Ker imam tudi sama tak tip vem kako zapleten lahko postane celoten proces. Punce včasih rade zakompliciramo ane?!
 
Torej, nega mastne kože, je še posebej v zimskem obdobju lahko posebej težavna. Srečujemo se z ogromno dejavniki, ki vplivajo na nas in našo kožo (centralna kurjava, kombinacija vročega in hladnega zraka, premalo vlage itd), zato je še posebej pomembna pravilna nega, da bo vaša koža tudi v zimskem obdobju zdrava in pravilno negovana. V ta namen sem tudi posebej za vas testirala dva izdelka, ki sta super kombinacija za vse moje potrebe v hladnem obdobju, v obdobju ko moja koža najbolj trpi.
 
Ker je mastno kožo potrebno tudi v hladnem obdobju globinsko očiščiti, je lahko prenagljen nakup čistilnega gela ali pilinga NAPAČEN. Namreč niso vsi pilingi ai čistilni geli isti, nekateri vsebujejo snovi, ki bodo še dodatno izsušili vašo kožo, tega pa si ne želite! PURE SKIN-Scrub/face wash znamke ORIFLAME je čistilni piling za obraz, pri čemur je pomembno to, da je nežen in ni preveč agresiven za kožo in čeprav ponavadi bralkam uporabo pilinga priporočam le 1x tedensko se lahko tega uporablja tudi večkrat tedensko (če imate izrazito mastno kožo ali akne). Izdelek je primeren tudi vsem tistim, ki se borite s aknami in iščete super čistilni izdelek za obraz, saj le ta vsebuje tudi salicilno kislino, ki odpravlja mozolje s pomočjo vdora v pore z močnimi antibakterijskimi sestavinami.
Izdelek sem testirala približno en mesec in v tem času sem opazila da je moja koža veliko bolj čista, manj mastna in gladka, prav tako se je število tistih majhnih nadležnih mozoljčkov na čelu, ki vem da težijo tudi večino mojih bralk vidno zmanjšalo!

Čistilni gel za obraz!
V kolikor pa želite izdelek, ki ga lahko brez skrbi uporabljate vsak dan in ki bo odlično dopolnil vašo nego obraza in čiščenje je PURE SKIN- Face wash/gel super izbira. Namenjen je čiščenju nečistoče in odstrani odvečno lesketanje iz površja kože. Ne-mastna formula uravnovesi mastno kožo zato izdelek resnično priporočam vsem, ki se borite s mastno kožo, saj sta jutranja in večerna nega take kože zelo pomembna. Za tiste, ki je borite s aknami ali pa jih želite le dodatno negovati je prav tako pomembno dejstvo, da izdelek odstrani in prepreči nečistoče, globinsko očisti kožo in odstrani odmrle kožne celice. Vaša koža bo odlično pripravljena na nanašanje makeupa!
 
Ne pozabi!
Ob uporabi izdelkov za čiščenje kože, pa ne pozabite niti na vlažilno kremo, Ja tudi mastno kožo je potrebno vlažiti globinsko, da se izognemo večni težavi: kombinaciji mastne kože-suhe povrhnjice!
Hranljivost kreme moramo vsak dan sproti prilagoditi potrebam kože: v skladu s tem jo vtremo več ali manj. Kot vedno, vsaki bralki s mastno kožo ali s aknasto kožo priporočam kreme znamke ANAYA, ki so meni in še veliko drugim pomagale do res zdrave, elastične, vidno sijoče in "nahranjene" kože.
 
Izdelka lahko kupite tukaj klik SCRUB/FACE WASH in FACE WASH


ps: Iščete odličen izbor negovalnih izdelkov na enem mestu? Na strani Salma.si si lahko ogledate ogromen izbor izdelkov za čiščenje obraza in tudi nego za super ugodno ceno. Direktna povezava tukaj klik SALMA.SI ČIŠČENJE OBRAZA
 
xoxo
K.

O.P.Ilicious!



Ko pride do lakov za nohte in samih odtenkov, zelo rada sledim modnim trendom in se prilagajam letnim časom. Med poletjem nosim bolj žive barve medtem ko v zimskem obdobju posegam po lakih v bolj temnejših odtenkih. Vendar pa so tudi izjeme! Ko sem dobila O.P.I set lakov (kolekcija Perfect Ten-Coca-Cola 100th anniversary mini set, cena okoli 20eu) so me čudoviti odtenki lakov premamili in zagotovo bom po njih  posegala tudi v jesenskem in zimskem obdobju!
Ker je znamka znana po svojih duhovitih poimenovanjih lakov, sem tudi tokrat pričakovala zares zanimiva imena. Te 4 so moji najljubši odtenki kolekcije!
-Odtenki so (od leve proti desni) A Grape Affair, Get Cherried Away, Yo´re so Vain-illa in Coca-Cola Red-
Všeč mi je, da so laki zelo prekrivni, že samo en nanos je bil dovolj za nošenje. Moj favorit pa je definitivno Get Cherried Away, ki je mešanica nežno rdeče in vijola barve in bo odlično popestril mojo kolekcijo lakov.
Sama menim, da mora vsaka ljubiteljica lakov v življenju preizkusiti vsaj en O.P.I lak, saj so že samo zaradi pestre ponudbe odtenkov zares super izbira. Glede same kvalitete in obstojnosti pa je odvisno tudi to ali uporabljate podlak ali nadlak.
Z O.P.I-jem še nikoli nisem imela slabe izkušnje, priznam pa tudi to, da se vedno znova zaljubim v njihove odtenke.
Kateri je vaš najljubši?


                      Ps: Veliko izbiro lakcev OPI lakov najdete v Muellerjih, v Nami, Kompas shopih in na spletni strani www.zate.si 

xoxo
K.

Autumn essentials!

For all the girls who love to wear black, especially in winter, i feel you! Color isn't for everyone and in fact, most times, neutral and black shades result in the chicest outfits.
So, to all the color minimalists out there, dont hold back!! Sometimes you may get flak for wearing head-to-toe black, but hey, just because you're wearing dark color doesn't mean your outfits needs to be boring! There are a lot of things that can spice up your whole look. I choose a camel coat, that is a big YES when it comes to fall wardrobe essentials, dark red lipstick and a dark red nail lacquer. I just love black, its my favourite color.

And dolls, i just love this camel coat. Its super soft, cozy and warm. You can get it here for just 35$ click CAMEL COAT.

xoxo
K.

Jesenski dekor: Sveče!

Ne morem se naveličati teh čudovitih odišavljenih svečk, nekako sem prav obsedena z njimi. Ne predstavljam si jeseni ali zime brez teh minimalističnih a dekorativno popolnih dodatkov.

Dodatki kot so sveče, z lahkoto popestrijo in zapolnijo celoten prostor. Trenutno se te tri lepotičke nahajajo v moji sobi na make-up mizi. Včeraj sem prižgala prvo, in sicer Lovely Cranberry in moram priznati, da je vonj enostavno čudovit. Sveče so odlična ideja za jesenski dekor saj v teh mrzlih dneh odlično poskrbijo za toplino v objemu lastnega doma.
Pri svetilih je v hladnih dneh, ko nam manjka topline in naravne svetlobe najbolj pomemben barvni ton in seveda tudi vonj samih sveč, ki pomembno vpliva na sprostitev po napornem tednu. Ne pozabimo, tudi majhni in neopazni dodatki so lahko prava pika na i dekoraciji prostora.
Svečke dobiš v Hoferju za ceno 1,49e, mislim da ceneje res ne gre. Na voljo je veliko vonjev in različnih kombinacij! Hitro jih poiščite preden jih zmanjka.

Čudovito ponudbo sveč po super cenah pa lahko najdeš tudi tukaj (klik na direktni link) SVEČE SALMA.SI


xoxo

K.

Cannaderm Aknea: Konec težav s aknami!

Moja zgodba s nečisto in mastno kožo, kljub zdravi prehrani in priporočenem vnašanju vode se še kar ni zaključila. Ampak nisem obupala, moj cilj je zdrava koža! Po testiranju te kreme se je moja koža spremenila za 100%. Ja res je, še obstaja upanje tudi za vas drage punce, ki iščete izdelek, ki bo dejansko pokazal rezultate in vam pomagal na poti k čisti in zdravi koži. In to na dolgi rok!!

Torej kaj je Cannaderm Aknea? 
To je zdravilna krema proti aknam, ki globinsko vpliva na izvore nečistoč. Cannaderm Aknea vsebuje zelo kakovostno konopljino olje, ki je hladno stiskano in ga pridobivajo iz odobrenih vrst konoplje. Vsebuje pomembno razmerje nenasičenih maščobnih kislin preko katerih konopljino olje harmonizira stanje kožnih celic in uravnava optimalen pH kože. Torej rezultati bi morali biti tako zunanji kot notranji. Pa je res tako? Ja res je, po 4 tedenski uporabi lahko potrdim da so rezultati resnično neverjetni. Največ aken se mi pojavlja na bradi, in to vsak teden nove in nove. Po uporabi te kreme imam že dva tedna MIR!!! Krema je hipoalergena!

Prav tako krema izredno lepo zdravi brazgotine, ki so nastale zaradi aken, kožo napne in jo navlaži, kar je pri negi aken in brazgotin zagotovo najbolj pomembno. Ker sem preizkusila že na milijone krem proti aknam, nisem pričakovala od te kreme veliko ampak sem se resnično zmotila. Krema dejansko deluje. V to me je prepričal že njen poseben vonj, ki je lahko na začetku malo moteč, kasneje pa se ga hitro navadimo. Kremo sem uporabila pred spanjem ko se naša koža najbolj regenerira. Aknea krema je res izdelek, brez katerega pri meni v prihodnje ne bo šlo, saj resnično blagodejno in zdravilno vpliva na mojo kožo. Izdelek priporočam vsem, ki želite izboljšati ali celo pozdraviti svojo kožo in to za res ugodno ceno. Izdelek lahko uporabljate tudi v kombinaciji s drugimi izdelki te znamke.

Izdelek dobite tukaj klik 


XOXO
K.