Dior Diorskin Forever tekoči puder

Pozdravljene damice! Tokrat imam za vas oceno vrhunskega high-end pudra, ki me je resnično navdušil. To je Diorjev Forever puder, katerega sem pred poletjem kupila na Salma.si. To je moj prvi puder malce bolj dražje blagovnega ranga! Iskala sem puder, ki ima lahko, a hkrati dovolj intenzivno in prekrivno strukturo, da še vedno brez dodatne pomoči korektorja prekrije majhne nepravilnosti na koži. Vse to ima Diorjev puder!

Prednosti!

Pohvalim lahko njegovo lahko teksturo, ki jo spremlja odlična mazljivost in enostaven nanos. Prekrivnost bi ocenila sicer s oceno 3/5 ampak z dodatnimi nanosi lahko vseeno vplivamo na to ali želimo bolj rahel ali intenziven izgled. Občutek po nanosu pudra je vrhunski, odlično se zlije s kožo, za seboj pa pusti svobodni občutek, kot da ne nosimo pudra in prav to me je najbolj fasciniralo! Obraz se mi je zdel veliko bolj sijoč in zdravega izgleda prav tako je sama obstojnost pudra zagotovo ena boljših do sedaj. Embalaža je resnično čudovita, elegantna in odraža sofisticiranost Dior kozmetike. Vsebuje tudi spf 25 kar je super informacija za poletje!

Za katero kožo je primeren? Primeren je za bolj mešan do masten tip kože, saj se lepo "vsede" na kožo in je dodatno ne masti, čeprav nima Matt efekta, za suh tip kože pa priporočam Clarins ali Clinique pudre, saj sem po številnih prebranih ocenah prepričana, da so Dior pudri super izbira večinoma za bolj mešan tip kože. Na voljo imate kar nekaj odtenkov, sama pa sem izbrala odtenek 022, z roza podtonom, s katerim imam v običajnih drogerijah kar nekaj problemov, saj nikakor ne najdem pudra, ki bi mi ustrezal. Čeprav sem iskala lahkoten tekoči puder, ki bi me spremljal med poletjem, sem se odločila. da bom z njegovo uporabo nadaljevala tudi v jesenskem obdobju, Resnično me je navdušil! Če si torej želite nekaj razvajanja vam priporočam nakup tega lepotca.

Puder dobite tukaj: klik Dior skin Forever puder

xoxo
K.