On my wishlist: Summer perfumes

Tako! Pa je prišel čas za izbor novega poletnega parfuma. Splošno znano je, da zimski parfumi s svojimi močnimi in bolj sladkimi notami niso primerni za tople pomladne in poletne dni. Med poletjem moramo posegati po parfumih z bolj svežimi in rahlimi notami, saj lahko premočne note v vročini ustvarijo neprijetno sladek vonj, ki ne paše vsakemu. V mojem izboru sta tokrat dva parfumčka znamke Roberto Cavalli, ki sta za moj okus super "everday" izbira za tople dni.
Roberto Cavalli Acqua je čisto poleten parfumček z notami jasmina, limone, šmarnice ter mošusa, ki primeren za celodnevno uporabo in spada pod cvetlično-citrusne vonje. Vonj je rahel, osvežujoč a hkrati dovolj poseben in intenziven, da boste po njem prepoznavne celo poletje.
Roberto Cavali Just Cavalli je malce bolj sladek a hkrati zelo primeren za poletje. Zgornje note se odpirajo z eksotičnimi toni neroli in pomarančevca. V srcu se nahaja cvet tiare in cvetlične note, ki so dopolnjene s palisandrom. Vsekakor je nekaj posebnega!
 
Oba parfuma najdete na strani (klik)  SALMA.SI za res noro nizko ceno!
 

Giordani Gold Lipsticks: Oriflame

Pozdravljene! Tokrat imam za vas swatche dveh prelepih Oriflame šminkic iz kolekcije Giordani Gold-Iconic, ki so že skorajda stalnica v moji kozmetični torbici. Celotna kolekcija deluje zelo prefinjeno in šminke zagotovo izstopajo tako po izgledu, kot po kakovosti in bi jih zlahka lahko primerjali s tistimi znamkami iz malce višjega cenovnega ranga. Šminke so zelo vlažilne, ne izsušijo ustnic, hkrati pa ponujajo odličen pigment in presenetljivo par urno obstojnost z malo popravki. Tekstura šmink je zelo nežna in se kar stopijo v stiku z kožo. Prav tako vsebujejo obnovitveno arganovo olje za dolgotrajen prijeten občutek in zf 15, ki ščiti ustnice pred prezgodnjim staranjem. Pri tej kolekciji mi je zelo všeč tudi njen barvni spekter, ki je več kot odlično primeren za pomlad in poletje. Izbrala sem si malce bolj rjavkast odtenek Muted plum in bolj rožasto-rdeč Raspberry blush. Šminke najdete tukaj, klik Giordani Gold Iconic šminke
 
ps: Oriflame znamko najdete tudi na strani Salma.si, kjer najdete tudi ogromno popustov na to kozmetiko =)
 

Brands review: Rimmel & Nyx

Pozdravljena dekleta! Tokrat imam za vas oceno pudra katera znamka me je resnično zelo navdušila. Rimmel me ni navdušil samo s svojo cenovno dostopnostjo ampak tudi s svojo kvaliteto, preizkusila sem vse od maskar, barvic za obrvi, šmink in vse me je zelo pozitivno presenetilo. Tokrat bi vam rada predstavila puder Stay matte (Penasti puder), ki se odlično spopada z mastno kožo, sijajem in nudi več kot 12 urno "stay on" prekrivnost. Čeprav naj bi bil namenjen vsem tipom kože, najbolj ustreza predvsem mešano/mastnem tipu, saj je njegova naloga, da reducira tvorbo sebuma na obrazu (kar opravi več kot odlično). Kožo lepo matira vendar ne preveč, da ne izgledamo kot lutka! Puder nikakor nočem prehvaliti ampak na njemu mi je všeč prav vse! Kar se tiče prekrivnosti bi jo ocenila z oceno 4/5, saj mi kakšnih nepravilnosti sploh ni treba dodatno dopolniti še z korektorjem ampak samo dodam še majhen sloj pudra kjer želim kaj intenzivno prekriti.

Puder je glede na svojo nizko ceno vreden vsake besede in pohvale! Opazila sem le, da se puder najbolje obnese s uporabo gobice, saj je njegova tekstura bolj penasta in se nanos z čopičem nikakor ne obnese. Torej če hočete res vrhunske rezultate nanos opravice s vlažno gobico =). Priporočam ga vsem, ki iščete dober puder z odlično prekrivnostjo in je primeren tudi za poletje!
                                                     Kupite ga lahko na strani Salma.si!
  Samo en nanos in njegova prekrivnost se že opazi!
Tole pa so moje tri najljubše šminke ta trenutek (Stockholm, Addis ababa, Cannes)! Obsedena sem z Nyx soft matte šminkami, saj so res vrhunske in zelo zelo obstojne. Ponujajo odlično matt teksturo in odtenki so prečudoviti. Kupujem jih kar preko e-baya, kjer je na voljo več odtenkov kot pri nas =)

April beauty purchase! Bvlgari&Rimmel

Živjo dekleta! Tokrat imam za vas moj aprilski beauty nakup, ki sem ga opravila na strani Salma.si. Moje nakupovanje na tej strani je postala že nekakšna stalnica, saj imajo toliko izdelkih različnih znamk, ki jih drugje ne moramo dobiti. Prav tako pa so veliko bolj založeni z izdelki in odtenki pudrov kot v naših drogerijah! Ena izmed low-budget znamk, ki me je navdušila je tudi angleska znamka Rimmel, ki sem jo prvič zasledila na YouTube posnetkih različnih makeup gurujev kot so Carli Bybel in Smlxo.  Nujno sem morala preizkusiti Stay Matte mouse puder, Scandaleyes maskaro in zelo priljubljeno barvico za obrvi. Vem kaj boste rekle, spet parfum? JA! Z njimi sem enostavno obsedena. Tokrat je v mojo kolekcijo prišel tudi Bvlgari Omnia Crystalline, ki bo moj zaščitni znak/vonj pomladi. Dobila sem ga po res zelo ugodni ceni in sicer za 37e za 65ml. Vonj je božanski, je ekstravaganten in ni ustvarjen za bolj basic damice, saj je preveč živahen in igriv! Se pa že pripravljam na naslednji nakup, ki bo sledil v prihodnjem mesecu =)