Spring inspiration


Pozdravljene damice! Prišla je pomlad in z njo malce bolj pozitivno obarvani dnevi. Se počutite pomladi kaj bolj kreativne in motivirane? Jaz že načrtujem nove podvige, blog ideje in nasploh se počutim malce bolj sveže, saj je končno konec zime, ki je letos bila res čisto zmešana. Kaj najraje naredim pomladi? Ko pride pomlad vedno preuredim make-up kotiček in pregledam nove trende in tako v glavi naredim seznam, kaj bi še lahko dodala v svojo lepotno kolekcijo. Prav tako pa zamenjam vse izdelke, ki so primerni za bolj zimsko uporabo. A nekaj ostaja stalnica, rdeče šminke! Brez tega pri meni ne gre niti pomladi. Trenutno imam na seznamu nakup nekaj novih čopičev, contour pripomočke in NYX soft matte šminke, ki so enostavno top! Tiste, ki jih še nimate vam res priporočam nakup. Del nakupa bom opravila na slovenski strani Destination pretty (kjer najdete NYX šminke) in Salma.si, kjer bom verjetno pobrskala za čopiči in seveda za parfumi, ki so tam najcenejši. Ogled teh dveh strani vam res priporočam, saj ponujajo znamke, ki jih drugje ni možno najti in tako z lahkoto popestrite svojo makeup kolekcijo z izdelki, ki jih nima vsaka =)
 
ps: Kako čudoviti tulipančki ane? Se mi zdi, da v prostor prinesejo tisto pomladno "fresh" and "positive" energijo!
 
 

Easy and healthy breakfast!

Živjo damice! Se tudi vam velikokrat zjutraj mudi in nimate časa za dober in hkrati zdrav uravnotežen obrok? Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in zato je res pomembno, da se mu dodobra posvetimo, čeprav imamo kdaj le par minut zanj. Zjutraj si velikokrat najraje naredim jogurt brez laktoze s kosmiči, a imam majhen problem. Intelorenca na gluten in občutljivost na laktozo! Že pet let sem na brezglutenski dieti in zelo težko najdem res dobro in okusno hrano. Ko sem odkrila Zmuesli sem bila pozitivno presenečena, saj imajo v njihovi ponudbi kar nekaj stvari brez glutena! Zmuseli je spletna stran, ki se vrti okoli fit življenja in zdrave prehrane, kjer si sam zmešaš mešanico Mueslija, ki ti najbolj ustreza! Vsi izdelki so večinoma bio in brez dodanega sladkorja, uglavnem tip top zdravo in tudi okusno! Sama sem si izbrala mešanico belih riževih kosmičev, goji jagod, borovnic, jabolk s cimetom in vanilijo in kokos. Dodatkov si lahko izbereš kolikor želiš na voljo pa imaš 350g in 500g pakiranje! To je zagotovo en izmed načinov kako si z lahkoto polepšati jutro in hkrati imeti zdrav in fit zajtrk, čeprav se nam mudi =)
Svoj Zmuesli paketek si lahko narediš tukaj klik Z-Muesli.si

EOS: Sweet mint and Pomegranate Raspberry

Živjo damice! Rade razvajate svoje ustnice? Potem je EOS pravi zate! Dolgo časa je bil na moji wishlisti in končno ga lahko tudi jaz predstavim na svojem blogu. Vonja, ki sta me najbolj prepričala sta Sweet mint in Pomegranate Raspberry! Za vse, ki še ne poznate tako dobro EOS balzamov za ustnice naj povem, da bolj priročne in cute nege ustnic enostavno ni! EOS je postal nekakšen statusni simbol v svetu balzamov! EOS JE 100% naraven balzam, je brez parabenov in ustnice pusti navlažene še dolgo po uporabi. Najbolj mi je pa všeč embalaža, ki je kot sem že omenila nadvse priročna! Čeprav je EOS balzam malce dražji od balzamov, ki jih najdemo v drogerijah, njegovo ceno opravičuje dejstvo, da dejansko res opravi svoje delo, torej super navlaži ustnice (vsebuje karitejevo maslo in vitamin E) in nato ga lahko spet hitro pospraviš in pustiš v torbici kjer te čaka na naslednjo uporabo! Oba sta mi tako všeč, da je na moji wishlisti še Strawberry sorbet!
Kje sem jih našla? EOS balzame lahko dobite tukaj klik Maraco.si

Swatch: Makeup Revolution Ultra Velour lip gloss

Za vas imam na hitro swatch dveh kremnih glossov! Danes sem končno prejela svoj paketek s tema čudovitima kremna glossa znamke Makeup Revolution. Roza odtenek-Don’t Bring Me Down in malce bolj vijoličast-Not One For Playing Games sta me najbolj prepričala! Njuna tekstura je zelo rahla, ni tako bleščičasta in oba pustita srednje močen barvni efekt, ki je kljub močnima barvama primeren tudi za dnevno uporabo.
Makeup revolution izdelke pa lahko dobite tudi tukaj klik Makeup Revolution

Spomladanska nega las-3 koraki do lepih las!

Verjetno je želja vseh nas, da so naši lase negovani, sijoči in zdravi. Kako to doseči pa je včasih kar malce zapleteno! Ker se bližamo poletju je že skrajni čas, da lase pripravimo na nove temperaturne obremenitve, ki nas bodo spremljali v bolj toplih mesecih hkrati pa jih negovati v trenutnem stanju. Kako z lahkoto doseči lep izgled las pa lahko storite v treh pomembnih korakih! Prvi korak je izbira pravega šampona/balzama, ki bo vašim lasem dodal tisti "boom" efekt za zdrave lase vse od konic. L'Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 sem izbrala za to, ker ponuja zares odlično nego in hkrati šibke lase okrepi in jih tako zaščiti pred zunanjimi vplivi. Drugi korak je morda še celo bolj pomemben od prvega, to je izbira krtače, ki ustreza vašemu tipu las. Tanglee Tezeer krtače so primerne za vse vrste las, še posebej pa so primerne za tiste, ki imate bolj občutljive lase, ki se hitro vozlajo in vam radi ponagajajo. Embalaža je zelo priročna! Jaz jo nosim kar v torbici in tako je vedno pri roki. Tretji korak pa je uporaba olja za lase, ki bo vaše lase zares polepšal in z dolgoročno uporabo boste dosegle tisti efekt, ki ga želimo vse, lepe in zdrave lase vse do konic. Lasni tretma Macadamia Natural Oil Care je primeren za poškodovane in suhe lase brez sijaja. Zares ga priporočam vsem, ki si želite veliko spremembo že po nekaj uporabah!
 
ps: Vse izdelke najdete tukaj, klik Salma.si

Wardrobe update: The "jacket"!

 
Hello dolls! Spring is here and its time for some wardrobe update! What better choice to upgrade your spring wardrobe than a cool and chic streetstyle leather jacket! Im head over heels about this leather jacket from Romwe.com.  You can tell that my favourite color is definitely black but this spring i will try to work my style with some different colors and more "spiced" outfit combinations. Leather jacket is definitely a great way to always look chic and "ready to go". I think this is my favourite wardrobe piece this spring, i love it.
 
ps: You can get this jacket here/jakno lahko najdete tukaj klik JACKET

Tri beauty znamke, ki jih pri nas najbolj pogrešam!


Pozdravljene dame! Tokrat bo govora o tem, katere tri znamke jaz osebno najbolj pogrešam pri nas. Teh znamk je kar nekaj zato je težko izpostaviti samo tri. Res pa je, da tudi naša obstoječa ponudba znamk (Maybelline, Loreal itd...) ni tako popolna in založena kot v tujini. Tri znamke, ki jih najbolj pogrešam so M.A.C, KIKO in NARS! Zakaj ravno te tri?
Začnimo s NARS! NARS je francoska profesionalna znamka dekorativne kozmetike in je v Sloveniji (v trgovini) seveda ni mogoče dobiti.  Primerljiva je z MAC kozmetiko vendar se razlikuje v par stvareh. Znamka je znana po svojih odličnih pudrih, korektorjih in blushih, seveda najbolj slavni pa je njihov blusher, odtenek Orgasm. Znamka ima tudi odlično marketinško produkcijo, kar se odraža tudi na malce "egocentrični" a zelo zelo všečni embalaži, ki jo radi izpostavljajo z besedo "NARSist", prav tako je za njih značilno zelo zanimivo poimenovanje različnih izdelkov (Blush kolekcija odtenkov- Orgasm, Super orgasm, Deep Throat...). Kaj naj rečem, znajo se tudi pošaliti!
Naslednja znamka, ki jo pri nas pogrešam je M.A.C, ki je kanadska beauty znamka (ne ni ameriška, tudi jaz sem to mislila). Pri tej znamki bi rada poleg pudrov izpostavila tudi šminke, ki so seveda vrhunske! Vrhunske so zaradi svoje odlične pigmentiranosti, obstojnosti in seveda barvnega ranga, ki ga je pri nas pri samo eni znamki težko dobiti. Všeč so mi tudi njihovi laki, ki so zelo obstojni!
Zadnja znamka, ki mi je res pri srcu pa je KIKO. Kiko je italijanska znamka, pri kateri takoj pomislim na njihove lake za nohte. Ne, z ostalimi izdelki ni nič narobe, ravno obratno so resnično super, vendar bi Kiko izpostavila prav zaradi njihovih lakov in same ogromne in zelo mamljive izbire lakov za zelo ugodno ceno. Tudi šminke in maskare imajo odlične, pudrov in ostalih izdelkov iz dekorative pa zaenkrat še nisem preizkusila, verjamem pa, da so tudi super. Kiko nam je verjetno najbližje (Palmanova, Trst...), prav tako tudi Mac, ki so ga odprli  v Zagrebu.
 
ps: NARS in MAC, oz nekaj izdelkov iz njihove ponudbe pa najdete na strani klik SALMA.SI (direktni  link) klik MAC / klik NARS ,ki so dobavljivi tudi k nam.
 

Krema in serum, ki vas bosta prepričala! Bocassy

 

Pozdravljene damice! Tokrat imam za vas oceno seruma in kreme vrhunske francoske znamke Bocassy, ki je znana po svoji kvaliteti in po super cenovni dostopnosti tudi za nas, ki rade uporabljamo kozmetiko in se na vsake toliko časa "pocrkljamo" s nakupom kvalitetnejše kreme. Krema in serum sta odlični izbiri za vse, ki si želite zjutraj ustvariti super hitro in enostavno rutino za lepo kožo! Več kot tri tedne sem testirala oba izdelka, kremo in serum sem uporabljala kot osnovno podlago za pod puder in kot običajno dnevno vlažilno nego ko make-upa nisem uporabila!
Gremo najprej kar h kremi! Crème De Jour Légère, je namenjena vsakodnevni uporabi za mešano in normalno kožo. Skrbno izbrane sestavine (zeleni čaj in d-pentheol) okrepljeno pomagajo pri ustvarjanju kolagena v kožnem tkivu in tako delujejo na učvrstitev kože. Prav tako se lahko uporablja zjutraj kot podlaga za ličila (najprej nanos kreme in nato še seruma), kar je meni zelo ustrezalo! Kot podlaga za puder deluje super, kože ne obremenjuje, jo dodatno vlaži in pusti odličen občutek na koži, make-up pa mi je držal cel dan. Tesktura kreme je zelo bogata, malce bolj gosta kot serum, se pa oba izdelka hitro vpijeta v kožo in ne puščata mastnega občutka.
Serum pa je izdelek, ki me je najbolj prepričal! Namenjen je hidrataciji in učvrstitvi kože. Serum je po teksturi zelo lahek in nežen, po nanosu pa za seboj ne pušča težke in mastne plasti in je prav tako super kot podlaga za ličila. Pomaga izboljšati naraven kolagen v koži, kar je po 25. letu zelo pomembno. Na koži mi je vedno pustil žameten in zdrav občutek kože, make-up pa je bil videti vrhunsko!
 
Ps: Bocassy znamko najdete v Mullerju, več o sami kremi in serumu pa si preberite tukaj klik BOCASSY SLOVENIJA
 

March "must have" beauty product! Rimmel



Živjo damice! Spet je tukaj nov mesec in tako je spet na vrsti moja mesečna "wish" lista. Tokrat se na tej listi želja skriva le en izdelek in to je Rimmel Stay matte penasti tekoči puder. Če iščete vrhunski oziroma dober puder cenejšega ranga potem ja ta puder odlična izbira! Ko sem na youtubu (tudi na kanalu Carli Bybel) videla kar nekaj odličnih ocen tega pudra sem ga takoj uvrstila na moj seznam izdelkov, ki jih želim tudi sama preizkusiti!
  • Puder naj bi ponujal srednjo do odlično prekrivnost, nekomedogeno teksturo in matt finiš, kar bo v toplejših mesecih več kot odlična izbira. Prav tako kože ne obremenjuje hkrati pa ponuja dolgotrajen učinek. Puder je pri nas na voljo le v spletni trgovini Salma.si, na voljo pa je kar nekaj različnih odtenkov, kar je zelo super. Mislim, da ga bom zase naročila v odtenku Ivory. ps:                                             Puder dobite tukaj KLIK Rimmel stay matte

A little pink never hurt nobody!


Hello dolls! Spring is just around the corner, cant wait for the warm and sunny days. Every spring i change my wardrobe system, from dark colors to little more happy and energetic tones. But black is still my favourite color! But im not sure how to feel about this pink color trend that is really big this season. Ive never thought that pink can be such a fashionable and versatile color! But i really love this candy powdery pink coat from Sheinside , the color has been on the catwalks for a few seasons now and the fact is that it creates a pretty cool contrast when worn with dark colors, in my case that is just perfect because i love black.

You can get this coat here (click): PINK coat and i also love this pink coat Pink coat #2
 

K nam prihaja Petite Jolie!

vir-justlia
Cute, trendy in chic so tri besede s katero bi opisala to domiselno brazilsko znamko, ki mi je takoj prirasla k srcu, pri nas pa bo kmalu na voljo v trgovinah Modiana. Zakaj mi je všeč? Najprej kar sem opazila je zanimiv design in sofisticiran barvni spekter, ki nam dekletom, ki smo zaljubljene v mladostne barve pride še kako prav! Znamka je po mojem mnenju primerna za bolj streetstyle/casual girly modne navdušenke, ki bodo v tej znamki našle svojo igrivo in nagajivo plat, namreč barve in design so več kot očitno malce bolj vpadljivi in zato še toliko bolj privlačni. Znamka je torej primerna za vse, ki obožujete barve hkrati pa ste rade unikatne in želite izstopati. Znamka je tudi nam potrošnicam cenovno zelo blizu, zato še toliko bolj nestrpno čakam, da bo dostopna v vseh trgovinah. Za boljše razumevanje zakaj mi je znamka tako všeč pa predlagam, da prelistate njihov spletni katalog.
ps: Več o sami znamki in spomladanskem katalogu pa kliknite tukaj PETITE JOLIE SLOVENIJA