Kje kupovati online najbolj ugodne in trendy parfume/kozmetiko?

Pozdravljene damice! Pri nas je kar nekaj spletnih drogerij s takšno in drugačno beauty ponudbo. Vsi poznate verjetno Spletično.si, Ličila.si, Mojadrogerija...itd, vse super in ok, vendar me nobena izmed njih ni kaj preveč presenetila in prepričala v nadaljnji nakup. Če že nakupujemo preko spleta verjetno gledamo na vse, ugodne ponudbe, ceno in seveda tudi poštnino. Sama že kar nekaj časa prisegam na nakupovanje parfumov na Salma.si. Zakaj? Naj vam kar opišem moj nakup. (klik na obarvano besedo do izdelka) Calvin Klein Sheer beauty parfum (100 ml cena 36e kar je za kar nekaj e ceneje kot v ostalih drogerijah), Maybelline Affinitone korektor (5,5e, ps: za 3e cenejši kot v Dm drogerijah), Tangle teezer krtača (8.5e), Brush art beauty blender (4,5e). Torej če seštejem vse, tudi s poštnino vred (okoli 4e) me nakup še vseeno pride za kar nekaj deset € ceneje kot drugod. To pa je kar všečno ane? Moj naslednji nakup bo verjetno spet parfum =)
 
 

Monday getaway: Travel outfit


Hello dolls! The weather is finally geting better here in Slovenia, I’ts time for more sofisticated and cool outfits.  I’d been hunting for the perfect getaway camel coat forever and was so happy when I found this one at Sheinside.  The quality is amazing and it’s under $41. Love it! Its a great choice for mini weekly getaways. Best travel outfits are comfy but also chic. What do you think dolls?

You can get this coat here: click CAMEL COAT SHEINSIDE

Lightly toasted! W7 paleta senčil

Pozdravljene damice! Kar nekaj časa sem bila v iskanju tiste popolne "nude" palete, ki je odlično pigmentirana hkrati pa tudi barvno zanimiva in primerna za vse priložnosti. Če v naši omari ne sme manjkati tista priročna črna oblekca, v naši kozmetični torbici zagotovo ne sme manjkati tista prava nuda paletka.  Na našem beauty trgu je kar nekaj različnih palet katere kakovost je bolj kot ne spremenljiva, tole paletko pa bi ocenila z oceno 10! Zakaj? Super pigmentiranost senčk, priročna embalaža in tudi cena je super. Odtenki so primerni tako za nočne kot dnevne kombinacije make-upa, med seboj se lepo dopolnjujejo in tudi obstojnost samih odtenkov je za tako ceno paletke več kot odlična. Odtenki se ne  "prašijo" in dajo takojšen efekt. Za nanos samih senčk in senčenje pa uporabljam sigma čopiče.
 
PS: Če vas zanima nakup paletke jo lahko dobite na strani Glossy.si ali tukaj: Klik W7 IN THE BUFF: Lightly toasted
---------------------------------------------------------------------------------------
Confession!
Najraje nakupujem kozmetiko preko spleta! Super ponudbo senčk in paletk pa lahko najdete tudi tukaj klik Salma.si.
 

Kozmetika, ki mi je spremenila kožo #2: Anaya Vitanaya


Pozdravljene damice! Tokrat imam za vas oceno Vitanaya kreme za telo, ki je del beauty znamke Anaya, ki prisega na le naravne sestavine in, ki mi je resnično spremenila kožo. Mojo prvo oceno te kozmetike lahko preberete tukaj klik Anaya Dermasan! Tokrat sem testirala Vitanaya kremo, ki je namenjena predvsem izboljšanju strukture kože na predelih stegen, bokov, trebuha, prsi in rok.
Krema vsebuje kombinacijo aktivnih sestavin, ki topijo celulit in maščobne celice, hkrati pa učvrsti in nahrani kožo in pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij. Kremo sem uporabljala na predelu bokov in stegen kjer imam tudi sama nekaj malih nepravilnosti. Sama tekstura kreme je čisto drugačna od drugih krem za telo, prvo kar sem opazila je božanski vonj po "naravnem" in mehka, nežna tekstura kreme, ki se takoj vpije v kožo, a pusti mehak in udoben občutek kože.
Rezultati? Po tednu dni uporabe se je videz nepravilnosti zmanjšal (strije niso čudežno izginile, je pa dejansko koža vidno bolj elastična in nepravilnosti so manj opazne), koža je na otip vidno bolj mehka, če sklepam je to zaradi  kakavovega masla in bisernega prahu, ki imata v tej kremi posebno nalogo: Mehkoba in ohranjanje vlage, kar je pri odpravljanju strij in boja proti celulitu zelo pomembno.
Moje razmišljanje!- Pomembno je to, da krema resnično deluje in mislim, da ne obstaja boljše kreme za nego telesa, ki hkrati naravno učinkuje na nepravilnosti. Jaz sem postala obsedena s to znamko, ker mi resnično ustreza in kreme dejansko delujejo, kar je velika razlika od ostalih krem na našem trgu. In kar je velik plus, sestavine so naravne in Anaya je slovenska znamka! Ja, tudi pri nas obstajajo znamke, ki so resnično vrhunske.
 
Kremo lahko dobite tukaj: klik VITANAYA
 

Current favourites: Perfume, foundation & lingerie.

Eng:
Hello dolls! Alien by Thierry Mugler, Catrice All matt foundation, Nyx soft matte lipstick (Cannes) and that cute Intimissimi bra are my current favourites. If you read my interview with Stylingover.net (You can read it here http://styling.over.net/blogdekle-klavdija-vehovec/ ) you know i have a small obsession with this brand. I really love their lingerie, i am obsessed with their soft material and sexy feminine design. Beside lingerie i am also obsessed with perfumes, currently i have more than 8 perfumes, but Alien is one of my favourites! It has a nice sweet scent and its a great choice for winter. Nyx soft matte (Cannes) gloss and Catrice all matt foundation are currently my beauty favourites. Why? The foundation is really good choice for a "low budget" foundation, the texture is really good and has a super fine matt finish. The Nyx gloss is probably the "it" product of beauty bloggers. I just love it! It has an amazing matt finish and the colors are just  amazing. My favourite is Cannes.
 Slo:
Živjo dekleta! Alien by Thierry Mugler, Catrice All matt tekoči puder, Nyx soft matte lipstick (Cannes) in Intimissimi modrček so trenutno moji najljubši. Če ste prebrale moj intervju na Stylingover.net (Lahko ga preberete tukaj http://styling.over.net/blogdekle-klavdija-vehovec/) veste, da imam majhno obsesijo s to znamko. Obožujem njihovo perilo, material mi zelo ustreza in všeč mi je njihov sexy in ženstveni design. Poleg perila sem trenutno obsedena tudi s parfumi, trenutno jih ima več kot 8, ampak Alien je en izmed mojih najljubših! Ima prijetno sladek vonj in je več kot odlična izbira za zimski parfum. Nyx soft matte (Cannes) gloss in Catrice all matt puder sta trenutno moja najljubša beauty produkta. Zakaj? Puder je odlična izbira za "low budget" pudre, tekstura je super, zelo prekrivna in ima nežen matt finiš. Nyx gloss pa je trenutno en izmed najbolj priljubljenih izdelkov beauty bloggerjev. Obožujem ga! Ima najboljši matt finiš in izbira barv je super. Moj najljubši odtenek je Cannes.
 
ps: Parfum lahko kupite tukaj klik Salma.si. Na strani lahko najdete še kar nekaj drugih parfumov po res ugodnih cenah. Priporočam, da spremljate tudi mesečne akcije kozmetike, saj so popusti res super =)
 

Details!

Hello dolls! This is a quick tuesday style post. Love this white Sheinside faux fur jacket, really cool choice for streetstyle outwear. Its super comfy and warm, great for wearing in this cold february days. Cant wait for spring and summer when blogging is so much easier. I am obsessed with this Parisax lipstick, such a fab color! Check out for more lipsticks here: click Parisax Slovenija

You can get this jacket here: click SHEINSIDE faux fur jacket
 

Anaya: kozmetika, ki mi je spremenila kožo!

Pozdravljene damice! Ne, to ni spet navadna dolgočasna ocena kozmetike, to je resnična zgodba o kremi, ki mi je v enem tednu testiranja spremenila videz kože! Moja koža je bila vedno brez zdravega "zvezdniškega" sijaja, s suho povrhnjico in mastno kožo. Poiskati kremo, ki ustreza takšni občutljivi koži je res že pravi čudež in mislim, da sem slišala že toliko nasvetov za nego takšne kože, da bi lahko napisala kar diplomo. Po odkritju te slovenske kozmetike, sem končno našla kremo, ki je ne bom zamenjala za nič na svetu! Uporabljam jo izrecno kot nočno kremo, po uporabi Afrodita tonika (brez alkohola). Torej, Anaya Dermasan je krema, ki je namenjena globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije, ki jih potrebuje koža za pospešeno obnovo. Torej v mojem primeru, nega suhe povrhnjice in mastnega sijaja.  Deluje protivnetno in antibakterijsko na poškodovano kožo zaradi aken ali tudi za občutljivo kožo po britju. Že sama tekstura kože je dokaj drugačna od običajnih krem za obraz in takoj sem dobila občutek, da je krema tisto kar iščem. Torej moj rezultat? Mehka koža brez suhe povrhnjice in zategovanja, vidno "nahranjena" in spočita ter po nanosu pudra je koža videti resnično energična s tistim zdravim sijajem ličnic. Majhne brazgotinice od aken mi nežno zgladi in vidno mi je popravila kožno strukturo. In to sem želela kar nekaj časa! Priporočam jo vsem, tistim z mastno ali suho kožo, ki iščete pravo hranljivo nego za vidno in resnično spremembo kože (priporočam vam sočasno uporabo s tonikom za še boljši rezultat).
ANAYA Lotus olje: Za nego suho kože telesa, pa trenutno testiram še Lotus olje, predvsem na področju, kjer je moja koža pozimi najbolj obremenjena. Priporočajo ga za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter tudi kot anti-celulitno nego saj ima odlično teksturo za masažo, vonj je božanski. Dobite ga tukaj: Klik LOTUS OLJE
 
ps: Krema je na voljo tudi v lekarnah in na spletu: klik klik ANAYA SLOVENIJA