Pure skin! Nega kože z Oriflame

Pozdravljene damice! Ker od vas dobim ogromno sporočil glede nege obraza, predvsem za mešan-masten tip, sem se odločila za objavo, ki (upam) da vam bo pomagala pri vsakodnevni negi takšne kože. Ker imam tudi sama tak tip vem kako zapleten lahko postane celoten proces. Punce včasih rade zakompliciramo ane?!
 
Torej, nega mastne kože, je še posebej v zimskem obdobju lahko posebej težavna. Srečujemo se z ogromno dejavniki, ki vplivajo na nas in našo kožo (centralna kurjava, kombinacija vročega in hladnega zraka, premalo vlage itd), zato je še posebej pomembna pravilna nega, da bo vaša koža tudi v zimskem obdobju zdrava in pravilno negovana. V ta namen sem tudi posebej za vas testirala dva izdelka, ki sta super kombinacija za vse moje potrebe v hladnem obdobju, v obdobju ko moja koža najbolj trpi.
 
Ker je mastno kožo potrebno tudi v hladnem obdobju globinsko očiščiti, je lahko prenagljen nakup čistilnega gela ali pilinga NAPAČEN. Namreč niso vsi pilingi ai čistilni geli isti, nekateri vsebujejo snovi, ki bodo še dodatno izsušili vašo kožo, tega pa si ne želite! PURE SKIN-Scrub/face wash znamke ORIFLAME je čistilni piling za obraz, pri čemur je pomembno to, da je nežen in ni preveč agresiven za kožo in čeprav ponavadi bralkam uporabo pilinga priporočam le 1x tedensko se lahko tega uporablja tudi večkrat tedensko (če imate izrazito mastno kožo ali akne). Izdelek je primeren tudi vsem tistim, ki se borite s aknami in iščete super čistilni izdelek za obraz, saj le ta vsebuje tudi salicilno kislino, ki odpravlja mozolje s pomočjo vdora v pore z močnimi antibakterijskimi sestavinami.
Izdelek sem testirala približno en mesec in v tem času sem opazila da je moja koža veliko bolj čista, manj mastna in gladka, prav tako se je število tistih majhnih nadležnih mozoljčkov na čelu, ki vem da težijo tudi večino mojih bralk vidno zmanjšalo!

Čistilni gel za obraz!
V kolikor pa želite izdelek, ki ga lahko brez skrbi uporabljate vsak dan in ki bo odlično dopolnil vašo nego obraza in čiščenje je PURE SKIN- Face wash/gel super izbira. Namenjen je čiščenju nečistoče in odstrani odvečno lesketanje iz površja kože. Ne-mastna formula uravnovesi mastno kožo zato izdelek resnično priporočam vsem, ki se borite s mastno kožo, saj sta jutranja in večerna nega take kože zelo pomembna. Za tiste, ki je borite s aknami ali pa jih želite le dodatno negovati je prav tako pomembno dejstvo, da izdelek odstrani in prepreči nečistoče, globinsko očisti kožo in odstrani odmrle kožne celice. Vaša koža bo odlično pripravljena na nanašanje makeupa!
 
Ne pozabi!
Ob uporabi izdelkov za čiščenje kože, pa ne pozabite niti na vlažilno kremo, Ja tudi mastno kožo je potrebno vlažiti globinsko, da se izognemo večni težavi: kombinaciji mastne kože-suhe povrhnjice!
Hranljivost kreme moramo vsak dan sproti prilagoditi potrebam kože: v skladu s tem jo vtremo več ali manj. Kot vedno, vsaki bralki s mastno kožo ali s aknasto kožo priporočam kreme znamke ANAYA, ki so meni in še veliko drugim pomagale do res zdrave, elastične, vidno sijoče in "nahranjene" kože.
 
Izdelka lahko kupite tukaj klik SCRUB/FACE WASH in FACE WASH


ps: Iščete odličen izbor negovalnih izdelkov na enem mestu? Na strani Salma.si si lahko ogledate ogromen izbor izdelkov za čiščenje obraza in tudi nego za super ugodno ceno. Direktna povezava tukaj klik SALMA.SI ČIŠČENJE OBRAZA
 
xoxo
K.

4 comments

  1. Tole sem jaz tudi uporabljala v času mastne kože, sedaj pa mi preveč izsuši kožo =) Ampak za mastnokožke je pa odlično ;)
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja res, za nas ki se borimo s mastno kožo je super linija =) sem res zelo vesela, da sem lahko tole testirala!
      xo
      K.

      Delete
  2. Moram preizkusiti. Hvala za odličen review. :)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!