Popolno darilo za "lepotno odvisnico"!

Ker vem kako težko je izbrati rojstnodnevno ali božično darilo za prijateljico, punco ali sestro, ki je lepotna navdušenka in je obsedena z "beauty izdelki" sem za vas pripravila seznam daril, s katerimi bi razveselili in presenetili še tako zahtevne lepotne muhe in s katerimi bi se tudi izkazali kot odličen poznavalec lepotnega trga. Pa začnimo!!!

Ps: (Z klikom na roza obarvano besedo boste direktno preusmerjeni na stran izdelka, kjer lahko opravite nakup ali poiščete še več informacij).
 
1. BH Rose Gold Set čopičev - 15 delni set čopičev profesionalne znamke BH cosmetics v Rose gold omejeni izdaji bi navdušil vsakogar, ki se vsakodnevno posveča lepotnemu ličenju! Cena kompleta 37,49eur.
 
2.  MAYBELLINE-The Nudes paleta senčil - Je končno dosegljiva tudi za slovenske kupke in to za dokaj normalno ceno! Paleta sestavlja čudovitih 12 zemeljskih odtenkov za vsakodnevno uporabo. Izdelek je že na moji wishlisti. Cena palete 11.14eur.
 
3. NARS-Audacious satenasta šminka - Blagovna znamka Nars je povzročila popolno revolucijo v svetu lepote in njene inovativne kozmetične proizvode radi uporabljajo vsi profesionalni vizažisti po vsem svetu in z nakupom izdelka te znamke nikoli ne boste zgrešili! Šminka je ekskluzivno na voljo tudi na našem lepotnem trgu, na voljo pa je kar 11 odtenkov. Cena šminke 29,90eur.
 
4. NARS-Nars Pro-Prime podlaga za make-up za korekcijo por - Je super izbira za vse, ki iščejo vrhunsko podlago za uporabo pod tekočo podlago. Mislim, da je to sodobni izdelek, o katerem sanja vsaka ljubiteljica make-upa. Na voljo je ekskluzivno tudi na našem lepotnem trgu. Cena izdelka 27,90eur.
 
 
 
5. Detangler Hair Brush krtača za lase - Krtača, ki razčeše še tako zapletene lase in vozličke. Krtača je narejena tako, da s svojjo posebno zasnovo ščetin razčeše tako suhe kot tudi mokre lase, ne da bi povzročala njihovo lomljenje ali mehansko poškodovanje. Cena izdelka 5,09eur.
 
6. NUXE- Huile Prodigieuse - Večnamensko suho olje Nuxe Huile Prodigieuse vsebuje veliko količino dragocenih rastlinskih olj, ki koži dodajo mehkost in prožnost. Suho olje zagotavlja bogato prehrano ne le vaši koži, temveč tudi  lasem, ki bodo po uporabi odlično sijoči, nežni in zdravi. Olje smo testirale mnoge blogerke in ocena tega olja je zagotovo 10/10. Če ga še nimaš, je obvezni nakup! Cena izdelka 15,90eur.
 
7. BOMB COSMETICS dišeča sveča - Dišeče svečke so v zimskem obdobju nepogrešljiv dodatek doma. Dišeče sveče znamke Bomb cosmetics pa so res nekaj posebnega in kar izžarevajo tako potrebne anti-stresne zimske terapijske značilnosti. Mene je navdušila sveča z vonjem Grapefruit & Nectarine. Cena izdelka 8,90eur.
 
8. BENEFIT- Groovy kind of Love - To je izdelek, v katerega se bo v trenutku zaljubila vsaka make-up ljubiteljica, brez izjem! Na voljo tudi na našem trgu! Večdelni darilni komplet vsebuje maskaro They're Real, Pro Balm To Minimize The Appearance Of Pores , Eyeshadow Kiss Me I´m Tipsy + Eyeshadow Tickle me Ivory + Eyeshadow Shimmer Down Eyeshadow Gilt-y Pleasure, Cheek Powder Gimme Fever + Cheek Powder Dandelion Brush, Rose-Tinted Lip And Cheek Stain. Cena kompleta 40,45eur.
 
  

3 comments

  1. Oooh, Maybelline paletka <3 Kdo bo čakal na božička jaz jo rabim zdaj =D Drugače pa super ideje ;)
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
  2. Super izbor:) sploh svečka je naredila name tako velik vtis, ker je čist hudooo lepa:). Nuxe olje pa fantastično in meni poleg Melvite eno najljubših:). Ful luštna objava:)

    ReplyDelete
  3. Odličen izbor! Te NARS šminke so absolutno na mojem wish-listi, nerealno lepo zgledajo!
    Me pa zanima za detangler hair krtačo, je podobna kot Tangle teezer al je slučajno boljša?

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!