April beauty purchase! Bvlgari&Rimmel

Živjo dekleta! Tokrat imam za vas moj aprilski beauty nakup, ki sem ga opravila na strani Salma.si. Moje nakupovanje na tej strani je postala že nekakšna stalnica, saj imajo toliko izdelkih različnih znamk, ki jih drugje ne moramo dobiti. Prav tako pa so veliko bolj založeni z izdelki in odtenki pudrov kot v naših drogerijah! Ena izmed low-budget znamk, ki me je navdušila je tudi angleska znamka Rimmel, ki sem jo prvič zasledila na YouTube posnetkih različnih makeup gurujev kot so Carli Bybel in Smlxo.  Nujno sem morala preizkusiti Stay Matte mouse puder, Scandaleyes maskaro in zelo priljubljeno barvico za obrvi. Vem kaj boste rekle, spet parfum? JA! Z njimi sem enostavno obsedena. Tokrat je v mojo kolekcijo prišel tudi Bvlgari Omnia Crystalline, ki bo moj zaščitni znak/vonj pomladi. Dobila sem ga po res zelo ugodni ceni in sicer za 37e za 65ml. Vonj je božanski, je ekstravaganten in ni ustvarjen za bolj basic damice, saj je preveč živahen in igriv! Se pa že pripravljam na naslednji nakup, ki bo sledil v prihodnjem mesecu =)

7 comments

  1. Nekaj let nazaj so pri nas tudi prodajali Rimmel kozmetiko. Sem pa mislila, da je to angleška znamka in ne ameriška. No pa sem izvedela nekaj novega :)
    Sem pa tudi jaz obsedena s parfumi, ampak jih imam več na wl kot jih pa potem res kupim :) Bi jih pa verjetno imela več, če mi nebi ravno tisti najbolj dišali, ki spadajo med dražje ali pa limited edition. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katja, sej je angleška znamka, si imela prav. ;)

      Delete
    2. joj ja valda, seveda angleška prehitro sem razmišljala =) =). Tudi jaz jih imam ogromno na wishlisti, kupim pa res samo tiste, ki so res za moj karakter =)

      Delete
  2. Kako si zadovoljna s pudrom? Me že dolgo časa mika! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puder ful dobro opravi svojo nalogo glede matiranje, je res extra extra matt! primeren je pomoje najbolj za mastno in mešano kožo, tako imam jaz in tudi po parih urah se mi koža sploh ne sveti =) tako, da mislim, da glede na low budget ceno je super =) ga bom pa za vsak slučaj še nekaj časa testirala =)

      Delete
  3. Tudi mene je zanimalo kako si zadovoljna s pudrom.
    Toraj ga priporocas :)
    xo I.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Priporočam ga tistim s mastno ali mešano kožo ker res naredi fajn matt končni look =) se mi pa zdi ker je njegova tekstura bolj penasta in ne kremasta, da se malce "usede" v kakšne gubice pa brazgotinice, je pa res da je to odvisno tudi od dobre vlažilne kreme, ki jo mamo spodaj =)

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!