Anaya: kozmetika, ki mi je spremenila kožo!

Pozdravljene damice! Ne, to ni spet navadna dolgočasna ocena kozmetike, to je resnična zgodba o kremi, ki mi je v enem tednu testiranja spremenila videz kože! Moja koža je bila vedno brez zdravega "zvezdniškega" sijaja, s suho povrhnjico in mastno kožo. Poiskati kremo, ki ustreza takšni občutljivi koži je res že pravi čudež in mislim, da sem slišala že toliko nasvetov za nego takšne kože, da bi lahko napisala kar diplomo. Po odkritju te slovenske kozmetike, sem končno našla kremo, ki je ne bom zamenjala za nič na svetu! Uporabljam jo izrecno kot nočno kremo, po uporabi Afrodita tonika (brez alkohola). Torej, Anaya Dermasan je krema, ki je namenjena globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije, ki jih potrebuje koža za pospešeno obnovo. Torej v mojem primeru, nega suhe povrhnjice in mastnega sijaja.  Deluje protivnetno in antibakterijsko na poškodovano kožo zaradi aken ali tudi za občutljivo kožo po britju. Že sama tekstura kože je dokaj drugačna od običajnih krem za obraz in takoj sem dobila občutek, da je krema tisto kar iščem. Torej moj rezultat? Mehka koža brez suhe povrhnjice in zategovanja, vidno "nahranjena" in spočita ter po nanosu pudra je koža videti resnično energična s tistim zdravim sijajem ličnic. Majhne brazgotinice od aken mi nežno zgladi in vidno mi je popravila kožno strukturo. In to sem želela kar nekaj časa! Priporočam jo vsem, tistim z mastno ali suho kožo, ki iščete pravo hranljivo nego za vidno in resnično spremembo kože (priporočam vam sočasno uporabo s tonikom za še boljši rezultat).
ANAYA Lotus olje: Za nego suho kože telesa, pa trenutno testiram še Lotus olje, predvsem na področju, kjer je moja koža pozimi najbolj obremenjena. Priporočajo ga za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter tudi kot anti-celulitno nego saj ima odlično teksturo za masažo, vonj je božanski. Dobite ga tukaj: Klik LOTUS OLJE
 
ps: Krema je na voljo tudi v lekarnah in na spletu: klik klik ANAYA SLOVENIJA

10 comments

  1. Sliši se super, predvsem ker je cena precej dostopna!
    www.ajdas.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je vrhunska kozmetika. Komaj cakam da stestiram se ostale kremice :)
      xx
      K.

      Delete
  2. Zelo mikavno, tudi cena je čisto razumna.. Morda pa poskusim. :) xx S&R
    http://silverandrosy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sliši se super. Jaz imam zelo občuljivo kožo in mešano. Zadnje čase sicer precej suha oz. bolj dehidrirana od vsega tega ogrevanja. Prvič sem zdaj videla to znamko. Moram malo pobrskati za naslednjič, ko bom rabila novo kremo:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krema je res super za občutljivo kožo in za kožo, ki rabi obnovo =)
      xx
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!