The Body Shop: Coconut maslo za telo

 
Živjo damice! The Body shop znamka je znana po svojih super negovalnih maslih, poleg še seveda ostale dokaj naravne kozmetike za telo in je zagotovo na mojem seznamu tistih trgovin, ki jih pri nas najbolj pogrešam. Trgovine, ki so nam najbližje so v Italiji ali Avstriji. Tudi sama se si vedno želela stestirati njihova maslo za telo, saj so res slavna! Ko odprete embalažo takoj ugotovite zakaj se izdelku reče "body butter".  Ima kremno-masleno teksturo, ki se nežno vpije v kožo hkrati pa pusti svilnat občutek kože in tudi sama aroma izdelka je zelo naravna, izstopajoča in seveda kar kriči po svežih kokosih! Za ostale pa tako, ali vam bo maslo zelo všeč ali pač ne! Vse je odvisno od tega koliko kokosa imate radi. Meni je aroma nekaj posebnega, svežega in čisto nekaj drugačnega kar najdemo v drugih trgovinah. Kakšen je namen kokosovega masla? Nasploh so vsa masla za telo super za nego suhe kože, namen kokosovega masla pa je popraviti elastičnost in voljnost kože, najbolje ga je uporabiti po tuširanju in v bolj hladnih mesecih saj imamo v tem obdobju bolj suho in občutljivo kožo. Zadeva je super, je za tiste, ki iščete neko uporabno stalnico v vaši kopalnici za nego telesa saj kaj tako dobrega je pri nas že težko dobiti. Poleg kokosovega masla pa lahko v njihovi ponudbi najdemo tudi Olive, Shea, Aloa body butter in še ogromno ostalih. Za več izdelkov pa kliknite tukaj THE BODY SHOP!

Happy holiday dolls!

Wishing you a Happy Holiday and a joyful New Year dolls! Thanks for following my blog, love ya!
 

Goodbyes are always hard!


 
Hello dolls! Year 2014 is coming to an end. This is my last ouftit post this year, I'm so sad but also very happy, some great life memories were made this year. Oh what an amazing year, full of ups and downs, cant wait what year 2015 will bring. Cant wait for spring, spring flowers, summer adventures, lazy days and everything else.
Ps: This faux fur jacket from Sheinside is just fab and so warm! Perfect for quick winter getaways. Hope all your New Year wishes come true!
 
Wearing/Nosim: Sheinside.com jacket, H&m sweater, MakeItFab sunglasses
 

December chic!

Hello dolls! Had a lovely little trip around Slovenia yesterday, visited few old castles and i took some cool random photos of my outfit. This photos were made on castle "Bogenšperk"and the weather was just picture perfect. Good food, warm weather and great company, couldn't wish for anything better! Perfect timig to wear my new SHEINSIDE faux fur jacket. I just love it, its so comfy and the gray color is just amazing. I just got it a few days back and i fell in love with it immediately. How was your weekend babes?
Wearing/nosim
Sheinside jacket (you can get it here/najdete jo tukaj)- Klik Sheinside Jacket
Bershka jeans, Mango clutch, H&M sweater & rings, MakeItFab sunglasses.

New goddies! MAC

 
Živjo damice! Tokrat sem v svojo kolekcijo lakov dobila tega novega lepotca, MAC Heirloom mix odtenek Richly endowed, ki je del nove zimske kolekcije. Temno rdeč/bordo odtenek je več kot popoln za zimske dni! Trenutno imam v svoji kolekciji največ rdečih lakcov, saj brez teh to zimo seveda ne bo šlo. Že nekaj časa sem si želela stestirati lakce te znamke, saj slovijo po svojih posebnih odtenkih in kar zadovoljivi obstojnosti. Ste jih že preizkusile? Kmalu objavim tudi swatch =)
 
ps: Na strani Salma.si pa lahko pobrskate med kar nekaj MAC izdelki, ki so dobavljivi tudi v Sloveniji. Klik Klik tukaj MAC!

It smells like Christmas morning!

 
Pozdravljene lepotičke! Vas je že zajel božični občutek? Priznam, da sama nikoli nisem kazala prevelike naklonjenosti decembrski norišnici, letos pa že komaj čakam božično večerjo in vse kar je povezano z božičem! Če obožujete sladke vonje polne lepih in nepozabnih spominov potem ne boste mogle zgrešiti s tole Alessandro Christmas edition kremo za roke. V zimskem času je nujno imeti v torbici vsaj eno kremico s katero boste negovale vaše roke. Sama vedno iščem izstopajoče vonje, ki imajo prav posebno parfumsko noto, a so hkrati negovalne saj imam v zimskem obdobju velikokrat težave s suho kožo. Tale božična izdaja Alessandro kremic je primerna za vse tipe kože in je namenjena k ohranjanju elastičnosti kože in ima anti-age učinek. Vonja verjetno ne rabim omenjat? Pa bom vseeno! Krema ima čudovit vonj vanilije, ki te v trenutku očara. Kupite jo lahko tukaj klik Alessandro hand creme.

Killer heels


Hello dolls! What do you think about my new Milanoo.com shoes? Buying hot summer shoes even thou its winter is definitely my obsession! Is it just me or the best shoe designs comes out in stores in winter? Anyway, i really am a shoeholic and these babies are just fab! Velvet fabric is just another icing on the cake.  You can buy these babies here/kupite jih lahko tukaj klik Gladiator heels.
 

Top tri ideje za božička for him/her!

Pa je spet tu, december! Za nekatere najlepši mesec v letu, za nekatere pa prava mala nakupovalna norišnica! Za vas sem zato izbrala top tri for him/her ideje, ki vedno "vžgejo".
1. Parfumi! Seveda, brez tega tudi letos ne gre. Na slovenskem trgu je na voljo kar nekaj novih dišav, ki vas bodo očarale. Parfum kot darilo je vedno dobra ideja! Ugodne parfumčke lahko najdete na strani klik Salma.si.
2. Spodnje perilo! Da malce začinite svoj in njegov december ter obdarovanje skočite v trgovino s perilom! Perilo je vedno tisti pravi in nepogrešljiv izhod v sili kar se tiče obdarovanja. Moja top izbira je klik Intimissimi.
3. Dekorativa in nega telesa! Kar se tiče žensk sta ta dva področja top izbira za darila. Vsaj zame! Za moški del pa je lahko to malce bolj občutljivo področje, saj vemo da le redki uporabljajo kreme ali ostale izdelke za nego telesa. Mislim, pa da kakšen tonik ali gel po britju ni slaba ideja! Najdete ga tukaj klik Collistar.