Frizz Ease Flawlessly Straight šampon in balzam

Pozdravljene damice! Redkokdaj me kakšen izdelek za nego las resnično navduši in prepriča v nadaljnjo  uporabo. Že približno mesec dni pridno testiram šampon in balzam znamke John Frieda, ki sta v osnovi namenjena prav negi tankih in težje obvladljivih, rahlo skodranih las. Šampon vsebuje formulo z polimerom, ki lase gladi in pripravi na nadaljnjo oblikovanje. Balzam vsebuje keratin, ki omogoči zaščito poškodovanih konic in lasem doda potrebno mehkobo in jih gladi. Vonj je božanski! Navajena sem, da po uporabi šamponov in balzamov po nekaj urah vonj hitro zbledi, izgine in tudi rezultati niso kaj prida vidni. Kar me je najbolj presenetilo je to, da nega las in učinek po uporabi teh šamponov trajata vse do naslednjega pranja. Moji lasje so že v osnovi bolj tanki, zato zahtevajo posebno nego in zaradi ombre barvanja so tudi izgubili svojo mehkobo in zdrav izgled. Če iščete samo balzam za zaščito konic, bodo rezultati opazni vendar bodo najbolj uspešni prav z uporabo obeh omenjenih izdelkov. Res sta zmagoviti duo! V naslovu ste verjetno opazile tudi besedi Flawlessly Straight. Oba izdelka sta namenjena tudi tistim, ki velikokrat uporabljate pripomočke za oblikovanje in ravnanje las. Ali nalogo "ravnanja" las uspešno opravi? Po prvi uporabi in pričakovanih rezultatih nisem bila pretirano navdušena, vendar seveda po prvem nanosu ne moremo pričakovati čudeža, ki bo pravljično rešil naše lase. Sedaj, po več tedenski uporabi lahko potrdim, da svojo nalogo opravi super in tudi moji lasje so manj obremenjeni z ravnanjem, kar pa pozitivno vpliva tudi na obnavljanje konic. Oba izdelka priporočam vsem, ki iščete intenziven in uspešen tretma za obnovo las in vsem, ki želite pripraviti lase na zimo in mrzlo obdobje, saj se veliko poškodb las zgodi prav med hitrim prehodom iz vročega v hladno obdobje. Rezultate before /after lahko vidite na spodnji sliki.
 


 
           Več informacij o izdelkih pa najdete tukaj klik klik JOHN FRIEDA SLOVENIJA
 
 
xoxo
K.



Ben Nye banana luxury powder

Pozdravljene damice! Včeraj sem končno obiskala čudovit beauty butikec Kabuki Makeup place in ja, obisk je bil že kar nekaj časa na moji "wish" listi. Na dolgem spisku želja se je nekaj časa skrival tudi moj novi zaključni puder, ki je enostavno čudovit in je po mojem mnenju nujna osnova za vizažiste in tudi vse tiste, ki želite čudovit in lahkoten končni videz make-upa. Pred osebnim nakupom, sem ga ze testirala in njegovo uporabo sem natancno spremljala tudi s strani makeup artistov. Kaj me je prepričalo v nakup? Na stotine pozitivnih ocen vizažistov ter YouTube beauty gurujev in seveda tudi dejstvo, da ga uporablja Kim K. Puder bi lahko primerjali z vsemi high-end beauty znamkami, sama pa sem mnenja, da jih po kvaliteti in uporabnosti celo presega. Ben Nye luksuzni puder v prahu vam bo dal kar nekaj razlogov, da postane tudi vaš najljubši. Puder je namenjen odličnemu profesionalnemu zaključevanju videza, ki se s svojimi matirajočimi delci odlično prilega teksturi kože. Obrazu doda nežen in lahkoten končni look in nikakor ne deluje "pomokano" kot nekateri drugi pudri v prahu. Pri uporabi ličil je pomembno to, da naš končni dnevni videz izgleda naravno in to je glavna naloga tega izdelka. Naj vas barva ne prestraši! Takoj ko ga nanesete na kožo se njegovi delci prilagodijo koži in  ustvarijo enoten barvni ten. Vsestranski Banana puder je prosojen in se odlično prilega skoraj vsem tonom kože saj nežno popravlja površinske rdečice in nevtralizira barvni problem podočnjakov. Prav tako absorbira odvečno maščobo kože in zmanjša videz por. Edina "napaka" pudra je ta, da je steklenička malce nerodna za uporabo. Ampak pri tako kvalitetnem pudru me to res ne moti! Puder je res magičen in sedaj sem na lastni koži ugotovila zakaj ga uporablja večina vizažistov.
Če vam banana odtenek ne ustreza so tukaj še odtenki Beige Suede,  Buff in Cameo. Pri nas je na voljo v Kabuki makeup place, cena pa znaša približno 15e za manjšo stekleničko. Glede na to, da boste količino stekleničke porabile v približno pol leta je ta cena super!

ps:  Na Facebook stran bom kmalu objavila svoj beauty look z Ben Nye pudrom. Stay Tuned!!!




                Za več informacij o pudru in sami trgovinci pa kliknite tukaj Kabuki Makeup place.


xoxo
K.

Collistar Italian Beauty jesen/zima 2014/15

Damice! Predstavljam vam novo jesensko obarvano kolekcijo Italian Beauty znamke Collistar, ki je navdih poiskala v glamuroznih divah italijanskega filma in je namenjena običajnim ženskam, ki igrajo vlogo "boginje vsakdanjika". Kolekcija predstavlja ne le pomembnih osnov make-up izdelkov ampak tudi vrhunske beauty pripomočke, kot na primer CC Perfection Universal pre-makeup concealer, ki bo zakril še tako opazno napakico na obrazu. Zvezda kolekcije pa je Sublime skin perfector, ki združuje tri pomembne izdelke- puder, senčilo za oči in olepševalec polti.
Kolekcija vsebuje vse od izdelkov za oči, lica, pozabili pa niso niti na ustnice. Naslednji izdelek me je zelo presenetil! Lip and Lip Contour Repair Scrub Balm- Popravljalni balzam za ustnice s formulo, ki vsebuje sladkorne kristale, ki nežno odstranijo odmrle kožne celice. Všeč mi je tudi, ker pod del kolekcije spada vrsta izdelkov za nego in oblikovanje obrvi. En izmed teh izdelkov je tudi Perfect Eyebrows Kit gel + pencil, ki bo resnično poenostavil oblikovanje obrvi in tako poskrbel za njihov popolni videz. Vsaka Collistarjeva kolekcija svoj lepotni pečat pusti tudi z kolekcijo izstopajočih lakov, ki mi vedno znova padejo v oči in katerih kakovost je zame osebno najboljša. Tokrat  nam bodo predstavili odtenke v rdečih in vijoličastih odtenkih. Prava izbira za jesenske in zimske dni!

 
 
 
Za več informacij o kolekciji pa kliknite tukaj EVERET.SI
 
xoxo
K.
 

Beauty post: Oriflame goodies

Dobro jutro lepotičke!

Vedno sem v iskanju tistega pravega odtenka šminke, ki je primeren za vse priložnosti in kateri me vedno znova prepriča v nanos in uporabo. Ker nikakor ne morem najti tistega pravega odtenka, ki bi ustrezal mojemu karakterju in stilu oblačenja odtenke in znamke mešam in tako spontano ustvarjam različne barvne kombinacije. Za bližajoči jesenski čas, ki nam bo tako kot v modnem kot tudi v beauty svetu ponudil različne modne barvne lestvice in kombinacije, bo odtenek Frosted Fuchsia kolekcije Giordani Gold odlično pristajal k vsem dnevnim in tudi nočnim priložnostim. Kot lahko vidite na drugi sliki, je odtenek res nekaj posebnega, kombinacija poletne lahkotnosti in jesenske igrivosti. Všeč mi je, ker odtenek ni ne roza in ne vijoličast in tudi pigmentiranost je super! Če želite bolj nežen izgled, bo dovolj že en sam nanos, za bolj intenzivni videz pa nanesite dva ali tri sloje. Kot veste, nekatere šminke lahko zelo izsušijo ustnice. Še posebej v bolj hladnih dnevih se temu ni mogoče izogniti! Še ena pozitivna lastnost, ki me je navdušila je ta, da je šminka in njena tekstura hranljiva in deluje zelo negovalno, zato me z njeno uporabo v zimskih dneh izsušitev ustnic zagotovo ne bo skrbela. Testirala sem tudi Supreme Length maskaro iz iste kolekcije. Namenjena je predvsem tistim, ki želite zapeljiv volumen trepalnic. Svojo nalogo definitivno opravi odlično! Mislim, da je njena odlična funkcija prav v skrivnosti nanosa v njeni krtački, ki se odlično prilega vsem oblikam trepalnic. Mene je prepričala =)







Za več novosti in izdelkov pa kliknite tukaj Oriflame Slovenija
 
xoxo
K.

Sheinside dress

This dress is everything! Fab!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
You can get it here SHEINSIDE.COM
 
xoxo
K.
 

Beauty post: Yves Rocher šampon in balzam za zaščito barvanih las

Damice! Tokrat imam za vas oceno Yves Rocher šampona in balzama za zaščito barvanih las. Ker so moji lasje obarvani, sem vedno v iskanju dobrih negovalnih izdelkov, da jih seveda tudi najbolje zaščitim. Še posebej med poletjem, ko so naši lasje prepuščeni vročemu podnebju in drugim vremenskim vplivom je takšna nega še posebej zaželena. Zagotovo si vse želimo lepe, sijoče in negovane lasje. Vendar, ko pride do zaupanja našega telesa določeni znamki, smo dokaj nezaupljive in v dvomih. In seveda z opravičenim razlogom! Tudi jaz sem bila nad nekaterimi znanimi znamkami zelo razočarana! Lasje so naš ponos in temu primerno moramo za njih tudi poskrbeti. Tako že nekaj časa prisegam na uporabo znamke Yves Rocher, saj izdelki za nego las vsebujejo formulo brez silikonov, ki temelji na rastlinski negi. Tako šampon kot balzam, vsebujeta GLOG, ki je v večini znan posebno zaradi njegovih terapevtskih lastnosti. Šampon in balzam uporabljam že približno kak mesec in nad obema izdelkoma sem zelo navdušena. Dejanski rezultati so bili vidni že po prvem nanosu obeh izdelkov, z nadaljnjo uporabo pa so moje konice spet dobile sijoč in zdrav izgled. Poskrbite za svoje laske!
 
 ps: Pred kratkim sem spet obiskala trgovinico v Btcju in se spet zaljubila v kar nekaj izdelkov. Domov pa sta me pospremila dva, ki ju lahko vidite na prvi sliki! Za več izdelkov pa preverite tukaj http://www.yves-rocher.si/