Sporty street style chic

There is no better thing like the feeling of comfort and being chic at the same time. Sporty street style look is definitely a way how to easily spice your daily outfit. Love it!





Wearing: Zara vest, H&m crop top, Bershka boyfriend tracksuit, Naja heels, Fashionshop.si necklace.

xoxo
K.

Summer wish list



1- Clinique Chubby stick Intense- Hranljiv in negujoč svinčnik, ki skriva vse dobre lastnosti Clinique šmink. Z obliko svinčnika je tudi sam nanos zelo preprost! Na spletu sem zasledila veliko pozitivnih ocen in super swatchev, ki so me prepričali v nakup tega super chubby svinčnika. Povezava do izdelka Chubby stick
2- Givenchy Le Vernis - Visoko prekriven lak za nohte za sijaj. Do i need to say more? Inlove! Povezava do izdelka Givenchy
3- Rimmel ScandalEyes maskara - Dobra maskara vedno pride prav! Rimmel me je navdušil že s odličnim bronzerjem tako, da zagotovo ne bom razočarana niti nad maskaro. Povezava do izdelka Scandaleyes
4- Rimmel Match Perfection - korektor in osvetljevalec v enem. Super za prekrivanje nadležnih podočnjakov ali majhnih kožnih nepravilnosti! Kar me je navdušilo poleg veliko pozitivnih ocen in kakovosti je tudi smešno nizka cena. I love Rimmel! Povezava do izdelka Rimmel korektor
5- La Roche Posay - Effaclar pomirjevalna in vlažilna krema za problematično kožo. Super za poletje, saj je zaradi visokih temperatur in spreminjajoče vlažnosti zraka naša koža vidno obremenjena. EFFACLAR H vlaži mastno kožo, oslabljeno zaradi izsušujočih izdelkov za nego kože. Kožo oskrbuje z lipidi, potrebnimi za obnovitev zaščitnega hidrolipidnega sloja in vsebuje patentirani Ceramide 5 za krepitev kožne pregrade. Obnovi občutek udobja in prožnost kože. Povezava do izdelka La Roche Posay


xoxo
K.

White peplum jacket and blue jeans

 Inlove with white color this summer.
 
 


 
 
wearing: SheInside jacket, ZARA jeans & heels, H&M sunnies
 
 
xoxo
K.

Poletna makeup rutina

 
 
1. Vse se začne z dobrim pudrom, zato sem si izbrala Clinique anti-blemish solution, ki resnično prekrije vsako nepravilnost in je primeren za dekleta, ki vam koža malo nagaja hkrati pa si želite dobre prekrivnosti in anti-komedogenega in zdravilnega učinka za problematično kožo.
2. Da je moj videz kože popoln in nanos čim bolj čist, uporabljam Sigma brush F80, ki je res super za nanos tekočih podlag.
3. Naslednji korak je nanos korektorja, uporabljam novost pri nas in sicer Makeup revolution set korektorjev, ki je odličen tudi za senčenje obraza (prej nanesem še Maybelline tekoči korektor-podočnjaki). Makeup revolution set korektorjev dobite na strani Ličila.si.
4. Naslednji korak, ki sledi je uporaba bronzerja na "3"predelu (čeljust, ličnice in sence). I cant get enough of it! Resnično je odlično pigmentiran in že z samo enim rahlim nanosom se ustvari zaželeni efekt zagorelih ličk. Moj najljubši je torej Rimmel-natural bronzer z spf15 IN njegov velik plus- vodoodpornost (super za morje). Dobite ga lahko ekskluzivno na strani Salma.si (link do izdelka Rimmel bronzer).
5. Naslednji korak, ki sledi je nanos blusha in highlighterja. Vsak ima svoj način nanosa osvetljevalca, meni pa najbolj ustreza nanos po uporabi bronzerja. Uporabljam pa Shiseido trio set (mojo oceno si lahko prebereš tukaj SHISEIDO TRIO SET).
6. Pa smo tu! Obrvi! Za nekatere dokaj "smotano" beauty opravilo saj rabiš kar nekaj časa in vaj, da oblikuješ popolne obrvi. Da je moj nanos in oblikovanje čim bolj enostaven uporabljam Anastasia Beverly Hills pro-palette (klik do izdelka Anastasia Beverly Hills paleta).
7. Odlična maskara, ki ustvari super volumen je vse kar rabim za poletni dnevni look. Fresh&cool! Uporabljam Collistar-Design maskaro za intenzivni volumen.
8. Ne pozabimo še na ustnice! Eden mojih najljubših je zagotovo ParisAx BONBON gloss. Simpatičen roza odtenek je več kot primeren za igriv dnevni look.


xoxo
K.

Neon chic

 Živjo lepotičke! Včeraj, ko sem zjutraj še vsa zaspana odprla paketek, sem se takoj zaljubila v te čudovite neon odtenke ParisAx glossov. Med poletjem, ko uživamo na sončku je zagotovo bolj sproščeno nositi rahel in nežen lipgloss ter zraven brezskrbno uživati ob vseh poletnih dogodivščinah. Sama imam doma nešteto šmink in glossov in le nekateri izstopajo zaradi svoje kvalitete (tukaj je pomembna predvsem dobra pigmentiranost, obstojnost in tudi sam nanos). Včeraj, kot naročeno, sem se z fantom odpravila na bazen, kjer sem lahko resnično dobro preizkusila lipgloss, izbrala pa sem  čudovit neon odtenek LAQUE ROSE CALIFORNIEN (klik do izdelka), ki je res presenetljivo zdržal celih 5 ur bazena, sončenja in uživanja ob koktejlih. Sam odtenek je zelo zelo obstojen, mehek in ni lepljiv! Priporočam ga vsem, ki si želite izstopati, saj je odtenek res nekaj posebnega, kombinirate pa ga lahko z izbiro belih oblačil, ki so to sezono nepogrešljivi. Takšen igriv odtenek vas bo definitivno začaral! Danes sem preizkusila še drug odtenek, in sicer LAQUE ROSE BONBON (klik do izdelka), ki je malce bolj nežen in tako primeren tudi za običajne dnevne priložnosti. Tudi ta odtenek spremljata odlična pigmentiranost in obstojnost in tudi sam odtenek deluje zelo ženstveno. Super izbira za popestritev poletja. Letošnji NEON CHIC dokazano, ni zajel le modne scene, temveč je nepričakovano začaral tudi beauty področje. I like it!
 

 
 
 Za več izdelkov kliknite na ParisAx
 
xoxo
K.

Perfect summer dress

 
Damice, iščete popolno oblekico za poletje? Predlagam vam, da to poletje posegate po odtenkih, ki bodo poudarili vašo polt, in potiskih, ki bodo vašemu izgledu dodali poseben modni preobrat. Prvi toplejši poletni dnevi kar kličejo po totalni osvežitvi in zamenjavi garderobe s bolj veselimi in "fresh" modnimi kosi. Predlagam vam barve v odtenkih neon modre, turkizne in seveda tudi koralne, mareličaste barve, ki je to sezono zagotovo majhna novost na modni sceni. Vsekakor pa so to barve, ki bodo zagotovo popestrile vsako žensko garderobo. Letos so v ospredju tudi detajli, ki se vrtijo okoli odprtega hrbta, posebnih izrezov in ti zagotovo poskrbijo za dodatni element ženstvenosti in minimalistične elegance.



 
 

 
 
 
 Wearing: DOLLS.SI dress, Vintage clutch, Zara heels, H&M sunnies.
 
 
xoxo
K.

Asymmetric skirt

Hello dolls! How was your weekend? I  had a lovely time. I’ve always had a thing for asymmetric wrap skirts because they’re just so chic and sexy. Kinda obsessed really. I paired this asymmetric wrap skirt with a cropped top and gold statement belt. Love it, perfect for summer!



  




wearing: Zara cropped top, H&M sunnies, Random belt, Zara heels, Celebboutique.com amazing skirt.

xoxo
K.

Neon fever!

 Živjo damice! Ste zaljubljene v neon odtenke to poletje? Kako torej doseči tisti sproščeni in lahkotni high-end look? Z napačno kombinacijo neon odtenkov lahko vaš outfit nezaželeno, a hitro izgleda "cheap" in kičasto. Ko boste izbirale modne kose za vaš outfit, se osredotočite le na en neon kos, ta bo seveda tako najbolj izstopal in se ne bo kičasto mešal z drugimi. Tudi jaz sem to poletje zaljubljena oziroma kar obsedena z neon odtenki, še posebej v kombinaciji s strganim jeansom in kakšno cute clutch torbico.  Idealno za kratek pobeg po mestu ali super izbira za shopping izlet. Naj tudi vas zagrabi neon fever!
 
 

Wearing: Bershka blouse, Naja bag, Tally Jeans, Alessandro nails, shoes were a gift.
 
 
xoxo
K.

Insta moments

Hello dolls! Having fun? Loving this cool summer weather, cant wait for my vacation by the sea in july. And yes, follow me on instagram wild_cherie.
 

Damice, ker me veliko sprašujete kje kupujem VS stvari vam izdam svojo skrivnost. Victorias secret izdelke lahko dobite na cool strani Salma.si, ki presenetljivo ponuja kar veliko njihovih beauty izdelkov! Najbolj priljubljene so predvsem kremice, zato sem tudi jaz nedavno kupila svojo in sicer Midnight dare, ki je top izbira za poletje. Tukaj si lahko ogledate njihovo celotno kolekcijo Victorias secret. Have fun shopping.


xoxo
K.

Summer desire-Sheinside

 
Hello dolls! Ready for summer? I'm definitely ready to upgrade my summer wardrobe. And this are my summer must-haves. Fab sunnies, crop tops and some hot denim shorts to spice up your summer days. I'm in love with this  fab pieces from Sheinside. Make sure to check out the links below!
 
 

Blue Pockets Ripped Fringe Denim Shorts - http://www.sheinside.com/Blue-Pockets-Ripped-Fringe-Denim-Shorts-p-153772-cat-1740.html

 
 

xoxo
K.

New sunnies!

Hello dolls! Enjoying this last days of spring? Summer is almost here.  Loving my new chic&fab sunnies.  Perfect choice for hot summer days and trips to the seaside. You can never have enought sunnies. I love to mix and match them with different outfit choices, and that really adds a special effect to your whole wardrobe.
 


                                               Check out for more cool sunnies at  sMania.si.

 
xoxo
K.


Podaljševanje zagorelosti, varno in enostavno!

Živjo lepotičke! Zagotovo si vse, četudi samo med poletjem, želimo malce bolj zagorelo polt. Kako to doseči na najbolj varen način in seveda na dolgi rok, pa je druga zgodba. Kot veste, obstaja na miljone različnih krem, ki ponujajo take in drugače učinke, jaz pa vam predstavljam dve, ki sta med vsemi najbolje ocenjeni in tudi najbolj priljubljeni. To sta Lancaster Tan Maximizer (after sun) in Sun Beauty Silky milk spf 15. 
Tan miximizer je ubistvu vlažilna nega po sončenju za obraz in telo za podaljševanje in večjo intenzivnost zagorelosti. Losjon je lahke teksture in se hitro vpija, ne daje občutka lepljivosti kot nekateri drugi losjoni po sončenju. Vsebuje Heliosome, ki spodbujajo naravno zagorelost, ki koži s stimulacijo nastajanja melanina pomaga v procesu obnove, s čemer naravno poveča zagorelost za 50% in do 80%. Sama hodim že mesec dni v solarij in po sončenju nanesem rahlo plast tega losjona, rezultat pa je izredno lepa zagorela in negovana koža. Rezultat me je res presenetil in ko sem brala ocene na spletu, sem hitro ugotovila, da nisem edina, ki bi mu dala oceno 10/10! Zakaj me je še navdušil? Ne samo zaradi podaljševanja zagorelosti, ampak tudi zaradi super pomirjevalnega občutka, ki razdraženo kožo vrne v prvotno stanje in jo z tudi vlaženjem obnovi. Druga kremica, ki jo bom definitivno uporabljala na morju pa je Sun Beauty Silky milkHigh-performance vodoodporna tanning krema razvita z izključno infrardečo tehnologijo za zaščito kože pred infrardečimi žarki, ki je formulirana Tan Activator Complex (TAC) pomaga ustvariti sijočo ​​in dolgotrajno bronz barvo. Zakaj jo priporočam? Splošno znano je, da preveč sonca posledično stara  našo kožo. Sun beauty pa vsebuje naraven kompleks antioksidantov, ki blokirajo preko 80% prostih radikalov, nastalih zaradi svetlobe in so odgovorni za prezgodnje staranje. Oba izdelka priporočam vsem, ki ste zaljubljene v poletno nastavljanje sončku, hkrati pa si želite dobro zaščito pred njegovimi nagajivimi žarki!



 Več o sami Lancaster sončni liniji pa si preberite na strani Everet.si ali pa nakup opravite kar preko spleta in sicer na spletni strani Salma.si, kjer je na voljo celotna Sun kolekcija.


xoxo
K.