Make-up your day!

 Pozdravljena dekleta! Ne vem če obstaja kaj boljšega, kot na deževen in turoben dan ob skodelici vročega čaja testirati kozmetiko. Tokrat sem v test dobila res odlične Collistar izdelke, ki me vedno spravijo v super voljo. V test sem dobila lipglosse (odtenek 8 in 12), senčke (03 in 07), barvico za ustnice ter cute roza kozmetično torbico. Komaj sem čakala, da preizkusim glosse, saj sem o njih slišala ogromno pozitivnih besed ter pohval in tudi mene so navdušili. Pigmentiranost glossov je res nekaj neverjetnega, še posebej odtenek 12 me je res pozitivno presenetil (prvi iz desne). Če bi vas skrbela obstojnost, naj vam omenim, da mi je samo en nanos držal kar nekaj ur. Torej če iščete res dobre in kakovostne glose, nikakor ne pozabite na Collistar =). Tudi senčke so zelo obstojne in dobro mazljive, odtenki pa so nekaj posebnega. Testirati pa moram še lak, tako, da bom kmalu objavila še kak swatch tega odtenka in seveda še swatche glossov.
 
ps: Na police pa je prišla tudi nova kolekcija Ti amo Italia!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


xoxo
K.

February moments

Hello dolls! Here are some randome photos made this month. Finally, crazy exams are over and i can breathe again, i think you know what i mean. So many things already happend this month, time flies soooooo fast. Hope you dolls are having a great time!
 
 
wearing: Blingbling.si love knuckle rings, Fashionshop.si bag, Hermes belt, Zara coat, Trussardi blouse, Carolina Herrera perfume.

xoxo
K.

Nova Shiseido pomladna kolekcija

 Živjo dekleta! Ni veliko make-up znamk, ki me vedno znova navdušijo z izdelki. Shiseido je zagotovo ena izmed znamk, ki s svojo inovativnostjo in seveda tudi kakovostjo prekaša marsikatero drugo svetovno lepotno hišo. Mislim, da je za beauty blogerke velik privilegij, če testiraš izdelke, ki so zares kakovostni, saj se tako lahko res posvetiš oceni brez negativnih misli in izdelek predstaviš v najboljši luči. Trenutno sem navdušena nad njihovimi novimi glossi (ki, se kar topijo na ustnicah, obstojnost pa je vrhunska), preizkušala pa sem tudi Sheer eye-zone korektor iz nove spomladanske kolekcije 2014 in shimmering eye color cream odtenek 216. Za ogled celotne kolekcije pa kliknite na spodnjo povezavo pod sliko. Dolgo časa sem iskala dober in zares kakovosten korektor, ki bo prekril vsako nepravilnost, pa naj bodo to podočnjaki ali le majhen mozoljček. Jaz ga uporabljam za jutranje prekrivanje podočnjakov, in že en sam nanos naredi veliko več, kot pa vsi ostali korektorji, ki sem jih uporabljala do sedaj. Že sama tekstura korektorja je zelo svilnata, in  tudi nanos je zelo lahek  zaradi priročnega aplikatorja z odličnimi nežnimi ščetinami. Nevtralizira tudi spremembe v tonu kože in hkrati daje obrazu zaželen naraven videz. Formula korektorja je dolgotrajna, hkrati pa se ne useda v pore, kar je res zelo zelo super tudi za tiste z malo bolj mastno kožo. Big like!
 
 
 
 
 


ps: Kmalu bo na moji Facebook strani potekala nagradna igra v sodelovanju z Shiseido.  Stay tuned!!
 
 
xoxo
K.


Frozen in time

Hello dolls! I'ts crazy here in Slovenia, the weather is just horrible but still i've made
  some photos of my new hooooot Fashionshop.si bag and Alessandro nail polishes. I absolutely love their online shop, and all my friends are crazy about their fab fab fab bags. This is definitely not my last one! Super stylish.

 
 

 
 

Wearing: Zara jeans, NewYorker jacket, Fashionshop.si bag, MyLook.si boots, Blingbling.si rings, Alessandro nail polish.
 
xoxo
K.