Skrb za nohte jeseni!


Živjo damice! Tokrat nekaj na temo nohtkov! Ker se nam hladni dnevi nevzdržno bližajo je pomembno tudi temu primerno poskrbeti za svoje nohte. Zakaj se nam ravno jeseni in pozimi naši nohti lomijo? Pomemben dejavnik tukaj je prav pomankanje vlage in hiter padec temperature. Ne pozabite niti na vitamine, ki pomembno vplivajo ne samo na nohte temveč tudi na lase in kožo. Kreme, ki vsebujejo vitamin A in E, so pri vlaženju nohtov v zimskih mesecih dokaj uspešne, zato tako kremo večkrat na dan nežno vtrite v nohte in obnohtno kožico, najboljše takoj po kopanju! Če pa želite preizkusiti nekaj novega in kar bo prineslo vidnejše rezultate, vam predlagam uporabo naslednjih produktov, ki jih sama uporabljam že kar nekaj časa.
Začnimo z Mango Nail Serum! To je "Formula za nohte z eksotično rastlino lučico in mangom za intenzivno stimulacijo rasti nohta". Uporabljam ga tako, da s kapalko utrem olje čez celotno površino nohta, počakam par minut, da se vpije in nato po isti metodi nanesem še Mango nail spa maslo. Oba izdelka uporabljam skupaj 1x tedensko, ko si naredim svojo tedensko nego nohtov. Če ste nagnjene k bolj lomljivim in poškodovanim nohtom pa lahko to brez problema naredite tudi večkrat tedensko. Svinčnik za nego kožice okoli nohta in rast z izvlečki aloe vere in vitamina a, c, in e pa uporabljam posamezno, večkrat tedensko oziroma po vsaki uporabi laka za nohte, lahko pa ga uporabite tudi večkrat dnevno če se vam to zdi potrebno. Vsi izdelki so primerni za normalne in ali bolj težavne nohtke tako, da si ob uporabi definitivno naredite en velik plus!

                                 Izdelke lahko najdete tudi tukaj klik klik Alessandro Slovenija!
 
ps: Prav tako pa se odločam še za nakup kakšnega novega lakca! Najbolj mi je padel v oči tale noro lep rdeč lakec od Givenchy (klik) in malce bolj temno vijolčen od O.P.I (klik), ki je čisto v jesenskem stilu. Je pa tudi super ideja za kakšno praznično darilo! Kateri pa je vaš najljubši jesenski odtenek?

6 comments

  1. Tale linija mora pa noro dišati :)
    Vijola OPI je čudovit, jaz sem letos čisto v vijolične odtenke padla tako da so to jesen/zimo neprestano na mojih nohtih :)

    ReplyDelete
  2. Ja, res noro omamno diši! Tudi jaz imam to zimo fetiš na bolj vijola odtenke =)

    xx
    K.

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!