From Ny to London!

Got my new Prince Ny London watch! So hot!!!








Wearing: Dress- H&M, Necklace-Accessorize, Watch- Prince Ny London

xoxo
K.

Goddies!

New goddies! Love this MK watch and Boy London t-shirt. Crazy about Boy!!!!
 
             Punce!Trenutno testiram - Mua nail polish in Collistar Fondotinta tentua perfetta. Kmalu objavim oceno =)


xoxo
K.

Its a BOY! Boy London

Im back!!!! Love my Boy London t-shirt, so cool!







K.

5 enostavnih modnih trendov, ki so letos nepogrešljivi!


Predstavljam vam 5 priljubljenih in praktičnih modnih trendov, ki so enostavno nepogrešljivi in vas bodo letos spremljali na vsakem koraku. Tudi mene so osvojili!

ŠPORTNI TOPI!

Osnovni športni kos, ki je pred nekaj desetletji osvojil plesne navdušence in kasneje tudi ljubitelje fitnes mišic, je sedaj nujni modni kos vsake trendseterke. Tako enostavno a hkrati tako odlična izbira za enkratne in unikatne dnevne kombinacije.
 
 


ELEGANTNE ČRTE!

Črte so nepogrešljiv trend, ki je moderen skoraj vsako sezono. Tudi letos je eden izmed bolj zaželenih modnih trendov, saj kar kriči od večne klasične elegance in prefinjenosti, ki je trenutno zelo priljubljena. Lahkotnost tega trenda, se je to sezono pomešala z edinstveno eleganco, ki trenutno narekuje modni tempo za vse retro navdušenke.
 
 

NEON BARVE!

Neon barve so za vse tiste, ki ste po naravi malo bolj divji in samozavestni. Ponujajo edinstven modni pobeg in z izbiro neon barve vam ne bo nikoli dolgčas. Še posebej priljubljene so visoke petke, ki kar žarijo od energije in seveda izstopajoč nakit, ki bo vaš divji temperament pripeljal na novo raven.



STATEMENT NAKIT

Pozabite na minimalizem!Posegajte po opaznem in drznem nakitu, ki vas bo postavil v središče pozornosti. Kršite modna pravila, Več je več!!!



ALLSTAR SUPERGE!

Skorajda »zimzelene« superge, ki so nas spremljale kar nekaj desetletij nazaj, so modni hit pomladi in poletja in so skrivoma obsedle tako mlado kot malo starejšo generacijo. Če malce podrobneje pogledamo kaj dame in dekleta nosijo to sezono, lahko opazimo, da so vsakodnevni elegantni ali malo bolj rock stajlinge  samozavestno pomešale z raznobarvnimi all starkami. Allstarke še nikoli niso razočarale in zagotovo tudi vas ne bojo!

 


 Kateri je vaš najljubi trend?
 
xoxo
K.

Its all about the details!

 Summer 2013
 
Here are some photos from my summer vacations. Had a great time! Cant wait for the next year.
 

 

XOXO
K.